Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Didi - z tego co wiem, to Larcia jedzie do kina na ten seans
:-) dzieki za super imprezkę, dzieciaczki sie wybawiły, Asia padla w aucie jak wracalismy

.
Kilka razy musiałam przysiąść,żeby odpocząć
Potem P wrócił z pracy,skoczyliśmy na zakupki,powrót do domu,obiadek a wieczorkiem Margaritta z rodzinką wpadła
:-)Tyle dostanie P szef za nie,ale...jeśli chce,żeby można było auto znów ubezpieczyć to musi go rzeczoznawca obejrzeć i wystawić papierek,który kosztuje: jakieś 200E za orzeczenie,że można tym autem jeździć teraz,przed naprawą i 350E za orzeczenie,że po naprawie można tym autem jeździć i ponownie je ubezpieczyć
Tak więc P się z szefem dogadał,że jeśli rzeczoznawca dopuści auto do dalszej jazdy to szef bierze pieniądze z ubezpieczenia,czyli jakieś 1100E a P bierze auto w takim stanie jakie jest
Szef się zgodził
Czyli ubezpieczenie będzie na nas,wszystie opłaty juz należą do nas no i naprawa auta też we własnym zakresie.Trochę nam wydatków dojdzie
przez babsko głupie
Ale koniec końcow auto będzie nasze
Wyobraź sobie,że jak Radek się kąpał a ja jego sypialnię ogarniałam wieczorem to znalazłam coś napisane na tablicy
Mój syn napisał-cytuję dosłownie:"Zabse bete z tobo Ńkola"

Ja pierniczę,jakie wyznanie