reklama

Mamy z Irlandii!!

hejka
jak ladnie dzis sloneczko swieci, ehh nie wiem czy moge z Oliva wychodzic z takim katarem.
A my dzis problemy z pradem mamy, o 6 rano slyszalam jak korki wyskoczyly. Jak wstalismy M patrzyl co jest grane i za kazdym razem jak cos wlanczalismy bahhh korki wysiadaly, akurat dzis przyjechal lanlord no i razem sprawdzali w koncu lanlord stwiedzil ze to pewnie od pralki(a pralka jest nówka roczna) i czekamy teraz na jakiegos fachowca.
Asienko nasza Olivka rowniez ma problem ze stawianiem nozki do srodka( ja sadze ze ona ma to od chodzika) gdy miala rok poprosilismy GP zeby skierowal nas do ortopedy nooo a po roku sie dowiedzielismy ze GP tego nie zrobil dopiero na bilansie 2latka babka z Helth Centre to zrobila i wlasnie przyszlo nam wezwanie ze mamy wizyte w czerwcu tego roku(wiec czekalismy 1,5roku) Lekarz nam radzil zeby zakladac buciki na odwrót, ale moja w domku biega w skarpetkach a na dworze jej tak nie zakladalam bo by sobie zeby powybijala,dlatego wszystkie buciki kupuje jej z podwyzszona pietką, a Ci powiem ze troche sie naprostowala ta stopka. No zobaczymy co nam powiedza na tej wizycie.

Ania chodzikowa nie była, więc na pewno nie od tego, a właśnie od butów, bo jak wcześniej chodziła to było w porządku, a jak założyliśmy jej zimowe to tak się zaczęło:-(, sadzam ją po turecku, też miałam już jej buty odwrotnie zakładać, ale pewnie by sobie zęby wybiła. Gp mówił,że dużo dzieci tak robi a potem im przechodzi. Sprawdził bioderka, nic złego się nie dzieje, no i buty właśnie z podwyższoną piętką, żeby nosiła. Jak znajdę wolny termin to może się przejdę w Polsce do ortopedy, bo tutaj półtora roku czekać:confused2:

reklama
Anineczko-eureka!!!Znalazłam!!!Na forum nauczycieli-nie mam takiego obowiązku(przedstawiania zaświadczenia o uczęszczaniu przez me dzieci do szkoły)jesli nie ZAMIESZKUJEMY pod adresem zameldowania.Czyli zameldowani mozemy być,ale jeśli nie zamieszkujemy to nie mam takiego obowiazku:)Taraaaa!!!

witam i ja!

Potwierdzam-spotkanie milutkie;-)Larcia-jeszcze raz sorki za bałagan :zawstydzona/y:Możesz mi się odwdzięczyć tym samym;-)

asienko-Wika tez lewa nogę lekko bokiem stawia.U nas to od siadania na nogach:confused2:I tak już jest lepiej-pracujemy nad tym:tak: Ponoć do 2roku życia dzieci maja prawo stawiać krzywo stopki i nie ma jeszcze powodu do obaw,co nie zmienia faktu ze działać trzeba;-) Myślę ze u Was to od tych ciężkich butów właśnie.Ania pewnie ciągnęła nóżkę i tak jej zostało..Bedzie OK:tak:

Idę za obiad się brać ;-)Do później!

Witam
Leze!!Matko kochana ja dano taka chora nie bylam.
M zajmuje sie mlodym...wreszcie jakis pozytek z niego mam:rofl2::-D;-)....czuje sie fatalnie...
Zrobilam szybki obiad...pare kotletow mielonych ,ziemniaki ugotowalam i sosik mysliwski z torebki do tego;-)..mlody nie jadl:baffled:On mnie wykonczy....

Madbebe Ania czasem też brzydko siada i śpi z tyłkiem do góry i wtedy nóżki do środka, ale jak już wiem na czym problem polega działamy:-). Teraz jak adidasy znowu nosi jest lepiej, ale nadal pracujemy. Zdrowych nawyków od małego trzeba uczyć:-D;-)
Ewelcia jak zgłodnieje to może zje, ale też to znam. Dzisiaj u nas była kasza to młoda wciągnęła swoją porcję i jeszcze mojej trochę, więc nie narzekam:-) A dla Ciebie zdrówka

Mała śpi, a ja szykuję sobie wszystko na spacerek i idziemy tap ta, jak mówi Ania

Hej.Dziś dlugo pospałam,:-) trzeba korzystac dopoki jeszcze moge.Pranie robie piekna pogoda dzis,umnie na ogrodku slońce super świeci.Obiad sie gotuje.Za niedlugo kolezanka ma przyjsc na kawke.A pozniej jak mąż przyjdzie to spacerek.:tak: Ewelcia 86 szybkiego powrotu do zdrówka.

Hey
Lubiczanko a skad wiadomo czy ktos zameldowany zamieszkuje lokum szkola ma obowiazek sprawdzac czy dzieci do niej chodza tak samo jest ze szczepieniami dostalyscie wezwania na szczepienia w Pl?

Spotkanko u Larci bardzo fajne w slonecznej atmosferze a jaka Larcia ma wypasiona kanape rozkladana ze stolikiem nic tylko przed tv z drineczkiem i miska chipsow zasiasc ;-) :-D
Moja Emma jakas nie w sosie dzisiaj nie chce sie bawic jest tez nie chcr
Pospala godzinke ale dalej marudna

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry