reklama

Mamy z Irlandii!!

Kamcia 100lat!!!!!!!!
niezle:-D:-D

Lubiczanko jak upieczesz paczki to podrzuc mi kilka!!!
ja nadal umierajaca:-(:baffled:kiedys mnie to dziadostwo pusci-masakra jakas:baffled:

ja sie chcialam spytac kto to jest na ostatnim zdjeciu po prawej stronie z dziewczynka ubrana w czerwona sukienke???

z jakiejs strony sciagacie seriale..???
moze bym "prosto w serce "zaczela ogladac?

reklama
Tichonek-ale Ci dobrze-mnie na zakupki nikt zabierać nie chce;)
Ale to tylko dlatego,że nie mamy auta:sorry:Zakupy po prostu spożywcze,taka cotygodniówka tradycyjna,żadnych atrakcji:sorry:Prawdę mówiąc wolałbym,żeby nikt nie musiał mnie zabierać a żeby auto było:sorry:
Ewelcia na tym zdjęciu jest Larci Amanda:tak:Zdróweczka dla Ciebie:tak:
Lubiczanko Twojej mamusi spełnienia marzeń :-)

bukiet.gif

Hey
Kamcia Sto Lat
25-cake.jpg

Lubiczanko dla Twojej mamy równiez wszystkiego co najlepsze
Summer-Pavlova.jpg

Ewelcia, wpisz w wyszukiwarke "prosto w serce on line" i co wyskoczą stronki, to np jedna z nich
Prosto W Serce Online | OnlinezaDarmo.pl - Filmy, seriale, programy telewizyjne online za darmo
ja natomiast ściagam na dysk i ogladamy na tv, bo tak wole, jesli chcesz mam wszystkie odcinki do tej pory :-)
a sciagam z tej strony
Prosto w serce - free download - (5456 files)
a tutaj jak sie zalogujesz, to masz juz gotowe poukładane linki
Prosto W Serce (sezon 1) - Darmowe Filmy Download

Ewelcia-z wielką przyjemnością-ale to jednak jutro-stwierdziłam,ze najlepsze sa świeżuteńkie..dzis faworki zrobię:)
Tichonek-aaaaa to takie zakupki...Faktycznie człek sie lepiej czuje gdy jest niezależny:(((Dziekuję za zyczenia dla Mamusi-już jej przez skypa przekazuje:)))
A gdzie Aanie wcięło?
Monidan-i Tobię równiez dziękuję w imieniu Mamy:)

Witam
Dziękuje kobietki za życzenia , bardzo mi miło :)) A no młoda jestem i jeszcze dużo przede mną, ale i dużo za mną:))
A ja Oliviera do przedszkola zawiozłam i pojechałam do miasta kupić coś sobie na urodzinki hihi a co należy sie:))
TK MAX średnio, ale za to w New look kupiłam sobie płaszcz, bluze i sweterek wiec spoko:)) To jest mój ulubiony sklep:))
Spotkałam starych znajomych, połaziłam, ile nowych sklepów, ja tak rzadko do miasta jeżdze..
Teraz obiadek purka, zaraz jade robić zbieżność w aucie:)
No i czekam kiedy L z pracy wróci:)
Miłego dnia

witam popludniem :)
wczorajszy dzien i nocke przezylam dzieki syropowi "motilium"(na recepte)zazylam i po bliskich spotkaniach :)super lekarstwo polecam :)) dzis rano lekkie jeszcze oslabienie ale pozniej powera dostalam i caly domek posprzatany :tak:
gdybym Was dzisiaj nie podczytala to zapomnialabym, ze jutro tlusty czwartek:szok:musze cos naszykowac dla J i dzieci
kamcia-wszystkiego najlepszego

Ewelcia, no to jesli chcesz to musisz przyjechac do mnie :-) zapraszam :-)
zrobilam na szybko placki ziemniaczane, zeby M miał cos oprócz zupy i takie pyszne mi wyszly, ze sie objadłam i ruszac nie moge :-)

Ewelcia to moja coreczka kochana :-)

lubiczanka hehe no zgromadzenie niezle bylo, wkoncu udalo sie zebrac wszystkie(no prawie wszystkie) do kupy na jakies spotkanie. A salonik dziekuje heh, jestem bardzo zadowolona ze swojej chatki, przestrzenna i "latwa" do mieszkania :-)

Ja jutro chyba nic nie bede smazyc, troche plany mi sie ze szkola pokrzyzowaly i nie wiedzialam, ze bede jutro w domu. Wiec zapalu brak. Ale moze rano mi sie odwidzi i cos upichce.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry