reklama

Mamy z Irlandii!!

Hej:-)Zapowida sie pogoda dzis znów,super.................. oby tak dalej.Sniadanko zjedzone,zaraz małe sprzątanko.Obiadek mam wczorajszy,wiec nie musze myśleć dzis nad obiadkiem.:-)Milego Dnia życze. Kamcia WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO.STO LAT:)

reklama
Hej:-)

U nas tez sloneczko pieknie swieci, zaraz wybywamy z domku na spacerek, koniec kiszenia sie w domu.:tak::happy:
Anineczko tak tez myslalam, ze jesli nowe krostki juz nie wychodza i dziecko czuje sie ok to mozma pomalu wychodzic.
Generalnie N ma sie dobrze, jeszcze ma kilka strupkow na plecach ktore lada chwila odpadna. Ciesze sie bardzo, ze ospe mamy juz za soba.

Kamcia-sto lat !!!!:tak:

Witam
Kamciu-ćwierćwiecze stukneło-no już niedługo pełnoletnia bedziesz;)))Wszystkiego o czym marzysz,czego pragniesz niech się spełni-urodzeni drugiego marca sa skazani na szczęście(wiem-moja Mamusia dziś ma urodzinki)-i tego Ci życzę!!!
Anineczko-w związku z moim zainteresowaniem tematem całe mnóstwo wątków wczoraj przeleciałam-musze znalezć i wkleje linka potem,oki?
Marcysia,Ewelcia-zdróweczka Dziewczynki:)
Wiesieńko-nie poddawaj się-cierpliwości a domek się znajdzie:)
Renni-cieszę się,że już po wszystkim-wreszcie można wyjść do ludzi:)
Tichonek-ale Ci dobrze-mnie na zakupki nikt zabierać nie chce;)
Larcia-no ładne zgromadzenie wczoraj widzę gościłas-niewiele widać,ale przynajmniej salon ładny:)))
Ide się brać za jakieś pąki na jutro-coby J mógł do pracy kilka skubnąć:)A mój najstarszy dzieć dzis sobie urządza dzień dinozaura-zaprasza kolegów i party robi...Tylko oprócz tego,ze zaprasza innych pomysłów na to party nie ma-no...mama ciasto zrób i ot cała imprezka;)))

Witam
Ja tylko na chwilke

Kamcia wszystkiego najlepszego,spelnienia marzen tych malych i tych duzych

Tichonek udanych zakupow zycze

Ewelcia duzo zdrowka zycze

Madbebe jak ogarne w domu to wrzce przepis na bounty :tak:wyszlo bardzo dobre tylko moglam podwoic skladniki na mase ale to nastepnym razem

Uciekam ogarnac pietro

Milego dnia :-)

anineczko smiech.gif tego mi trza od rana w przerwie , bo pęd mam:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry