reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
ewelcia tak, troche stonowalam sie, od jakiegos czasu jestem brazowa i podcieta, ale do lata mam nadzieje wlosy odrosna :-)

kamcia ja tez myslalam, ze to wczoraj i dzis sie zmartwilam,ze przegapilam, ale nie nie-za tydzien :-)

witam, mam na imie Lena,jestem mama 10m-cznego Tymka i aktualnie w drugiej ciazy (3m-ac). Jestem z Dublin 3,bardzo chetnie spotkalabym sie z mamami i ich dziecmy na kawe czy spacer,brakuje mi tutaj znajomych mam i mojemu synkowi towarzystwa.

hejka
Kamcia sto latek
Lenislawa witaj
Fajno dziewuszki ze spotkanko Wam sie udalo ehhhhh szkoda ze moje dziecie akurat sie rozlozylo.
A my dzisiaj caly dzien w domku, mam nadzieje ze pogoda sie nie popsuje gdy sie w koncu wykurujemy bo chyba sie zastrzele:eek:

Bry:-)
A co Wy wszystkie już się tak pączkami pozapychałyście,że sił na BB nie macie?:-DAlbo właśnie się opychacie i nie ma czasu na forum:-D
Ja wpadam życzycz baaaardzo tłustego czwartku,smacznych łakoci i spokoju żołądka wieczorem:-D

4355934568_1536a3064a_z.jpg

Witam nową foremkę:tak:Rozgość się Lenislawa i pączki zajadaj:-DGratuluję ciąży:tak:
Ja zjadłam śniadanie i czekam na koleżankę bo zaraz na zakupy jedziemy:tak:

Acha,jak to w czwartek się utarło,aktualizacja suwaczków:-)
Zmykam,do fuźniej:-)

Lenislawa witaj!!

oj Tichonku alez Ty rozdawna-dziekuje za pysznego paczka!!!!

ja zaraz zmykam robic obiad i pysznosci piec..jak juz wyczaruje to wstawie jakies fotki...
a teraz przy okazji prezentacja mojego suwaczka...

dzien zaczelam dalej chorobowo ,ale jestem cala w skowronkach;-)

Dzien dobry

Lubiczanko najlepszego dla Twojej Mamy

Tichonek dziekuje za paczusia :-)udanych zakupow zycze

Kamcia tez lubie robic zakupy w new look :tak:jaki plaszczyk sobie kupilas?

Lenislawa Witaj:-)

Wczoraj odebralismy wozek :tak:
Dzis mam do GP na 15.15

Uciekam moze na szybko faworki zrobie chociaz tyle przez wczorajszy dzien calkiem zapomielismy ze dzis tlusty czwartek...

Milego dnia zycze:-)

reklama
Tichonku jaka ze mie gapa:zawstydzona/y:tlusty czwartek jest a ja dopiero teraz sie kapnelam ze dzis czwartek-ja nie wiem co ja sobie myslalam.
Piekne suwaczki masz...i tylko 11 tyg do konca!!!!
Kiedy to zlecialo??
dzieci mi zaraz chalupe rozniosa...lece robic rogaliki bo ciasto ready

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry