Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
rano playgroup i poznanie całego zastępu mam :-) później chwilka w domku Zuzia spała ja się zrelaksowałam, jak odebrałyśmy Wiktorka pojechaliśmy do parku godz na placu zabaw później szybciutko lekarz zaliczony ( musimy w końcu rozwiązac zagadkę trawiennych zaburzen Wiktora a normalnie zapowiada się jakieś "z archiwum x"
) jak dojechalismy do domku to nawet nie wchodziliśmy tylko od razu na ogródek młoda zjadła obiadek na świeżym powietrzu w słoneczku, jak odebraliśmy P z pracy skoczylismy na zakupy później obiadek i nawet nie zauwazyłam jak się dzien skończył :-):-) no i w końcu uzupełniłam bloga bo coś ostatnio go zaniedbałam
a teraz zmykam spać dobranoc laski ;-);-);-)
Tzn.wiem,że ze spaniem będzie teraz już tylko coraz gorzej niż lepiej,ale chociaż przez weekend można będzie dłużej w wyrku poleżeć
I weź się człowieku na spacer wybierz
Masę ubranek,książki,zabawki Radka-prezenty świąteczne a i pewno teściowa jeszcze coś dopcha-nie byłaby sobą

Mi już nikt od 2 lat nie robi