• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z Irlandii!!

A niedawno wrocilam z mężem ze spacerku,dzis szybciutko byl z pracy:-).Więc dzien bardzo fajiutko mija.Zaraz wychodzimy do ANIAA83 i jej męża na pogaduchy.Wiec bedzie udany wieczorek.:-).Milego Popoludnia.

reklama
Heja
Ja busy po pracy od razu faworki upiekłam , wpadli znajomi i w końcu mogę odpocząć:)
Lubiczanko spoko zadzwonie:)
Ania83 płaszczyk taki czarny na guziki z paskiem był z 40 na 15 euro (zawsze taki chcialam bo i do jeansów i do kiecki pasuje), a bluza tez z guzikami i na zamek taka długa z paskiem (bluzo-płaszcz z 54 na 25 wiec spoko:) MAmcia mi mówi że jedna rzecz bedzie od niej hihi bo i tak nie wiedziala co mi kupic:)

Ostatnia edycja:
Hejoo laski :-) ja dziś miałam cudowny dzien dzięki tej pogodzie :tak: rano playgroup i poznanie całego zastępu mam :-) później chwilka w domku Zuzia spała ja się zrelaksowałam, jak odebrałyśmy Wiktorka pojechaliśmy do parku godz na placu zabaw później szybciutko lekarz zaliczony ( musimy w końcu rozwiązac zagadkę trawiennych zaburzen Wiktora a normalnie zapowiada się jakieś "z archiwum x" :eek:) jak dojechalismy do domku to nawet nie wchodziliśmy tylko od razu na ogródek młoda zjadła obiadek na świeżym powietrzu w słoneczku, jak odebraliśmy P z pracy skoczylismy na zakupy później obiadek i nawet nie zauwazyłam jak się dzien skończył :-):-) no i w końcu uzupełniłam bloga bo coś ostatnio go zaniedbałam :zawstydzona/y: a teraz zmykam spać dobranoc laski ;-);-);-)

Dzień dobry:-)
Widzę wszystkie śpią po tłustym czwartku:-D:-D:-D, my na nogach juz dawno, bo Ania po 7 dzisiaj wstała, wystawiłam biny:-p, zwykle jak nasza kolej to M to robi, ale dzisiaj by do roboty nie zdążył a wczoraj zapomniał. I tak sobie siedzimy z Anią:-):-):-)

Bry:-)
Jak dobrze,że już weekend za pasem,coś się wyspać nie mogę ostatnio:baffled:Tzn.wiem,że ze spaniem będzie teraz już tylko coraz gorzej niż lepiej,ale chociaż przez weekend można będzie dłużej w wyrku poleżeć:tak:
Kolki mnie ciagle łapią jak trochę pochodzę:dry:I weź się człowieku na spacer wybierz:sorry2:
No,ale wreszcie w przyszłym tygodniu moja paczka z Polski przyjdzie:-)40kg.:baffled:Masę ubranek,książki,zabawki Radka-prezenty świąteczne a i pewno teściowa jeszcze coś dopcha-nie byłaby sobą:-D
Będę mogła wreszcie prać,suszyć,prasować,układać te maciupkie ciuszki:-)
A gdzie Anię wcięło?
Emili czy Twoja Jula ma dziś urodzinki?Dojrzałam na suwaczku,że roczek kończy,mam nadzieję,że aktualny:sorry2:

Wszystkiego najlepszego dla niej!

reklama
Witam :tak:

U nas dalej mglisto,wczoraj na autostradzie pod Portlaoise był mały karambol z tego powodu :sorry2:

Tichonku o którą Anię pytasz? :-D
Kurcze może jakieś cwiczenia dla ciężarnych sobie zapodasz,bo masz jeszcze 11 tygodni a tutaj coś strzyka,coś boli :confused:
Fajnie,ze będziesz miała paczuszkę :tak: Mi już nikt od 2 lat nie robi :sorry2:

Lubiczanko a ty gdzie? Chyba nas czeka wycieczka do Cashel bo mój aparat się spartolił,ten co kupowaliśmy w październiku :dry:

Pauletta chodzisz na te spotkania co ja kiedyś o nich mówiłam?

Ja mam lenia koszmarnego...ale na obiad kupiłam mrożone Steak Pie,upiekę ziemniaczki,warzywka i obiad gotowy.
Ale fajnie,że weekend przed nami :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry