reklama

Mamy z Irlandii!!

Hejoo z rana :-) rano była mgła a teraz już słoneczko wychodzi więc zapowiada się cudowny znów dzień :tak::tak::tak: synek w przedszkolu Zuza urzęduje, wszędzie jej pełno ja nie nadążam czasami :sorry2: mam coś dla Was do przeczytania hehe rozbawiło mnie Ja wam pokażę! - Rodzice - Rodzice radzą
Tichonku Emili Julcia już dawno miała pierwsze urodzinki suwaczek stanął w miejscu:blink::blink:
Anineczko można wyrobić jej pps-a główny najemca lokalu musi tylko napisać zaświadczenie, że zamieszkuje pod danym adresem i właśnie rachunki głównego najemcy będą brane pod uwagę :tak: a na spotkania chodzę inne organizowane przez Tuam Education Centre, a te, o których mówiłaś, są w Go Bananas;-)
Margaritta ale ja często zwalniam aż za często:sorry2: więc jak łapię pęda to korzystam :-D
Lubiczanko i wszystkie, którym słoneczka dziś brak Zobacz załącznik 333426Zobacz załącznik 333427

reklama
Pauletta dzięki Ci dobra kobieto :-):-)
w takim razie niech przyjeżdża ta moja Sandrula :tak::tak:
fajnie,że chodzisz na takie spotkanka,język przy okazji się podszkoli i dzieciaki pobawią :-):-)

Margaritta:-D:-DDobrze Cię wyczułam:-D:-DStarość nie radość:-D:-DW binach to może i ktoś coś na obiad znajdzie,ale żeby bina jeść?:baffled::-D:-D:-D
A Radek też wczoraj miał dzień książkowy w szkole.Musiał ulubioną ksiązkę do szkoły wziąć i na zadanie domowe miał ją narysować:tak:A dziś już cisza...
A ciekawam czy i co będą mieli organizowane w okolicach Św.Patryka:sorry2:Może jakąś mini paradę?:-)

Matko jedyna-Margaritta-do kibelka musiałam polecieć,bo bym się posikała normalnie!!!Kochana-ja naprawdę nieczęsto na Danielka mogę narzekac,ale ostatnio"zło wcielone";)I nie wiem co mu się poprzestawiało na robienie w pampa w srodku nocy:/ech...kiedy przyjedziecie???;)))
Asieńko-do tego mizeria z ogórków i obiad jak sie patrzy:)
Anineczko-no widzisz-tak się paliłam do podpowiedzi i tu o!Pauletta mnie wyprzedziła
a ja sobie rundkę na kineccie zapodałam i padam-masakra-kompletny brak jakiejkolwiek formy:(((

hej!

A u nas jeszcze mgliście:baffled: znaczy się mgła jak ch**era:dry:

lubiczanko-się łącze w bólu.U mnie tez dziś noc-koszmar.Z tym ze ja zrezygnowałam wcześniej i wzięłam ja do nas; wyniuchałam ze coś z nią nie teges.Miałam nadzieje ze się mylę,ale jednak nie.Wikta wstała z katarem.Te ząbkowanie :baffled:Mam nadzieje ze nic się więcej nie rozwinie:-(Od dziś tran poszedł w ruch.
Tez już ja do łóżka oddelegowałam bo ziewała.A teraz krzyczy na cały dom:cool2:
Ogólnie maruda się z niej zrobiła ostatnio. Juz mi psycha siada:dry:
Margaritko-dzięki!choć ja średnio zadowolona jestem z ostatniego ścięcia..Dobrze ze włosy nie zęby:tak:;-)
Tak myślałam ze podzielasz mój ból ;-)
I ja sobie wczoraj nie żałowałam-6paczkow wciągnęłam a i na dzis jeszcze zostało:-D

Ja dziś kapuśniak na golonce gotuje.Pierwszy raz w życiu.Ciekawe czy teściowej posmakuje..:-D Sie zmartwię jak nie..:blink:

Z góry uprzedzam,
że może być kiepsko z moja aktywnością przez kolejne 2tyg.:sorry2:

Idę bo tam spania to chyba nie będzie jednak...:dry:

Madbebe i ja się łączę z Tobą w bólu i też mi psycha siada:no::sorry2::dry:, moje dziecko ma czasem takie pomysły, że padam a upilnować ją graniczy niemal z cudem. Ale tylko w domu tak szaleje, w gościach czy na dworze dziecko anioł

Dzien dobry :-)

Tichonku o mnie Ci chodzilo ze tak sie dopytujesz,jesli tak to ja Aniaa83 a nie 86 gurde chcialabym miec ten rocznik hehehe:-D

Tichonku,Bina oto nasza bryka + fotelik

Zestaw zawiera:
rama z kołami, gondola (gondola, budka z daszkiem)
spacerówka (pokrowiec, budka z daszkiem)
folia przeciwdeszczowa
torba z przewijakiem
koszyk na zakupy
gwarancja 24 miesiące
CHARAKTERYSTYKA:
rama metalowa dodatkowo wzmocniona
2- stopniowa regulacja miękkości amortyzacji
wpięcie gondoli, spacerówki oraz fotelika samochodowego, które montować możemy zarówno przodem jak i tyłem do kierunku jazdy
niezawodny hamulec centralny
duże przednie skrętne koła z możliwością zablokowania ich do jazdy na wprost
koła pompowane przód i tył,
regulacja wysokości rączki
obicie zapinane na magnesy
rączka wykonana z eko-skóry
łatwość składnia stelażu, przy małych wymiarach po złożeniu, wymiary 93x35x60
duży koszyk łatwy w montażu, wielofunkcyjny
torba do wózka z przewijakiem, wiszącą na rączce
dla dzieci w wieku 0-36 miesięcy i do wagi 15 kg
tkaniny posiadają autoryzację Öko-Tex Standard 100
waga konstrukcji 11 kg
Do wyboru kolor ramy: czarna lub srebrna
GONDOLA:
rączka z eko – skóry przy budce
duża gondola 79x 39
gruby materacyk
możliwość wyciągnięcia obicia z gondoli
regulowana wysokość podgłówka
pokrowiec zakrywający idealnie całą przestrzeń do budki
folia przeciwdeszczowa z wentylacją zakrywająca całą powierzchnię gondoli oraz spacerówki
możliwość przenoszenia gondoli za rączkę w budce
waga 6,3 kg
SPACERÓWKA:
dodatkowy materacyk
wielostopniowa regulacja budki z możliwością odpięcia
możliwość odpinania barierki
regulacja podnóżka
podnóżek zabezpieczony folia przez zabrudzeniem- NOWOŚĆ
wielostopniowa regulacja wysokości oparcia
spacerówka posiada pozycję w pełni leżącą
pięciopunktowe pasy bezpieczeństwa, wraz z regulacją wysokości
dopasowany pokrowiec na nóżki
waga 6 kg

Gliwa dzieki za wczorajsze paczusie byly pyszne :-

Humor mi sie popsul :( poplakalam sie jak nie wiem co, dzwonilam do domu i brat ma cos z sercem w poniedzialek Mama ma isc z nim na ekg ehhh jak sie wali to wszystko na raz

Rama wozka jest czarna

Załączniki

• wozek.jpg
    wozek.jpg
    32,7 KB · Wyświetleń: 92
Ostatnia edycja:
Asieńko-to tak jak u nas-kto zna nas i Danielka bierze za jakieś SF kiedy coś "złego"o nim powiem:/a on taka cicha woda:))))
Madbebe-powodzenia w kuchni...a o swoim obzarstwie to ja juz nie wspomnę:( I końca nie widac;)))

Aniu zdrówka dla brata, super bryka
Lubiczanko właśnie Ania zamierza otworzyć:sorry2: szafę, weszła na krzesełko i rozwiązuje supeł. Jakby nie te supły to dawno by wszystko po pokoju latało:no:, dosłownie sekunda i już coś zmalowane, o spokojnym zrobieniu obiadu mowy nie ma, ciągle kursuję między kuchnią i salonem. Dobrze, że pogoda dopisuje to pójdziemy na dwór i trochę energii jej ubędzie

reklama
Aniaa tak się teraz krzątam po domu i właśnie sobie myślę,że Cię chyba o 3 lata odmłodziłam i faktycznie:-D:-D
Dobrze,że ja w nicku nie mam swego rocznika:baffled::-D:-D
A wózio super,kolorek też ładny:tak:
Zdrówka dla brata a ile ma lat,że serduszko niedomaga?
Pączków to ja wczoraj 4 zjadłam i myślałam,że będę jedna z bardziej opychalskich na BB ale widzę,że są lepsze ode mnie:-D:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry