reklama

Mamy z Irlandii!!

kamcia-skoro tak mówisz...;-):-DAz wczoraj z ciekawości zajrzałam na stronkę new look i kupiłabym to samo co Ty:-DTa tunika z guzikami tez mi wpadła w oko,tylko czarna widziałam,także zakupy bomba jak dla mnie;-):tak:
Ja zamówiłam sobie płaszcz z allegro,tylko nie wiem czy będzie dobry..bo jest dość dopasowany z tego co mama mówiła..(Juz czeka na mnie w PL:tak:).Z wymiarów wydaje się być OK...
Taki o: ZIMOWY PŁASZCZ TULIPAN KAPTUR FUTERKO ODPINANY M (1464211795) - Aukcje internetowe Allegro Niby zimowy,ale po odpięciu kaptura staje się jesienno-wiosennym również;-)
Mama mi wygrzebała jakiś typowo wiosenny w secondhandzie i wreszcie bede miała co nosić,bo płaszczy u mnie niet
.
lubiczanko-to tak sobie wykombinowałaś-2h i wio..
Moje dziecko spało na 2raty i ostatecznie po 1,5h już jest wyspane:dry:ja chce moja Wikte z powrotem!:baffled::nerd:

reklama
hejo

ja tez poz akupach ..dione cudowny..a Wy jak szalone tu piszecie .nu nu nu..hihihi

Kamcia ty tam nad nim nie mysl tylko dzialaj tym sernikiem bo a ja jutro ocenie... hihihi

ok..lece do kuchni bo ktos zamowil u mnie jajka faserowane pieczarkami bo ma impreze i musze zrobic ...hihihi

Madbebe-no śliczny ten płaszczyk:)))):tak::-Da no widzisz-trzeba znalezć na dziecko złoty środek;-)
Didi-Ty tez działaj bo już mi ślina do buzi nacieka na sama myśl co to jutro zaserwowane będzie
Kamcia-no właśnie!Piecz a nie się zastanawiasz;-):-D
Gliwa-no i o to chodzi:-D

witam:blink: widze, ze nie tylko u mnie brak humoru :wściekła/y:bylam dzis z mlodymi u lekarza i co oczywiscie choroby ciag dalszy:wściekła/y::wściekła/y:ja chyba nigdy z domu nie wyjde, oszaleje....Obydwaj maja zapalenie uszu, na szczescie w poczatkowym stadium, a do tego Norbert ma zapalenie oczu, a Nataniel zapalenie gardla:baffled::baffled: i juz wiem z czego mial wczoraj goraczke (myslalam, ze to zeby ktore mu ida i wyjsc nie moga) a tu prosze:shocked2: Chyba z tego wszystkiego wybiore sie jutro na zakupy, zeby odreagowac i nabrac sil na nadchodzacy tydz.:dry:
kamcia powiadasz ze w New Looku takie cudenka kupilas, ja tam nie bylam juz hoho wiec moze jutro...:-p
madbebe-Twoj plaszczyk tez sliczny:-)
lece bo chlopcy pomimo choroby powera maja i dom zaraz rozniosa:szok:
milego wieczorka:-)

marcysiu to się porobiło oj oj.Zdróweczka dla chłopaków,a ty masz rację.Tatusia zostaw z chorowitkami a sama wyskocz i odsapnij.

madbebe świetny ten płaszczyk.Super!

Kamci ciuszki też fajowe,ale dla mnie to by był chyba płaszcz do podłogi he he he :-D:-D
już się nawet w nim wyobraziłam i mi się humor poprawił.

Didi ty takie pyszności robisz,a ja nie posmakuję buuuu :-(

ewelcia no no dieta jak się patrzy...faworki fiu fiu.

Mnie się wczoraj nie chciało robic to gotowe pączki mieliśmy.
W ogóle ostatnio to mi się nie chce nic...
zauważyłam,że mój nastrój to totalna sinusoida,kilka dni ok,a następne to leń całkowity,niemoc totalna i brak chęci na cokolwiek...chyba red bulla powinnam pic w te dni :baffled:

no ale kwiatuszki już mam jakieś zasadzone w donicach.Na początek tulipany,żonkil i krokusy.Dumna i blada ustawiłam sobie na parapecie zewnętrznym w kuchni.No tak super,że jak myje naczynia to spoglądam na kwiatki.I one sobie tam tak pięknie stoją...co z tego,że teraz okna nie mogę otworzyc :cool2::-D nic a nic,nawet nie rozszczelnię tego okna bo donica spadnie i tak dusze się w kuchni bo donica,ale jej nie zdejmę...bo ładnie wygląda :unsure::rolleyes2::oo2:

reklama
anineczko-ja mam dokładnie te sama sinusoide:tak:;-):-D
Doniczki nie ruszaj;-)huk z oknem;-)Zawsze lepiej sie zmywa jak widoki takie piekne:-D

Mama ostatnio zrezygnowała z cyfry bo znajomy elektronik,który z reszta pracuje przy sprzedaży tel.sat. polecił jej telewizje na kartę tvn. Mówi ze wychodzi najtaniej ze wszystkich dostępnych na rynku.Oczywiście nie ma dekodera z zatrzymywaniem i nagrywaniem,ale i tak się nad nią zastanawiam...;-)
Jeśli ktoś chce looknac..:blink:: telewizja na kartę

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry