madbebe
mama pazdziernikowa 2009
kamcia-skoro tak mówisz...;-)
Az wczoraj z ciekawości zajrzałam na stronkę new look i kupiłabym to samo co Ty
Ta tunika z guzikami tez mi wpadła w oko,tylko czarna widziałam,także zakupy bomba jak dla mnie;-)
Ja zamówiłam sobie płaszcz z allegro,tylko nie wiem czy będzie dobry..bo jest dość dopasowany z tego co mama mówiła..(Juz czeka na mnie w PL
).Z wymiarów wydaje się być OK...
Taki o: ZIMOWY PŁASZCZ TULIPAN KAPTUR FUTERKO ODPINANY M (1464211795) - Aukcje internetowe Allegro Niby zimowy,ale po odpięciu kaptura staje się jesienno-wiosennym również;-)
Mama mi wygrzebała jakiś typowo wiosenny w secondhandzie i wreszcie bede miała co nosić,bo płaszczy u mnie niet.
lubiczanko-to tak sobie wykombinowałaś-2h i wio..
Moje dziecko spało na 2raty i ostatecznie po 1,5h już jest wyspane
ja chce moja Wikte z powrotem!

Az wczoraj z ciekawości zajrzałam na stronkę new look i kupiłabym to samo co Ty
Ta tunika z guzikami tez mi wpadła w oko,tylko czarna widziałam,także zakupy bomba jak dla mnie;-)
Ja zamówiłam sobie płaszcz z allegro,tylko nie wiem czy będzie dobry..bo jest dość dopasowany z tego co mama mówiła..(Juz czeka na mnie w PL
).Z wymiarów wydaje się być OK...Taki o: ZIMOWY PŁASZCZ TULIPAN KAPTUR FUTERKO ODPINANY M (1464211795) - Aukcje internetowe Allegro Niby zimowy,ale po odpięciu kaptura staje się jesienno-wiosennym również;-)
Mama mi wygrzebała jakiś typowo wiosenny w secondhandzie i wreszcie bede miała co nosić,bo płaszczy u mnie niet.
lubiczanko-to tak sobie wykombinowałaś-2h i wio..
Moje dziecko spało na 2raty i ostatecznie po 1,5h już jest wyspane
ja chce moja Wikte z powrotem!

.....
!!!!
widze, ze nie tylko u mnie brak humoru
Chyba z tego wszystkiego wybiore sie jutro na zakupy, zeby odreagowac i nabrac sil na nadchodzacy tydz.