reklama

Mamy z Irlandii!!

lubiczanko zadnen SF ! no. A przyjedziemy przyjedziemy- tyle,ze terminu nie znam. Ja to chciałabym choćby dziś :cool2:

madbebe a tekstu o włosach i zębach tez nie znałam:-D mało wiem znaczy sie. Ale młoda jestem to i wsio przede mną :baffled::-D:-D:-D sie sama teraz uśmiałam:dry:
Odważnas ,ze przed "występem" podajesz coś co robisz 1 raz- ale masz racje- nie zamknij się w sobie czasem jesli teściówce nie posmakuje:sorry2::-D

i słonko już zagląda w okna:tak:

anineczko co prawda to prawda :baffled::-D:-D

reklama
Aniaa tak się teraz krzątam po domu i właśnie sobie myślę,że Cię chyba o 3 lata odmłodziłam i faktycznie:-D:-D
Dobrze,że ja w nicku nie mam swego rocznika:baffled::-D:-D
A wózio super,kolorek też ładny:tak:
Zdrówka dla brata a ile ma lat,że serduszko niedomaga?
Pączków to ja wczoraj 4 zjadłam i myślałam,że będę jedna z bardziej opychalskich na BB ale widzę,że są lepsze ode mnie:-D:-D

Odmlodzilas Kochana odmlodzilas mnie ale na szczescie na tyle lat co mam to sie nie czuje :-)
Brat ma 14 lat,jak rozmawialm z Mama to mowila ze wiecznie mu sie spac chce jak o 20 sie polozy to i tak rano nie chce mu sie wstac.W poniedzialek
na ekg i jeszcze wyniki Mama mowila ze zrobia i wtedy zobaczymy

Aniaa83 Kochana bedzie wszystko dobrze zobaczysz z Przemkiem.
Mi tez dzis dzien od rana nerwowo sie zacząl,:wściekła/y:.ale mam nadzieje ze humorek mi sie poprawi.Zaraz wy

chodze do kolezanki na kawke:-).Milego Dnia dziewczyny.
Wozek super,tez bedziemy mieli podobny dla naszej niuni tylko kolor czarni-żólty z dodatkami,3W1.JAMPER GT.

Ostatnia edycja:
jak juz sie pochwalilam wozeczkiem to przy okazji pochwale sie posciela do wozka i do lozeczka :-)

TichonekTy chyba jest ten sam rocznik co moj J :tak:
Po Tobie nie widac ja bym Ci dala mniej,naprawde,dobrze wygladasz

Gliwa w takim razie zycze lepszego humorku i milego kawkowania:-)

To sie pochwalilam :-)

Załączniki

• sweetpinktokyoalle1.jpg
    sweetpinktokyoalle1.jpg
    39,1 KB · Wyświetleń: 70
  • posciel.jpg
    posciel.jpg
    24,1 KB · Wyświetleń: 87
Witam
ale sie rozpisalyscie:szok::-D

U nas pogoda w miare ale najwazniejsze, ze nie pada.
Pomyslu na obiad brak, moze potem zahacze o pl sklep i kupie pierogi dla J bo ja i N mamy jeszcze zupke z wczoraj.

Ania-fajna bryczka no i oczywiscie zdrowka dla brata!!!!
Kamcia-nie ma to jak udane zakupy, ja zaraz mykam do miasta po perfumki:happy2:

Aania-piekne cudenka zakupilas!:tak:3mam kciuki za brata..
Margaritta-;-)tak to jest z tekstami:blink:Ja pewnie większości Twoich nie znam:-DMasz racje,wszystko przed Toba ;-)-dożyjesz moich lat...:-D:-D:-D
Kapusta mi zalega,wiec musiałam coś wykombinować zawsze mozna doprawić na talerzu-to mnie ratuje;-):-DPoza tym dziś pewnie i tak nie skosztuje,bo będzie około 22giej..

Położyłam dziewczę po raz drugi.Sie leje jej z tego nosa:szok:Woda normalnie:wściekła/y:Kicha,prycha...eh:baffled:

lubiczanko-moja jak się rozchodzi to i w gościach potrafi się popisać:tak:generalnie byłoby OK gdybym siedziała z Nia w zabawkach cały dzień:blink:-to wiem na bank.

Aniaa pościele też śliczne:tak:
A ja rok młodsza od Twojego J,zdaje się:-p:-D:-D
Za to sobie męża wzięłam 2 lata młodszego od siebie:-pAle na szczęście różnicy wieku nie widać zbytnio po nas:-DA on zawsze lubił troszkę starsze babki od siebie:tak:

Ostatnia edycja:
Aniaa pościele też śliczne:tak:
A ja rok młodsza od Twojego J,zdaje się:-p:-D:-D
Za to sobie męża wzięłam 2 lata młodszego od siebie:-pAle na szczęście różnicy wieku nie widać zbytnio po nas:-DA on zawsze lubił troszkę starsze babki od siebie:tak:

Wiesz nie bylam pewna :tak:
No ja mam straszego meza od siebie ale nie przeszkadza mi to zupelnie ze jest taka roznica wieku ,dogadujemy sie i to najwazniejsze i tak sobie wlasnie licze ze znamy sie jakies 11lat z kawalkiem a po slubie jestesmy prawie 9 lat w sierpniu bedzie :tak:

Hellooo
Piękny dzień, Oli do przedszkola poszedł a ja zrobiłam mega zakupy i zaczynam gotować na jutrzejszą imprezke (nadal apeluje do Was zapraszam na darmową wyżerke:))))
Małgorzato ty przecież młoda siksa jesteś:))
Madbebe jak dla mnie fajnie Ci w takich krótkich włoskach:)
Dużo zdróka i pozytywnej energii Wam przesyłam.
Anieczka tak jak pisze Paulina sama piszesz list i dajesz rachunek i wyrobią jej PPS w ciągu tygodnia:)
No specjalnie zrobiłam zdjecie moich zakupów może was natchnie na New Look:)
Lubiczank plaszcz taki zwykły do wszystkiego pasuje, a bluzo-płaszcz to ciepły i wygodny hih no i sweterek cieńki:)

Załączniki

• IMG_1170.jpg
    IMG_1170.jpg
    23,8 KB · Wyświetleń: 63
  • IMG_1168.jpg
    IMG_1168.jpg
    23,5 KB · Wyświetleń: 69
  • IMG_1169.jpg
    IMG_1169.jpg
    20,2 KB · Wyświetleń: 86
reklama
Kamciu-zakup baaardzo udany-podobaja mi się Twoje nowe nabytki:)
Aaniu-trzymam kciuki za brata-musi byc dobrze!!
Gliwa-poprawy humorku:)
Asieńko-Daniel podczas mojego odkurzania zdążył rozbić szklana kulę(taka z woda w środku),p:)
robić"porządek" w płytach dvd,i chrupki pokruszyć po kuchni,którą odkurzyć musiałam po raz kolejny:/Ale co tam-staram się trzymać nerwy na wodzy
Madbebe-hehe-jak my się zasiedzimy to i daniel sie rzokręca-dlatego staramy się zmywac po ok 2godzinkach:(
Margaritta-no ej no!!!Bo ja sie stęskniłam no!!!
A moja mama mi smaka dzis narobiła i robię sobie i dzieciaczkom ruskie-juz mi slinka na samą myśl leci...a J dostanie kotleciki ziemniaczane z kurakiem:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry