reklama

Mamy z Irlandii!!

Witam i ja
Anineczko-wreszcie mnie olśniło,żem cos Ci obiecałam Forum OSKKO
Tichonek-chyba jednak nie ma dziś urodzin(Emilii córcia)-bo o ile pamiętam juz kilka miesięcy temu była podobna sytuacja-chyba jej się suwaczek zblokował czy cuś...Ja tez się cieszę z nadchodzącego weekendziku-dziś spania 0 -8razy(od 1szej)do Mlodego krążyłam-o 5tej nie wytrzymałam i do nas...ale to z mojego spania wówczas nici...teraz tez śpi:(
Asieńko-mój J też czasem zapominał wywlec biny-ale za to jaki dumny był potem ze mnie,że sama to zrobiłam;)))
Kamcia-to czekam:)Fajnie,że zakupki udane-a gdzie ten płaszczyk zakupiłaś-bo ja biduję jeśli o odzienie wierzchnie chodzi i muszę cos nabyc:/
Aga,Andzulina-gdzie macie słonko?Ja mam mgłę jak mleko:(Podrzuccie po trochę od każdej;)))
A u Dadzi w szkole dziś jest dzień przebierańca-za ulubioną postać książkowa(w związku z tygodniem książki)...No i to moje dziewczę za nic innego jak za księżniczkę sie przebrać nie chciało:/no i jest kopciuszkiem:)

reklama
Anineczko o Ciebie nie pytam bo wiem,że jesteś,ale w ukryciu:-DZ ręką na pulsie;-)
O Anię86 mi chodziło:tak:
A z tymi moimi przypadłościami nie jest tak źle;-)Czuje się nawet lepiej jak z Radkiem w ciąży choć byłam wtedy duuuużo lżejsza:zawstydzona/y:To już po prostu ten etap,że to siusiu,to zadyszka,to kolka,to krzyż,ale nie narzekam,wiem,że i tak jest dobrze:tak:A brzuch mam duży,całym ciężarem z przodu (taka doczepiona piłka),nic mi w boki nie poszło więc i ma prawo coś boleć:sorry2:Najważniejsze,że młody dokazuje,fika,stuka i rekompensuje mi wszystkie bolączki:-)
A paczuszkę to ja se sama zrobiłam,będąc w Polsce,teraz tylko mi ją teściowie wyślą:-D

Lubiczanko tam jasno się nikt nie wypowiedział,rozumiem,że się dyrektorzy szkół tam wypowiadają,ale sami nie są pewni niczego,a w zasadzie nic nas nie kosztuje wysłanie zaświadczenia.Oczywiście nie mam zamiaru tłumaczyc tego na j.polski,bo co? Nie mają tam nauczycieli j.angielskiego?
U nas też dzień przebieranca,ale Antek się nie przebrał.Akurat nie mam stroju z bajek.A specjalnie nie będę kupowała.No,ma podkoszulke Ben 10 na sobie to może to uznac,za przebranie :dry:

Anineczko-no w trzecim poście tak ktos napisał-a ja takie info przyswajam:)Ale fakt-jak bedzie rodzinka to im dam takie zaświadczenie-niech zaniosą:)))A u Dadzi tez nie wszyscy poprzebierani-niektóre dziewczynki w dresach przyszły i ot co...a Antka mogłas za pipi przebrać;)))wkład finansowy 0-no moze na włoski coby warkocze zapleść;)))

helloł

u nas dzień ksiązkowy i przebieranie było wczoraj :tak:
Poza tym gdzie ten tydzien śmignął ja się pytam :eek: normlanie fruuuuu

anineczko ja toże nie tłumaczę nigdy na polski- jak mówiłam- chcieli to mają:cool2: i ofqrs ,ze koszulka z Ben10 to przebranie jak się patrzy :cool2::-D:-D

lubiczanko mordko Ty moja :*:* prosze mi tu nie mówić złego słowa o moim kochanym tłiksiku - toż to oaza spokoju - i ta mordka przesłodka- a ze czasem Ci tam coś "zakwili" troszke ...:-p

Czymkolwiek są biny i ich wywlekanie :baffled: - smaczengo Wam zycze:tak:

pauletta bloga se czytam- bomba :tak: i zwolnij troche w ciągu dnia, bo przeciez czasem usiąść tez trzeba :sorry2:;-)

Co to ja jeszcze...

madbebe
fajnie Ci w takich króciutkich włoskach- bo o ile dobrze pamietam z Limerik miałaś dłuzsze troche. A jesli o wbicie sie "tu" chodzi to masz calkowitą racje ;-)

się wczoraj obżarłam pączków jak głupia :baffled: opone mam taką na sobie,że :baffled: moze Dukac czas zacząć :-D

Poki co stolyca bez słonca, ale wczoraj od rana niby tez bez za to popoludniu było pięknie. Oby i dziś tez tak się stało.

Przyjemnego dnia moje drogie

Ostatnia edycja:
Lubiczanko Pipi powiadasz? :-D No nie wiem czy by się zgodził.

Tichonku rozumiem ;-)

dziewczyny powiedzcie mi czy wydadzą PPS-a mojej kuzynce,która jest niepełnoletnia i nie posiada żadnego rachunku na siebie tutaj.Na wakacje przyleci i chciałaby ze 2 miesiące popracowac o ile znajdziemy jej pracę.Ale zastanawia mnie czy wyrobią jej pps-a ? Nie jestem jej opiekunem prawnym,a w necie znalazłam właśnie tylko to,że wtedy może wyrobic PPS-a z moimi rachunkami...Ile w ogóle czeka się na PPS-a,ja nie pamiętam bo to już prawie 7 lat :sorry2:

Margaret zamienimy się oponami? :evil:
A co ty binów nie wystawiasz? :-D:-D:-D
Jak u mnie M nie wystawi to cały dzień klnę jak szewc :-p

Ostatnia edycja:
boszzzz jaka siara :dry: przeczytałam u asieńki ,ze ona je "wstawiła" - se myśle na obiad pewnie coś :baffled::-D po czym doczytałam u lubiczanki - ze ta z kolei je wywleka :dry: se mysle- co to za danie jest :dry:

omg :-D:-D ale jakoś tak się składa ,ze u nas "danie " to wywleka zawsze G - ja ewentualnie mogę je wstawić pozniej :-D:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry