lubiczanka
Fanka BB :)
Witam i ja
Anineczko-wreszcie mnie olśniło,żem cos Ci obiecałam Forum OSKKO
Tichonek-chyba jednak nie ma dziś urodzin(Emilii córcia)-bo o ile pamiętam juz kilka miesięcy temu była podobna sytuacja-chyba jej się suwaczek zblokował czy cuś...Ja tez się cieszę z nadchodzącego weekendziku-dziś spania 0 -8razy(od 1szej)do Mlodego krążyłam-o 5tej nie wytrzymałam i do nas...ale to z mojego spania wówczas nici...teraz tez śpi
Asieńko-mój J też czasem zapominał wywlec biny-ale za to jaki dumny był potem ze mnie,że sama to zrobiłam
))
Kamcia-to czekam
Fajnie,że zakupki udane-a gdzie ten płaszczyk zakupiłaś-bo ja biduję jeśli o odzienie wierzchnie chodzi i muszę cos nabyc:/
Aga,Andzulina-gdzie macie słonko?Ja mam mgłę jak mleko
Podrzuccie po trochę od każdej
))
A u Dadzi w szkole dziś jest dzień przebierańca-za ulubioną postać książkowa(w związku z tygodniem książki)...No i to moje dziewczę za nic innego jak za księżniczkę sie przebrać nie chciało:/no i jest kopciuszkiem
Anineczko-wreszcie mnie olśniło,żem cos Ci obiecałam Forum OSKKO
Tichonek-chyba jednak nie ma dziś urodzin(Emilii córcia)-bo o ile pamiętam juz kilka miesięcy temu była podobna sytuacja-chyba jej się suwaczek zblokował czy cuś...Ja tez się cieszę z nadchodzącego weekendziku-dziś spania 0 -8razy(od 1szej)do Mlodego krążyłam-o 5tej nie wytrzymałam i do nas...ale to z mojego spania wówczas nici...teraz tez śpi
Asieńko-mój J też czasem zapominał wywlec biny-ale za to jaki dumny był potem ze mnie,że sama to zrobiłam
Kamcia-to czekam
Aga,Andzulina-gdzie macie słonko?Ja mam mgłę jak mleko
A u Dadzi w szkole dziś jest dzień przebierańca-za ulubioną postać książkowa(w związku z tygodniem książki)...No i to moje dziewczę za nic innego jak za księżniczkę sie przebrać nie chciało:/no i jest kopciuszkiem
Z ręką na pulsie;-)
To już po prostu ten etap,że to siusiu,to zadyszka,to kolka,to krzyż,ale nie narzekam,wiem,że i tak jest dobrze
Najważniejsze,że młody dokazuje,fika,stuka i rekompensuje mi wszystkie bolączki:-)
normlanie fruuuuu
i ofqrs ,ze koszulka z Ben10 to przebranie jak się patrzy 
- smaczengo Wam zycze