reklama

Mamy z Irlandii!!

Witam się
Tichonku-suwaczki-rewelacja-od rana o nich myslałam:)A co do mojego opóznieniu tu-to wręcz przeciwnie-zamiast konsumować ja tworzę...Wczoraj faworki porobiłam,dzis juz oponki z twarogu tez,a ciasto na pączki rosnie:)))
Margaritta,Aaniu-dziękuję w imieniu mej seniorki;)
Aaniu-fajnie,ze bryczka kupiona-o jeden wydatek z listy mniej:)Udanej wizytki u GP:)
Larcia-no własnie widac,że masz tam niezłą przestrzeń-ja w tej chatce tez sobie ten"luz"tak bardzo cenię:)))
Ewelcia-no proszę-kolejna szalona leci z waga na łeb na szyję-powariowały-i to w taki piękny,jakże tłusciutki dzień:)
Kamcia-sorki-wiesz za co-ale sie wytłumaczyłam:(((A ja w poniedzialek tez mamom wpierałam,ze ten wtorek jest pankake;)potem sprawdziłam w necie,ze jednak w Dzień Kobiet:)
A mnie szlaksisko trafi na tego mojego rzekomo grzeczniutkiego syncia-zatopił mi telefon w kiblu!!!!!!!!!!!!!!I od wczoraj próbuje się wysuszyć-a ja?Do dyspozycji mam starego sonego,który jest=-i to jego funkcja(bo nic się zrobić nie da-klawiaturka nie działa):((((Poza tym rupie w du.ie ma ten mój Mały Skarb-nie usiedzi:/
Dawidka imprezka udana-poszalały dzieciaki-j sie pyta"z jakiej to okazji"-a ja na to,ze karnawał,i ze gdzies się dzieci poza szkołą muszą spotykać-przynajmniej raz kiedyś...Do przyszłego karnawału stopujemy;)))

reklama
Hejoo :-)a mi się dzisiaj fajnie dzień zaczął :-) nie wliczając tego że z rana musiałam się zwlec aby P zawieźć do pracy :dry: ale później odwiozłam Witię do szkoły i pojechałam na playgroup takie spotkanie mamuś z dziećmi :-) wow jaka frajda śpiewanie piosenke robienie ciuchci no super sprawa a później herbatka, kawka, ciasteczka :-) i trochę pogadałam z babkami tylko żadnej tam polki nie ma:sorry2::sorry2::sorry2: ale nic to i tak będę uczęszczać co tydzień :-):-):-)
Lenisława witaj :-)
Ewelcia nono szalejesz kobieto szalejesz :-D a ja nie dałam rady i pączka zjadłam dziś a wczoraj 3/4 pizzy ehh ale teraz 3 dni proteinek to może odpokutuję ;-);-);-)
Tichoku suwaczki śliczne jak co czwartek :tak:

Ale jestem zrąbana po tych zakupach jak koń po westernie:baffled:
Na pocztę po CHB i zapłacić rachunek za neta,do polskiego sklepu po zakupy plus 16 pączków,z czego tylko 6 nie dla nas:zawstydzona/y:Ale mąż kazał 10 kupić to kupiłam:zawstydzona/y:
Na koniec pełen wózek zakupów w Dunnesie,powrót do domu,rozpakowanie tychże zakupów,szybki obiad i...poszłabym spać najchętniej:baffled:Niech mi nikt nie mówi,że oj co tam kobieta ma do roboty-zakupy?Toż się styrałam jak głupia:dry:
Ewelcia idziesz,a raczej lecisz jak szalona z tą wagą:-)Ja też już poważnie o odchudzaniu myślę,ale jeszcze nie pora:sorry2:
Aniaa dawaj foty bryki:tak::-)
...Właśnie przeczytałam w necie,że "kobieta pracująca" zmarła:sorry2: Irena Kwiatkowska nie żyje - TVP.INFO
Bardzo ją lubiłam,świetna aktorka:tak:

Ostatnia edycja:
dzien doberek dziewczynki.
TICHONKU poprostu sie nie moge napatrzec tego pieknego zdjecia z tymi pysznymi paczkami,ekran bym oblizala gdybym mogla je sprobowac,ja musze do polskiego sklepu zajechac moze tak beda polskie paczki,
LUBICZANKO nie chce cie straszyc ale pewnie lepiej abys ten telefon wyrzucila z kad go wyciaglas bo nici z niego nie bedzie,moje dziecko kilka miesiecy tez tak zrobila no i po telefoniku moim bylo
LENISLAWO
witaj.
ANIA 83 a na jaki wozeczek zakupiliscie?
ja dzis sobie pospalam do 11,spac nie moge wcale,maly sie rozpycha ze hej,juz tylko kilka tygodni do konca wiec i nie mam co narzekac,jak maly sie urodzi to spania wcale nie bedzie.
pogoda piekna choc zimno.pozdrawiam mamuski

hej!

Znowuż wiosennie na zewnątrz.My tez po zakupach i placu zabaw.
Wczoraj córka ma tak mi dala do wiwatu ze hej.Cos jej z prawej strony wyłazi,ale nie wiem czy 2ka czy 3ka. Sie okaże;-)

kamcia-właśnie i ja dojrzałam wczoraj z tym pancake,ze to za tydzień;-)
Tichonek-odpocznij sobie teraz przy paczkach ;-)Ja tez zakupiłam,nie mam kiedy upiec.
Lenislawa-witam na forum:tak:

O coś Was miałam zapytać,ale nie pamiętam:zawstydzona/y:
Idę pranie wieszać. Milego dnia!

Tia,se odpocznij:baffled::-DZaraz po Radka do szkoły a z nim to taki odpoczynek,że hej:baffled::-D:-DTeż w drodze powrotnej o plac zabaw zahaczymy,może mu trochę energii ubędzie:-D

DZiewczyny poszukuję opiekunki dla dwoch chlopców (5 miesięcy i 2,5 roku). Praca od połowy kwietnia,u nas w domu (Claregalway), dwa dni w tyg (prawdopodobnie sr i cz od 15.30-22.30). Jeśli znacie kogoś godnego polecenia i zaufania proszę o wiadomość!

Paletta odpusc dzis..dzis na tlusto jemy:-D:-D:-D:-p
a tak serio ..wciagnelam dwa rogaliki;-):-pi obiad...tzn jednego polpeta troszeczke ziemniakow i warzywka gotowane-mowie wam jakie te ziemniory i ten pulpet w sosie poomidorowym pyszny..masakra-rarytas normalnie:-D....
rogaliki juz prawie ready...zla jestem bo te z marmolada rozana sa pyszne i ta marmolada nie wyciekla a troche zrobilam z powidlami truskawkowymi i mi wycieklo:baffled:niby po trochu wkladalam,ale jednak..pierwszy raz mi sie tak zrobilo-tzn tak duzo wylecialo...

lece faworki piec poki dzieci spia

reklama
Bina-to ale mnie pocieszyłaś:/No mówi się trudno zyje sie dalej:)
Tichonek-hehe-bo ten kto nie robi zakupków(nie mówię o takim shoppingu-po bluzię np)to se myśli,że to taka przyjemność dla nas-taaaa:/
Ewelcia-no tak to jest z tymi wypiekami:/ale z pewnością i tak rogaliczki pierwszorzędne:):)
Madbebe-sama jestem ciekawa który to ząbuś wyłazi-z doświadczenia stawiam na dwójkę-ale przecież nie jest normą,że nie mogą być trójki(a)
No ja co miałam to porobiłam-teraz czekam na Dawidka żeby sesyjke w kinecta rozegrać-a nie mam sumienia go wolac,bo lata po dworze-a jest przecież tak cudownie:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry