W lidlu sa do wyboru dwie gofrownice. Jedna na cienkie, druga na grube. Dlatego Wam tak roznie wychodzi!Ja sie czaje na ta gruba.
Aha i ja zawsze robilam z tego jedynego przepisu: 2szklanki maki,2szklanki mleka,1lyzeczka proszku do pieczenia,szczypta soli,1/3 szklanki oleju,2 jajka(oddzielnie bialka z zoltkami).Rozgrzac gofrownice.Ubic wszystkie skladniki oprocz bialek.Nastepnie ubic bialka na sztywna pianke i delikatnie wmieszac lyzka w ciasto. Gofry sa bez cukru,ew mozna dodac z lyzke.
Ja tak wpadam i wypadam, ale czasu nie mam ostatnio. M dlugo pracuje, zaczyna od 6,a wraca praktycznie nocami, ale jeszcze tylko pare dni i bedzie juz normalnie konczyl.
Aha i ja zawsze robilam z tego jedynego przepisu: 2szklanki maki,2szklanki mleka,1lyzeczka proszku do pieczenia,szczypta soli,1/3 szklanki oleju,2 jajka(oddzielnie bialka z zoltkami).Rozgrzac gofrownice.Ubic wszystkie skladniki oprocz bialek.Nastepnie ubic bialka na sztywna pianke i delikatnie wmieszac lyzka w ciasto. Gofry sa bez cukru,ew mozna dodac z lyzke.
Ja tak wpadam i wypadam, ale czasu nie mam ostatnio. M dlugo pracuje, zaczyna od 6,a wraca praktycznie nocami, ale jeszcze tylko pare dni i bedzie juz normalnie konczyl.
Ostatnia edycja:
Zanim Ty to napisałaś to ja już doczytałam i zdążyłam edytować
Niom,już puchną
A na przykład wczoraj po tym łażeniu do szpitala,po szpitalu,ze szpitala i jeździe autobusem miałam stopy jakby mnie osy pożądliły
I w ogóle czuję się na nich jak na kołkach
,dlatego jade na dluzej do Pl zeby wszystko pozalatwiac(lekarzy, dentyste itp.)a na tym jednak schodzi. Mam nadzieje, ze do tego czasu wszystko bedzie juz ok.
to byl full wypas nie trzeba bylo szalika dodatkowo nosic a cieplutko w szyje bylo :-) mialyscie takie?? i buty "relaksy"