reklama

Mamy z Irlandii!!

widze ze cos kombinują na forum, dodali znow "guzik" dziękuje, ale chyba nie widac kto dziekuje :confused:
Czekam na M i zaraz kładzie Emme spac, to sa plusy ze nie spi w dzien o 19 juz smacznie chrapie, a dzis wstałysmy o 10 :zawstydzona/y::szok:

reklama
Ollena no to faktycznie dopiero we wrześniu 2012 Twój synek będzie się kwalifikował :sorry2::tak:

I nie się nie stało co do pomyłki,ale życzenia na dziewczynkę chętnie przyjmę :-D

Moniadan zmienili nazwę,ale dalej widac kto dziękuje :tak:

Ollena pisząc,że nie mamy własnego kąta nie miałam na myśli,że źle się czuję w mieszkaniu moich rodziców czy teściów:sorry2:Chodzi o to,że nie ma tam miejsca:no:U moich rodziców jest wolny tylko jeden maleńki pokoik,który kiedyś by moim:sorry2:Ja śpię z mężem na wersalce co szczególnie ostatnio gdy byliśmy na święta było super z ciążowym brzuchem:eek:A mój syn na podłodze,na materacu i nawet do ubikacji nie ma jak wyjść bo się drzwi otworzyć nie da:no:
U teściów lekko więcej miejsca,ale też śpimy na materacach,na podłodze:sorry2:A za parę tygodni drugi dzieciaczek będzie z nami i wtedy to już w ogóle nie wiem jak się pomieścimy:eek:
...Zaraz mi chyba skrytkę rozerwie:eek:Tak mnie dziś ciągnie i boli,że masakra:dry:Zawsze tak mam po wizycie w szpitalu,za daleka droga dla mnie i odbija się na mnie to na drugi dzień:sorry2:Ale wucety ogarnęłam i naleśniki zrobiłam,choć teraz padam z sił:eek:
Moniadan widać kto dziękuje za posta:tak:Pod postem,z lewej strony jest serduszko i nick foremki,która dziękuje:tak:

Tichonku Olleny synek urodził się w grudniu 2008 tak więc nie ma 3,5 roku.

Ewelcia chciałam Ci napisac,że nie przenosimy się do AES.M zadzwonił do Oxygena i nam zrobili taką samą cenę jak w AES-ie. :-D wystraszyli się konkurencji.
A dziś nie zabrali nam śmieci bo wystawiłam o 11 a oni byli przed 9 (M zapomniał wczoraj wystawic wieczorem) to sąsiad podszedł i powiedział,że nam sam wywiezie (pracuje w Oxygen) tak więc zostajemy z nimi :tak::tak:

Ollena no moja cora jest mlodsza od Twojego synka ale ja zapisze a noz widelec moze ja przyjma od wrzesnia:-)

Tichonek a jak tam Twoje nogi,puchna Ci czy juz nie?

a dalej te maile przychodza, ze ktos podziękował?/
M poszedł z dzieciakami na gore a ja juz mam spokój
mysle co by tu na kolacje zrobic, mam na cos ochote ale sama nie wiem na co
M niestyety dostał tylko jednego gofra, moj Eryk to istny pozeracz gofrów, Emma nie zjadła w ogole, ja 2 a Eryk chyba z 6, z tej porcji ciasta co Lubiczanka podala to wyszło mi o ile sie nie myle 10 gofrów, a Tobie Lubiczanko ile wychodzi?
a w ogole okazało sie ze Misia ma inną gofrownice stad ta róznica w ilosci gofrów, bo to nie mozliwe było :-D

Aniaa83 Twoja corcia jest starsza z tego co widze o 4miesiace od Patryka.
A wszystkie przedszkola maja ten program? jesli coocon ma to jest takie cos, ze Patryk pojdzie od wrzesnia normalnie a od nastepnego roku bedzie mial za free? tzn moge zlozyc juz w tym roku na wrzesien 2012?

Tichonku rozumiem wiec teraz o co chodzi z brakiem kata:( my mamy gdzie spac, rodzice maja dom, mam tam ogromny swoj pokoj, jak maz jest z nami to spie w innym bo w moim jest za mala wersalka ale moze kupimy sobie lozko zeby tam miec i bedzie wygodniej:)

Ciao!

Dzis jestem tak leniwa,ze szok...Nigdzie nie bylam,tylko przed dom Ala wypuscilam,zeby pobiegal...Na nic nie mam dzis ochoty. Alex mnie wnerwia..chyba mu sie nudzi i jeczy ciagle.
Moniadan-szok...zdecydowanie mamy inna gofrownice. Po zdjeciu twoich gofrow to pewne!! Moja robi wafelki takie-na milimetr....i dlatego tak duzo wychodzi.
Ollena- witam cie i ja :)

Dzis zrobilam wielkie zamowienie na pieluchy wkoncu! Jestem przehappy bo kupilam Tymusiowi sliczne takie-kolorowe:)

Moniadan już widzisz podziękowanie? :-D;-)

Misia to ty masz taką jak ja gofrownicę ;-):-D

Ollena wiem,że coocon też prowadził ten program :tak:
o tutaj masz:
Cocoon Childcare
nie sądzę by tak wcześnie były zapisy,ale jak synek będzie chodził przez cały rok wcześniej to ma pierwszeństwo na ten program :tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry