reklama

Mamy z Irlandii!!

hop hop:-p
sorki ze mnie tak długo nie było ale chwilowo nie miałam czasu na pisanie..
musiałam połatwić parę spraw i wogóle...
no a w weekend mieliśmy remoncik..
landlord kazał nam wymienic wykładziny w domu oczywiscie na nasza prośbę - za jego kasę;-)
i przy okazji malowanie... więc jak powoli zaczęłam nadrabiać to wkońcu dotarłam i tutaj:-p

u mnie wszystko ok..
do porodu prawie wszystko gotowe..
potrzebuję tylko proszek do ciuszków dziecięcych i wyprac wszystko i poprasować:-)
i jestem gotowa:-D

wkońcu zostało tylko 30 dni:tak:

widziałam ze sa nowe mamuśki.. więc witam witam :D

reklama
Witam w ten wietrzny dzionek

Vikamcia jeszcze troche i bedziesz tulic Malenstwo,qurde ale zlecialo :szok:

Tichonek ja tez mam cykora ale damy rade :-)Udanych zakupow:-)Mi tez puchnie ale tylko jedna noga troche dziwne :baffled:

Wisienka oby szybko jej zabki wyszly

Ollena kolezanki corcia jest mlodsza od mojej i sie dostala na ten darmowy program do przedszkola wiec nie wiem od czego to zalezy

Dzis moze nam sie uda podjechac o Cocoona to wypytamy, jak sie ten program nazywa jeszcze raz? zapisze sobie..

Aneneczko mam zwierzeta w PL, kota i psa, tutaj mielismy kotke ale jak pojechalam do PL to moj maz ja wydal bo nie mogl zniesc, ze ona rozdrapuje fotele, skacze po roletach itd :-((((
Tez jestem przeciwna wypuszczaniu kotow na ruchliwych osiedlach, co innego domek, ogrod i brak ulicy w poblizu.

Hej.Kurcze wieje dzis jak cholera,i wszystko na dworzu lata:szok:.
Vikamcia o to juz niedlugo poród:-).
Mały z dnia na dzien coraz mocniej sie rusza,super uczucie:-):-).
Zaraz ide ogarnac w domku,codziennie to samo:tak:.Milego Dnia.

oj tak szybko zleciało ale ja jakoś tego nie czuję... z Vi dłuzyło mi się jak diabli a teraz..
myk i mijają miesiące w mgnieniu oka:tak:
i tu nawet nie wiem kiedy a zabrakło mi czasu na pranie.. hehe
trzeba się szybko brać:-p

a u mnie ładnie słońce świeci choć nie powiem w nocy wiło strasznie:szok:

Ollena powodzenia z przedszkolem :tak::tak:

my na szczęście trafiliśmy na kotkę nie niszczącą,ale strach był ogromny,w końcu to nie moje skórzane kanapy :sorry:

dobra,idę przygotowac obiad :tak:

Ja już po zakupach:tak:Tylko się rozebrałam i usiadłam tu bo już mi się nic nie chce:baffled:Zaczynam czuć zmęczenie ciążowe,do tej pory jakoś tak szybciorem mi wsio szło a teraz...eee...szkoda gadać:eek:Chodzę kołyszac się na boki jak ta zabawka z naszych dziecięcych czasów-Wańka Wstańka:-D:-DKojarzycie?Taka lala co jak bałwanek wyglądała i nigdy nie dało się jej przewrócić bo się kołysała:-D:-D
Aniaa mnie nabrzmiewają z lekka obie stopy ale prawa mocniej:eek:
Szukam wszędzie malutkiej butelki z TT 150 ml.takiej na herbatki i znaleźć nie mogę:sorry:Tzn.jest ale w pudełku po 2 sztuki,a ja chcę jedną i co?Ktoś widział poszukiwaną?
Lodziki sobie zakupiłam,mmmmm...zaś się będę wieczorem opychać:zawstydzona/y:...O matko!Właśnie,lody!Ja tu siedzę a ona w torbie zamiast w zamrażarce:szok::szok:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry