reklama

Mamy z Irlandii!!

Tichonku kup dwie...zobaczysz ze jak kupisz jedna to poznije jesczze bedziesz musiala kupic druga:)
Mam dwie po 260 ml. i teraz chciałam jedną mniejszą,ale tak chyba zrobię:tak:Kupię dwie bo i tak nie mam wyjścia.Nie przepadnie na pewno:tak:No chyba,że synu będzie taki chętny na herbatki jak mój Radek:eek:To ani jednej nie zużyję:eek::-D:-D

reklama
Witam w końcu

Anineczka, Asienka_r dzieki za rade, nawet nie wiedzialam, ze moge pojsc do nurse zeby Zuzienke zwazyc. nie trzeba sie umawiac na wizyte, mozna przyjsc w kazdej chwili??

u nas wystarczy, że w czwartek od11 do 12.30 się przyjdzie, no na bilans na 9 miesięcy z Coolock list wysyłają i wtedy jest w inny dzień. My po wizycie u nurse.
I tak mojemu dziecku zdecydowanie wychodzą wszystkie trójki:confused2::baffled: i dlatego nie śpi i ma prawo, bo to cholerstwo jak mówiła Anineczka, poza tym same ochy i achy słyszałam:rofl2::-D, trochę z wagi spadła, ale nie ma się co zdziwić, jak nie ma ochoty na jedzenie, ale mamy problem z nóżkami:confused2:, nurse nie podoba się, jak Ania chodzi, a Gp twierdził, że wszystko ok. W każdym razie, jak wrócimy z Polski mamy wizytę u lekarza:confused2::baffled:, ale ja do ortopedy dziecięcego zadzwonię w Polsce i nas umówię, najwyżej buty ortopedyczne będzie musiała nosić.

Poza tym wieje tak, że ja z wózkiem a i tak mało nas nie zwiało:baffled:, @ przyszła i umieram. Naskrobałyście niemiłosiernie

Tichonek-jeśli do początku maja dasz radę wytrzymać to Ci sprezentuję takową buteleczkę:)))U mnie tego więcej niż ustawa przewiduje;)
Ollena-i ja kciuki zaciskam za powodzenie z przedszkolem:)
Asieńko-no toz ci 3ki jedne zgryzliwe no-namęczy się Aneczka za wszystkie czasy
a właśnie apropos ząbków zauważyłam,że po wypadkowym antybiotyku Danielkowi strasznie sciemniały ząbki:(I nie wiem czy zostawić je tak samym sobie,czy moze soda potraktowac...Coś czuję,że skończy się jak na Dadzinkowym uzębieniu-buuuuuuuuuuuuu:((((
A my juz po zakupkach,obiad ready i tylko w trakcie mącenia drożdżówek jestem(Boziu-w tej ciąży się najem drozdżowego jak nigdy):)

Lubiczanko a masz akurat TT 150 ml.?:-)To ja chętnie,choć to żaden wydatek w sumie:zawstydzona/y:
Może i do maja czekać nie będę musiała:-)Jak P opłaci auto to chcemy jechać do Cork więc bym wpadła na herbatku przy okazji:-)Tylko nic już nie obiecuję bo parę razy już miałam jechać i nici z tego:eek:I P miał być u Was to zaś engine gone:eek:Zobaczymy,dam znać jakby co:tak:P ma zamiar jechać nie w ten ale w następny weekend:tak:

Tichonek-TT zgadza się-i pojemność też:)))No i zapraszamy,zapraszamy:)
A zapomniałam się Wam pochwalić moim landlordem-wczoraj wyhaczylismy go jak sie kręcił po osiedlu i J mu opowiedział o Danielkowym wypadku,i że chcemy zmienić zestaw stół i krzesła z kuchni(na te pseudoskórzane)i wiecie co???No problem:)))))))

Asieńko-no toz ci 3ki jedne zgryzliwe no-namęczy się Aneczka za wszystkie czasy
a właśnie apropos ząbków zauważyłam,że po wypadkowym antybiotyku Danielkowi strasznie sciemniały ząbki:(I nie wiem czy zostawić je tak samym sobie,czy moze soda potraktowac...Coś czuję,że skończy się jak na Dadzinkowym uzębieniu-buuuuuuuuuuuuu:((((
)

Dzisiaj jakby lepiej, bo i do jedzenia chętniejsza i ciut, ale tylko ciut lepiej spała. Nurse mówiła, żeby częściej przeciwbólowe dawać i jakoś przetrwamy. Córka koleżanki 5 tygodnia tak jak Ania się męczyła i trzy jej wyszły..

A jak chcesz u te ząbki sodą??? Tak na szczoteczce wyczyścić??? Może to chwilowe

Ollena widze ze sobie poradzilas sama :-)trzymam kciuki aby synek sie dostal

Asienka to teraz na pewno jestes spokojna a zabki wyjda i Anulka bedzie jak wczesniej no i milo slyszec ochy i achy o swoim dziecku :-)

Niedawno wrocilam,bylam z cora u Gliwy na herbatce i pogaduszkach,pizga jak cholera ledwo doszlam nie mowiac juz o tym ze sie ssapalam jak nie wiem co ...
J byl na zakupach wczesniej i niestety gofrownicy nie dostal a juz mialam smaka na gofry ale kupil mi gotowe gofry na pocieszenie :-D
W dunnes jest promocja na lenor i na vanish kilogramowy.
Obiadek gotowy wiec ide jesc :-)

Asieńko-no właśnie na pastę ciut sody...niestety przebarwienia nie wyglądają na nalot,tylko takie plamy:(((A biorąc pod uwagę,że Anię już dość długo trzyma to nic jak tylko zęby zacisnąć-i kciuki
Aaniu-lepszy rydz niż nic-smacznych gofrów;)))

reklama
witam i ja!:sorry:
Dziecko me spało godzinę z hakiem wiec nie wiem w co ręce włożyć :eek:ale ciacho już pachnie,a małżonek z chęcią uraczy się krokietami z zamrażarki:-D
Teraz ziewała,wiec ja położyłam,ale słyszę ze psa sąsiadów naśladuje i szczeka na cały dom,wiec spania tam raczej nie będzie..Oj czeka nas ciekawe popołudnie z krejzolem mym.
I ja w nocy spać nie mogłam prze ten wiatr:no::confused2:

asienka_r-to ulga wielka ze to zęby jednak;-)
Ja tez się martwię trochę Wiktowym chodzeniem bo lewa nóżkę stawia delikatnie do środka..Z drugiej strony niby do 2go roku życia dzieci maja prawo krzywo stawiać nóżki,wiec może nie myśl jeszcze o butach ortopedycznych:sorry: (słyszałam wypowiedz specjalisty w DDTVN).
Czy to ze dziecko powinno jak najwięcej chodzić bez butów (on to nazwal uwalnianiem stopy),to znaczy ze w skarpetkach czy boso?Ostatnio z mama sie sprzeczałam i nie wiem do dziś :eek:Bo moja Wikta boso w ogóle nie chodzi:no: niby gdzie jak podłogi zimne:baffled:
misia-z tym ziemniakiem to chyba chodziło o wrzucenie surowego do tej przypalonej zupy.Te pływające już w niej, ugotowane, na bank spalenizny nie wyciągną :no:Szkoda ze nie spróbowałaś...;-)ale pewnie druga wyszła jeszcze lepsza:tak:
Tichonek-ja mam nieużywane butle,ale z Aventa,co Cie pewnie nie urządza..:sorry:

Milego popoludnia!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry