reklama

Mamy z Irlandii!!

Aaniu-lepszy rydz niż nic-smacznych gofrów;)))

oj tak zle nie byly:-)

Ollena no to super ze jestes zadowolona,ja jutro zobacze jak sytuacja wyglada w naszych przedszkolach

Kamcia widze ze odliczas czas do przylotu siostry:-)ja odliczam czas do przylotu Mamy :-)

Natula spi wiec odpoczywam sobie bo dzis dala mi popalic dobrze ze jutro J ma wolne to troche oddetchne.

reklama
lubiczanko to super że wam problemu nie robi..
nasz tak samo jak mu powiedziałam ze wykładzina jest uwalona cała w salonie a mała się tu bai i żeby zmienił to powiedział to samo..
z tym że sami ją wybraliśmy i kupiliśmy , ale za jego sianko;-)
i mamy ładną czystą i pachnącą:-D

tichonku ja podawałam małej herbatki w zwykłych butelkach ze zwykłum smoczkiem..
ale jak kuż odstawiałam pierś to w TT dawałam
wczęnsiej jak karmiłam i odciągałam to w tych co miałam w zestawie czyli w Aventu z szerokimi smoczkami:tak:

Aniaa83 a no odliczam, a bardziej Olivier codziennie mnie sie pyta ile jeszcze i wtedy mu pokazuje suwaczek i tłumacze ile dni hihi
Przynajmniej sama nie gubie sie w rachubie:)
Powinnam zrobić ich wiecej, bo siora przyjeżdza na Wielkanoc, kuzynka z mężem i córką w maju, a mama w czerwcu hihi ale nie będe zaśmiecać tyloma suwaczkami.

tichonek ja tez używa TT i są super

robicie mi smaka na te gofry ale ja na diecie:/

a lubiczanka ma super właściciela mówiłam ze da sie wszystko załatwic:-)

do mnie miała siorka przyjechac ale mamusia nie pozwoliła:/ na złość dla mnie oczywiście:/

siemanko

prima_aprilis1

prima_aprilis2

Hej, witam sie :)
Patryk jeszcze spi, ja juz zdarzylam sie umyc i ubrac i czekam na tego mojego spiocha, bedziemy robic na sniadanko prazona kasze jaglana z jablkami i cynamonem:-)
Poza tym dzis pewnie dostane @, bo od 3 dni mnie noga strasznie boli a dzis juz brzuch do tego doszedl:(
Wiecie jeszcze dlaczego boje sie ciazy? Tzn moze nie ciazy tylko jej nastepstw;) Nie boje sie porodu tylko samego lezenia w szpitalu...z Patrykiem lezalam jeden dzien, ale to bylo straszne, nie moglam tam wysiedziec, a teraz dochodzi, ze nie chcialabym zostawiac Patryka, umarlabym z tesknoty...glupia jestem, wiem ale dla mnie nie porod ale lezenie w szpitalu po porodzie bylo najgorsze. Od razu jak urodzilam, wstalam to zebralo mi sie na placz 'no mam juz dziecko, nie chce tu zostac...' No i poza tym boje sie, ze nie pokochm drugiego dziecka, ze nie bede miala tyle czasu dla Patryka ile teraz i bedzie czul sie odtracony:( Popukajcie mnie w glowe...;)

Dzis najsmutniejszy dla mnie dzien w roku...4 lata temu odszedl moj wspanialy przyjaciel, moj ukochany dziadzio....powinienes byc z nami ukochany [ ` ]

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry