Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Paaaaaadam:/Ale za to wsio pogotowaneAle mi nogi w du.ę wchodzą-ło matko...a jeszcze trzeba teraz wszystko posprzątać-buuuuu
My z koszyczkiem jedziemy o 19.40:/a w nim-jajka,chlebek,masełko,kiełbasa cieńka,szyneczka,chrzan,sól,pieprz,czekoladowe jajca i baranki cukrowe...chyba to wszystko:/
No Dziewczynki-pewnie jeszcze niejednokrotnie dzis zajrzę,ale za wczasu
WESOŁYCH ŚWIĄT
hej dziewczyny wpadlam tak na szybko bo ja jeszcze w kuchni siedze i jeszcze posiedze My do swiecenia bylismy na 11 a pozniej u Larci na kawce - dzieki kochana za nakarmienie moich glodomorkow Wilwia-widzialam Cie w kosciolku:-) brzusio sliczniutko sie zaokragla:-):-)
lece do garow aaaaaaaaa i bym zapomniala........
Na tę Wielkanoc życzę Wam ciepła domowego, miłości bliźniego, placka wybornego i spokoju świętego :-):-):-)
Ello Grrr wlasnie wcielo mi posta ...
My juz koszyczek mamy poswiecony... aha noooo Pauletta wygladasz super:-)
Ja za to w domku mam ogarniete, za to smakolykow mam malo bo tylko saltake i babe duzá i maluská do koszyczka- normalnie nie mam dla kogo gotowac bo kto to poxniej zje jak my same.