reklama

Mamy z Irlandii!!

dziękuję dziewczynki.

Margaritko na razie to wielki szok,niby się staraliśmy i działaliśmy,ale to chyba zawsze szok jak się zobaczy dwie krechy,szczęście,niepewnośc i banan na gębie,tak się czuję :-D
M miał w planach byc zły cały dzień na mnie bo złośliwa jakaś taka jestem i upierdliwa,no ale plany jego legły w gruzach,też ma banana na twarzy :dry:

A mnie coś tknęło,bo kucha w gardle jakaś,zachęcająca do zwrócenia śniadania świątecznego :dry: i te bóle jajników przy kaszlnięciu czy też zrywnym wstaniu,łamało w pół...a że test jeden się zachował po nieudanych próbach kilka miesięcy temu to aż się prosił by skorzystac z niego.I tak,łapy mi się trzęsą...:sorry2:
M rodzice prze szczęśliwi :-D my też :sorry2::-D

Didi kochana nie płacz bo zaraz i ja zapłaczę :tak::tak:
ale czytac na zlocie nie będę :blink::-D

z moich wyliczeń termin w Wigilię :cool2::cool2::cool2:

Ostatnia edycja:
reklama
anineczko GRATKI!!!
hehe co za wieści dzisiaj....:-)

a ja jeszcze nie rodzę....:sorry2: chcę żeby już był 1 maj jutro bo nie chce mi się czekać cały tydzień !!! :baffled:

i coś miałam jeszcze napisac ale zapomniałam :-p

Anineczko:-):-):-)

Spokojnej ciąży bez rewelacji żołądkowych:tak:Conajmniej takiej jak moja:-D
Super wieści:-DA zdaje się,że nie tak dawno pisałaś,że odkładacie staranka:-DI to było najlepsze,przestać się starać,żeby zajść:-D
Fajnie dostać od zajączka wielkanocnego obietnicę prezentu gwiazdkowego:-)
Następczynie nasze muszą być bo wiele z nas już na mecie:-DKto tam następny...?Margaritta,Kamcia,Ewelcia...:-D:-D:-D
Proszę zamienić napis:Suwaczki owulacyjne żyją własnym życiem na suwaczek ciążowy.:cool2::-D:-D
Jutro więcej popiszę bo ledwo żyję,przeziębiona jestem na maxa,ale całe święta spędziliśmy aktywnie i nogi mi do brzucha weszły:baffled::-D

Dziękuję dziękuję,:-):-):-)
siedzę i ledwo się powstrzymuję od ... pawia :dry:dziwne bo w poprzednich miałam tylko lekkie mdłości a tutaj masakra :angry:
A i fakt,przestaliśmy się nakręcac to i się pojawiło szczęście :tak:

aaa tak mi się przypomniało Tichonku bo mówisz coś o nogach,ostatnio zasłyszany tekst z tv "Dlaczego nogi śmierdzą? Bo wychodzą z dupy" :-D:-D

reklama
Anineczko wow!!! :-)co za wiadomosc ogromnie Ci gratuluje i zycze spokojnej ciazy ....dokladnie tak jest jak czlowiek nie mysli to samo przychodzi wiem to z doswiadczenia :tak:
Jeszcze raz ogromne gratulacje!!!!!!

Tichonek zdrowka zycze

My wlasnie wrocilismy z grillka Gliwuski nas zaprosili :tak: bylo bardzo symaptycznie objadlam sie jak nie wiem co...dobrze ze juz Swieta sie skonczyly a w raz nim obzarstwo swiateczne ;-)

Jeszcze tylko 7 tyg mi zostalo:szok:ale ten czas leci:szok:
Uciekam sie polozyc bo cosik kregoslup odmawia mi posluszenstwa :baffled:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry