reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Miska...powodzenia oby szybko i gladko poszlo no i oby to juz byly TE bole ..:) wlazl mlody to wyjdzie a widac ze juz sie szykuje...

mowie Wam juz dobranoc ..mialam w planach posiedziec dzisiaj i cos ogladac ale cosik kiepsciutko sie czuje..

Kolorowych snow ..karaluchy pod poduchy

czesc,

ja ostatnio tylko na chwileczke zagladam wiec

Misia oby porod byl szybki i daj znac jak urodzisz
Tichonek aktywny dzien,
Aniaa co tam u Ciebie, jak samopoczucie

My wyruszylismy dzisiaj po 11, bylismy na malych zakupkach, potem pojechalismy do brata meza, zeby omowic chrzest Zuzi i wrocilismy do domku przed 20.

Pozdrawiam i milej nocki zycze. Ide potulac sie do meza;-):-p

witam

w pl neta nie miałam:/więc nie miałam jak napisac,w końcu wylecieliśmy o 2.15,samolot sie popsuł i ściągali drugi z PL:/
nic nie spaliśmy z czwartku na piątek i potem padłam,polataliśmy po Wrocławiu i potem w gości pojechaliśmy,ogólnie było super.

Dzien dobry:-)

Ciekawe jak tam Misia

AsienkaM samopoczucie jak to przy koncowce raz lepiej raz gorzej,gdyby nie bol kregoslupa to bylo by ok duzo mi nie zostalo

Lubiczanko co tam u Ciebie?

MartaF to niezle opoznienie :szok: ale najwazniejsze ze jestes zadowolona z urlopu :-)

Ja dzis przed 4 sie obudzilam:wściekła/y: i sie meczylam do 6.30 zeby zasnac przysnelam ale zaraz cora sie obudzila:tak: i sobie nie pospalam wiec jestem juz na nogach pranie sie kreci,trzeba cosik przekasic bo jeszcze sniadanka nie jadlam

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry