Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
asieńkaM to juz 2 paszport Szyma,jak byliśmy w ambasadzie to miałam tez ciemniejsze i nie przeszło:/:/ i musiałam zrobić jaśniejsze i dopiero to uznali a tamto wcale ciemniejsze nie było,tylko właśnie na nie równym tle:/:/:/

helloł
Misia , lubiczanka i renni dla Waszych dzieciaków mnóstwa pogodnych dni, dziecinnej beztroski niech trwa ona jak najdłużej i wszystkiego wspanialego;-)
Ostatnio to albo zyczenia składam,albo zdrowia zyczę chorowitkom
Spokojnej nocy

Aniu super wyglądasz no i ta słodzinka)))
Sto lat dla naszych solenizantów!!!
Misia ja robiłam Olivierowi na łożku na białym przęscieradle i było ok do paszportuJak będziesz potrzebowała pomocy to przyjedz do L
A tutaj znalazłam coś dla tatusiów z okazji ich dnia więc jeśli sa chetne na taki prezent to możemy sie zgadać bo musi byc minimum 7 os żeby zrobić zawody Grand Prix i taki voucher ważny jest 6 mies €21 instead of €44 for Grand Prix Day Out at The Zone, Navan
Ok mykam zaraz jedziemy odebrać Honde ciekawe ile dzis kasy zostawimy u mechanika(bo 2 dni temu ponad 400euro:/)