reklama

Mamy z Irlandii!!

Marta ale jak wyrabia sie IE paszport to nie robia duzych problemow...
nam tez znajomi mowili ze nie przejdzie bo ucha nie widac,bo lekko przy ciemno bo cos tam...ale przeszlo i jest git:)

reklama
eeee dziewczyny to macie szczęście:-) podobno do ie sie nie czepiają,a ja niestety musze wyrabiać pl bo zabrakło mi 1 miesiąc:/:/
a tak poza tym to mam w dowodzie zdjęcie(robione u fotografa)takie ciemne ze o mały włos bym dzieciom paszportów nie wyrobiła,bardzo ciemne:/:/

Ostatnia edycja:
Witam wszystkie mamy i przyszłe mamy z Irlandii. szczerze powiedziawszy nie zbyt często udzielam się na forum , myślałam że nie ma tu nikogo z Irlandii. a tyle szukałam informacji jak to wszystko tutaj wygląda :( do tej pory nie wiem wszystkiego ale najważniejsze dla mnie jest by nasza kruszynka urodziła się zdrowa a gdzie i jak to najmniej ważne. obecnie jestem w 32 tygodniu , 4 tygodnie temu byliśmy w Polsce na usg 3d i z niecierpliwością czekamy na naszą córeczkę :) tak ogólnie to jestem z co. Clare i rodzić będę w Limerick. teraz jak już wiem że tu jesteście to będę częściej odwiedzać tą stronkę :) A może i tutaj znajdzie się ktoś kto ma do sprzedania ciuszki dla dziewczynki ?? :) :) pozdrawiam

Aniu super wyglądasz no i ta słodzinka:))))
Sto lat dla naszych solenizantów!!!
Misia ja robiłam Olivierowi na łożku na białym przęscieradle i było ok do paszportu:) Jak będziesz potrzebowała pomocy to przyjedz do L:)
A tutaj znalazłam coś dla tatusiów z okazji ich dnia więc jeśli sa chetne na taki prezent to możemy sie zgadać bo musi byc minimum 7 os żeby zrobić zawody Grand Prix i taki voucher ważny jest 6 mies €21 instead of €44 for Grand Prix Day Out at The Zone, Navan

Ok mykam zaraz jedziemy odebrać Honde ciekawe ile dzis kasy zostawimy u mechanika(bo 2 dni temu ponad 400euro:/)

Kamcia..moj P jest za już nawet napalony na Grand Prix..hihih mówi mi tu że mam mu dać micrusa bo musi juz zacząć trenować
czyli my jesteśmy na tak tylko teraz jeszcze 5 ochotników do zabawy.. wydaje mi się ze E ..Martuśki też jest na tak... hihih

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry