Tabasia
Podwojna marcowka :)
Dobry :-)
Zyc sie chce, tak pieknie :-) A Alex jeszcze spi

Asienko spokojnego lotu. Ja za 2 tyg., ale lece z M, na 3 dni na mini wakacje, wiec sie nie stresuje. Zreszta odkad musialam latac sama z Alem to stres mi jakos przeszedl.
Lubicznko, Lubiczanko, Dzidzia jeszcze siedzi??? Ojjj M sie nie stara chyba
Julia ja zawsze korzystam z Booking.com: 152585 hotels worldwide. Book your hotel now! ;-) Teraz szukam miejscowki na wakacje, ale to apartament ma byc, a tam same hotele. Moze polecicie jakas stronke??
Lece zupke nastawic, pozniej maly spacer. Ale mam dobry humor dzis, dziekuje pogodo
Milego dzionka zycze!
Zyc sie chce, tak pieknie :-) A Alex jeszcze spi

Asienko spokojnego lotu. Ja za 2 tyg., ale lece z M, na 3 dni na mini wakacje, wiec sie nie stresuje. Zreszta odkad musialam latac sama z Alem to stres mi jakos przeszedl.
Lubicznko, Lubiczanko, Dzidzia jeszcze siedzi??? Ojjj M sie nie stara chyba

Julia ja zawsze korzystam z Booking.com: 152585 hotels worldwide. Book your hotel now! ;-) Teraz szukam miejscowki na wakacje, ale to apartament ma byc, a tam same hotele. Moze polecicie jakas stronke??
Lece zupke nastawic, pozniej maly spacer. Ale mam dobry humor dzis, dziekuje pogodo
Milego dzionka zycze!
Wiktor jak Wiktor ale Zuzia jeszcze za mała na taką samowolkę ;-);-);-) a z jakieś dwa tyg temu spadła mi z 1/3 schodów:-( nic się nie stało i też nawet długo nie płakała ale od tamtej pory jak wchodzi na schody zawsze zamyka za sobą bramkę chyba po to żeby w razie w się na niej zatrzymać a nie na dole