reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Śliczna dziś pogoda:-):tak:my z M prawie cały czas na dworzu.Bylismy w banku,pozniej zdjecia wywołac.A teraz sobie grilka robimy na obiadzik:-).
Oj bardzo sie ciesze że ciocia zostałam,szkoda że nas w Polsce niema.Bo tak bym chciała kruszynke zobaczyc.Ale zobacze na zdjeciu niedługo:-).A pozniej w grudniu jak polecimy do Polski na urlop.
Aniaa83 doleciała do Polski z familia,juz są w domciu.:tak:

dzien cudowny ..właśnie wróciliśmy z plaży ..ludzi pełno pełniusio ale było miło i fajnie

Tichonek ... mi właśnie podoba się Dezyderia ale 3-cie imię jakie śliczne hihihi

heloł :-)
Pogoda dopisuje to i nikt na forum nie siedzi :-p
My od rana spacerek zaliczony, a potem pluskaliśmy się w przydomowym baseniku, opalaliśmy się na kocyku :cool2: nooooo to jest coś co tygryski lubią najbardziej :-D
Jeszcze z rana zdążyłam sobie okna pomyć, firaneczki ładnie poschły :tak:

Tabasia, takie ciasteczka Alphabet Biscuits | Organix Brands Ltd
Jak kisielek, robiłaś?
A powiem Ci że mój Marcel się nawrócił :eek: dziś pierwszy raz zjadł małą paczuszkę rodzynek. W szoku jestem, tyle ostatnio rzeczy zjada/wypija których wcześniej nie chciał tknąć! Chyba mój mężczyzna dorasta :-D

Katrina, śmieszna sytuacja z tą bramką na schodach :tak::-)

Lubiczanka jak tam dzisiaj sie czujesz? Młody nie spitolił do sąsiadek na kaffkę? :happy2:
Rycynka nie pomaga :baffled: przynajmniej u mnie.. mi pomogło mycie okien i szorowanie podłóg na klęczkach. Ale wiadomo na każdego działa co innego :tak:
Mnie też Debbie się podoba :tak:

Anineczka, słońce a jaką Wy macie trampoline? Ile ft? Siatkę ma? Drabinkę? Nowa czy używka? Kurcze jak ja bym chciała trampoline!! Ale mój stary nie chce się zgodzić :wściekła/y: Więc szukam/pytam o wszystkie argumenty co by go przekonać :sorry2:

Ewelcia, a Ty daleko masz do Dublina?

Tichonek, nie pij % przed snem to nie będą Ci się głupoty śniły :-D

barmanka ja tez mam problem z namówieniem K do trampoliny bo jak to mówi:tylko tego nam w ogródku brakuje:/:/a dzieci by sie cieszyły

ja zaglądam ale weny brak,dzisiaj padnięta wróciłam z pracy:/:/mały marudnt bo dzieci sie kąpały i tak krzyczały ze go obudziły i tak pół godzinki tylko zaliczył:/:/

Barmanko-a dziękuję,świetnie(znowu muszę to napisać-za dobrze:/)Wędrówki ludu były-a jakże,ale dziś kontrolowane;)
Marta-mam nadzieję,że to nie moja mafia nie dała Szymkowi pospac:/
Tichonek-oj ja mam 12stron z imionami-masakiera:/a ostatnie(faworyt)wymawia się Dezire:)
Katrina-moja Mama by tez Sandra nie dała-dobrze,że to tylko sen;)))
Gliwa-dzięki za info o Aani:)
Jestesmy już po lodzikach,ale brykam,bo J jak zwykle spod byka patrzy;)Miłego wieczorku:*

hej Dziewczyny.

za kilka dni minie rok odkąd zaginęła moja rówieśniczka, koleżanka, dzieczyna z mojego miasta.
Jesli znajdziecie chwilke prosze porozsyłajcie lten link wśród Swoich znajomych ,nie tylko tych z Polski.

https://www.facebook.com/event.php?eid=183154921743247
YouTube - ‪Missing Iwona Wieczorek from Poland‬‏

na stronce mozna rowniez znalezc plakaty w roznych jezykach.
jesli jakies osoby znalazlyby chwilke czasu zapraszam do drukowania i plakatowania Irlandii.
http://www.se.pl/wydarzenia/kronika...aty-z-jej-zdjeciami-w-calym-kraju_195636.html

Ostatnia edycja:
reklama
Hej mamcie.
Ja dzis w lekkim szoku bo prawie stalabym sie posiadaczka 2,5 mln euro!!!
Otuz mialam 4 i w lucky number 1 trafiony.Tylk jeden lucky number i by bylo! Ale to nic bo nymery podawala tesciowa i jaj podawala numerki to powiedziala 9 ( a moj maz pomyslal : tylko nie 10 a ona powiedziala 7) A trafione byly9 i 10 buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Zeby nie bylo 230 euro wygralalam szkoda ze nie tys..To bez sensu bo jestes tylko jeden maly lucky number do 2,5 mln a wygrywasz tylko 230 euro.. No ale zeby nie bylo 60 pare osob wygralo:-)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry