reklama

Mamy z Irlandii!!

witam :)
gastone ale bys miala kasy :) pozostaje grac dalej ;)

no my dzisiaj duzo na powietrzu bylismy ,tak jak wszyscy:) maly jeszcze siedzi bo sobie druga drzemke pozno zrobil,ale zaraz moj z pracy wroci takze niech poczeka :) pranko ladnie poschlo wiec jutro prasowanie :/ a troszke tego jest :)
lubiczanka jeszcze tutaj, ja zeby szybciej urodzic to prasowalam bo nie przepadal za tym, i poskutkowalo :)
milego wieczorku zycze

reklama
katrina115 - Witaj :) przeprowadzamy sie w przyszlym tygodniu w środe. i Nie martw sie pamietam o wysylce brakujacych rzeczy:)
a jesli chodzi o znajomych to hmm.. , ponoć bardzo mili , pisze ponoć bo niestety nie miałam okazji poznac Ich osobiscie ( Twoja znajoma Ela zadzwonila powiedziala ze sie zatrzymaja przy kinie i zapytała czy moglabym tam podejsc ,a że do kina mamy ok 3 km to musialam wyslac męża zeby biegł z wozeczkiem :) heheh ale P powiedzial ze sobie z nimi porozmawial chwile ze sie posmiali, no i jak przyszedł do domu to stwierdzil ze musimy zmienic miejsce zamieszkania ,bo podobno u Was bardzo tanio jest ,no i tanie mieszkania .. nie to co tu..heheh
Śliczna masz córeczke:)

Hmm, ale z tego co zrozumialam, to u Ciebie to chyba nie przeszlo...?? To zrobiliscie awanture i poszlo?? Bo ja tez gdziesz wyczytalam, ze p21 sie nie liczy...
Gosciu z biura paszportowego, z ktorym M rozmawial przez tel. powiedzial, ze moze byc p21, a jak juz wyslalismy to odrzucili, nawet awantura nic nie pomogla. Zalujemy, ze nie wzielismy nazwiska tamtego jakze doinformowanego pracownika :baffled:

Barmanko nie robilam jeszcze, bo dzis na zakretach nie wyrabialam :-D
A te ciasteczka mialam dzis kupic, ale z przyzwyczajenia obok byly imbirowe i wzielam. Mowisz, ze Marcel sie nawrocil? Good boy :tak: Ja mojemu zrobilam koktajl z truskawek na kolacje (kiedys wipijal caly niekapek), a dzis co? Odruch wymiotny!!!!!!!!!!!! Wszystko z mlekiem tak na niego dziala :-(
No i od wczoraj znow mi ulewa, czasem nawet jakby wymiotowal. Piatki ida :dry: niech juz wyjda i te zasrane zeby go przestana meczyc, bo okropnie cierpi :-(

Paaaaaaadam!
Rano sklepy, poczta, na kulki, pozniej pojechalam z Alexem do Ballinasloe, po drodze zahaczylismy do Argosu po wozek, po rozpakowaniu okazalo sie, ze kompletnie mi sie nie podoba, wiec znowu przez te korki dawaj oddac, pozniej jeszcze kawka u kolezanki, dzieci sie wybawily, po M do pracy i do domu. Teraz jakies pranie wstawic jeszcze musze, zupe na jutro upichcic, Dextera obejrzec achhh doba za krotka :-D Ale pogoda, rozpieszcza :-):-):-)

Ciao!

och..co to byl za dzien! Alencjusz pol dnia na waleta po ogrodzie hasal! Ale mial radoche! Woda,piasek! ja sobie ramiona spieklam :/
Ja chce wiecej,ja chce wiecej!!

barmanko- ja mam troszke inna maszyne ale na tym samym polega.Moja kosztowala 199zl. Tez na allegro. Ja nie uzywam cukru wogole. Uzywam syropu z agawy. Mam tez slod pszeniczny i melase. Do wyrobu mleka czesto uzywam do dosladzania daktyli,fig,moreli. Miksuje je razem z ziarnami w maszynie. A potem juz po skonczeniu mleczka dosladzam jeszcze agawa. Zreszta rozne mieszanki robie. Takie eksperymenty :)

Tichonku-sen mialas zarypisty:) Ja uwielbiam jak mi sie sni ze latam. Ostatnio latalam nad Afryka!! A imie wybieram Dziezryslawa!!! Bomba!!
Lubiczanko-moze sie jeszcze zainspirujesz? :)

Jak sobie kiedys zrobimy number 3 i znow bedzie chlop to wybieramy Anthonego:)

Hello babolki
No to sie wezme i napisze cos, skoro juz od kilku dni podczytuje.
Lubiczanko, to przez Ciebie (dzieki Tobie) znowu tu zagladam, bo sprawdzam czy dzidzia jeszcze jest w drodze czy moze Ty juz jestes w drodze... na porodowke:-D:-D:-D:-D
Gastone, szok:szok::szok::szok::szok::szok: 230e mnie by sie tez przydalo ale faktycznie moze wkurzyc (malo powiedziane)m ze tak niewiele brakowalo do takiej gory kasy. Ale pociesz sie, ze moze i lepiej, bo ile by sie "przyjaciol" wokol Was zaczelo krecic:-D:-D:-D:-D No ale tak czy inaczej wielkie gratulacje. Idz i zaszalej;-)
Aasiuniaa, Ty jestes z Sopotu??????:-)

No i korzystajac z okazji chcialam powitac wszystkie nowe forumki- widze, ze troche Was jest wiec przepraszam, ze nie wymienie wszystkich z nicku;-):-)
Pozdrowionka i milego wieczoru

Marta, na takiej trampolinie to i ja bym sobie poskakała :tak::happy2:

Gastone, wow, prawie prawie ;-)

Aureliamarcel, olej prasowanie :-p ja prasuje tylko koszule, reszta na grzbiecie się rozprasuje :-D

Tabasia, a koktajl robiłaś na zwykłym mleku?
Mojemu podeszło to zwykłe ryżowe..się faktycznie chłop nawrócił :cool2:

Misia, wow, faktycznie lubisz eksperymentować :tak:

barmanka u nas sąsiadka ma taką wielką i jak kiedyś skakałam z Szymkiem to tylko sie poobijałam:/:/bo miała coś "pod" i dobrze ze mały na to nie trafił,ale poza tym fajna zabawa:-)

Robilam na kozim modyfikowanym. A wczesniej na Aptamilu Pepti i pil!! To pierwsze, wg mnie jest rewelacja, b. smaczne, slodziutkie, jak nie kozie, tylko normalne mm. No, ale coz, widac, ze jego organizm odrzucil mleko i koniec :/

reklama
Marta, a dlaczego się poobijałaś? Dlatego że było coś pod spodem? (co to było?), czy dlatego że nie koordynowałaś swoich ruchów?

Tabasia, czasem tak jest że dzieciaczki odrzucają pewne smaczki.. A z ciekawości zapytam - co dajesz młodemu na kolację (do łóżka, przed snem)?

Dobra laseczki ja uciekam, kończe pić drinkola i lece na pięterko poczytać trochę książeczki przed snem :tak: paaaa

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry