reklama

Mamy z Irlandii!!

Witam w kolejny piekny dzionek.
Dzidz znowu pospal do 8:45 :szok: Ale piatki sie odezwaly jak nic :dry:
Mam tyle roboty, ze nie wiem w co rece wlozyc, pranie, prasowanie, sprzatanie... Echhh... Lubiczanko nudzisz sie? :-D;-)

Barmanko, caly nabial, ktory podaje Alexowi jest kozi :tak:
Na jajka na szczescie uczulenia nie ma.
Ja tez juz mam dosc tej cholernej skazy :crazy: Mogloby to juz minac naszym maluchom.

Zmykam do roboty... Milego.

reklama
Bry:-)
My (czyt.Matt i ja) pospaliśmy do 9:00,Radek jeszcze śpi:tak:Młodszy dziś znów całą noc przespał,jadł dopiero o 6:20:szok::-D
U nas ciepełko ale już jakieś chmurki się błąkają po niebie:sorry2:Według prognoz u nas jutro deszcz:baffled:
Barmanko mnie się raczej takie pierdoły śnią przez brak %:-D:-D:-DOj,bo ja rzadko kiedy coś popijam:tak:...A dziś mi się śniło,że z okna widziałam jak sąsiad z okna na przeciwko wyskoczył z córką na głowę:szok:On się zabił a ona strasznie płakała za tatą:baffled:Ja nie wiem co się z moją głową dzieje:-D
Z tego co pamiętam,Kamcia mi mówiła,że w sobotę od 5:00 jest wyprzedaż w Nexcie.Na podbój więc dziewczynki:-DJa bym się wybrała ale nie mam czym:dry:

Bry
Faktycznie od rana piękna pogoda, poprałam, co miałam poprać:rofl2:, Ani miśki też, bo już się dopominały, pościel się wietrzy, posprzątałąm, jeszcze obiadzik trzeba zrobić i potem jakiś spacer z małą uskutecznić
Tichonek ależ masz sny:rofl2:;-)

Witam sie i ja:-)
Tichonek super! Tak sobie pospac jak dziewczynki byly malusie to moglam pomarzyc.No ale teraz nie narzekam.Spie do 8.30 co przy blizniakach jest extra wynikiem.No ale wkrotce szkola wiec trzeba bedzie wstawac o 8.oo

U nas tez slonce. Krece prania, bo u mnie dzien bez przynajmniej 3 dniem straconym.

Barmanko-a no właśnie tak słyszałam,że od jutra pogorszenie pogody:(
Tabasia-nudzę się,i to jak!!!Co prawda poodkurzałam całą chatę i okna pomyłam,ale to wszystko na dziś-no nuuuuda:/teraz Danielka usypiam a jak wstanie to spacer do sklepu-jakieś1.5 h zleci:)
Tichonek-ale Ci dobrze z tym spankiem:)))A jakie sny Ty miewasz????Mnie się pająk śnił-idę po sennik sprawdzić co to znaczy;)
Gastone-no popatrz-ja nie mam blizniaków a o spaniu dłużej niż do 7mej mogę pomarzyć:/
Idę poszukać czegoś do pożarcia;))))

Melduje sie Z Polandii :-)

Lot minal spokojnie,Lenka cala podroz przespala w domu bylismy dopiero kolo 16 mogli by otworzyc lotniskuo blizej to by czlowiek tyle nie tracil czasu na droge.
Pogoda wczoraj byla super dzis padalo ale jest duszno strasznie,dopiero co wrocilam od fryzjera pasmeka sobie robilam :-)jutro na opalnia natryskowe jade bo blada jestem troszku i moge juz jechac na wesele:-)

Wieczorkiem jak uda mi sie to zajrze pocztam co u Was teraz nie mam czasu jedziemy do Tesciow:rofl2:

Milego dnia Wam zycze i pozdrawiam

Witam

Wczoraj się narobiłam to dzisiaj chyba odpoczynek zaliczę.
Tylko obiad jakiś wymyślę :baffled:

Barmanko nie mam pojęcia ile ft ma nasza trampolina,podejrzewam,że 10ft....Używaną mamy.Dostaliśmy od Lubiczanków,to może oni wiedzą ile ma średnicy?
Zreperowaliśmy ją trochę i chłopaki skaczą.
Jest bez drabinki ,ta z niskich raczej.Oczywiście ma siatkę ochronną :tak:
Bardzo wytrzymała bo i ja z dzieciakami na niej nie raz skakałam.
O nawet jakieś zdjęcie mam:
1zcfgaq.jpg

Lubiczanko to ty już po terminie :szok: I jeszcze za 2 tygodnie masz wizytę w szpitalu? I jeszcze masz siłę wchodzic pod Tą swoją górę?Ja bym już padała po 10 metrach :baffled:
Ale jeszcze niedawno mówiłam do mojego M,że ty to jak robot,wytrzymała na wszystko!
A ja się w tej trzeciej ciąży czuję jak emerytka :dry::dry:
Autentycznie jak stara baba jakaś,to już na bank ostatnia ciąża :sorry2::baffled:

Tichonku takie porąbane sny miałam na początku ciąży,na szczęście już przeszły :-D

reklama
O matko!:szok:Faktycznie Lubiczanka się przeterminowała:szok::-D:-DAle jak,kiedy,gdzie?Boszsz...jak to leci:szok:
Anineczko,jak ja bym teraz na początku ciąży była to najpierw bym się powiesiła a potem z okna skoczyła:-D...jak ten facet z mojegoo snu,na głowę:-D

Apropos,kiedy po odstawieniu od piersi mogę liczyć na pierwszą @?Nie wiem bo po ciąży z Radkiem dostałam luteinę na wywołanie a teraz tabsy antywłamaniowe mam ale @ jeszcze nie:sorry2:
Anineczko ale masz podwórko:szok::szok:
Aniaa udanych wakacji:tak:Kiedy wracacie?

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry