reklama

Mamy z Irlandii!!

helloł laseczki

Ania83 fajowo,ze lot był bezproblemowy. Jak już wrócicie od teściów i znajdziesz chwilke to napisz mi więcej o tym opalaniu natryskowym- słyszalam, ze ono bardzo brudzi ubranie :baffled: i ja lece na wesele mało tego świadkową mam być :dry: udanej zabawy zyczę Ci już dziś;-)

anineczko
emerytko kochana:-D na bank to wisz :sorry2::-D w kazdym razie duzo sił Ci zycze takich "mlodzieńczych" ;-)

lubiczanko ja nie wiem jak TY masz czas się nudzić :confused: normlanie wymiękam przy Tobie:-D buziole

barmanko po pierwsze poprosiłabym o Twoj mail jesli to nie problem, bo mam pare fotek na które się zalapałaś :-D o ile je chcesz :-p a po drugie i moje dziewczyny mają trampolinę- Od maja jakoś. Z tych większych znaczy się 10ft z siatką, jednak z tych wyzszych także- ona taka pod Martysie a calineczką nie jest- może udało Ci się ją looknąc na zlocie;-) w kazdym razie i ja na niej mogę się wyzyc- na trampolinie rzecz jasna:-D Nikole- tą młodszą moją trzeba wsadzać, bo nie wejdzie sama,ale drabinka zdałaby egzamin:tak: o róznych wypadkach słyszalam niestety- jednak gdzie ich nie ma? :sorry2: Nikola teraz to jak się wybije to chmur sięga :-D a jakie akrobacje tworzy :baffled: szok. Dla moich dziewczyn kupa frajdy:tak:

szukam foci jakiejś,,, CIMG6919.jpg o mam

u nas ciąg dalszy słonka- wczoraj na lezaczku w ogródku się opaliłam z leksza :nerd: jade zaraz po Niki i znow zalegam na słonku :cool2: uwielbiam ciepelko

pozdrawiam Was wszytskie

aaa katrina115 fajną masz "prace" - raczej bezstresową co ? :-) i córcia Twoja fajniusia :tak:

reklama
Margarett no daj mordeczkę,no :-D

Jam się opalała natryskowo na swój własny ślub ;-) Stałam w kabinie prysznicowej u kosmetyczki,odziana w jednorazowe majtochy i świeciłam cyckami na nią,o! A zimne to,że aż.Najpierw trzeba peeling całego ciała zrobic,co by się równomiernie opalenizna nałożyła.Ciuchów mych nie pobrudziło,a w dniu mego ślubu było chyba z 40 stopni w słońcu. :szok: i nawet równomiernie schodziło później :tak:

Tichonku a taki tam ogródeczek :-D trudny do aranżacji,w totka bym musiała wygrac by go przyozdobic :baffled:

Ostatnia edycja:
Hejooo!
Pogoda sie z lekka knoci:baffled:
Lubiczanko marsz na porodowke...albo nie,czekaj,czekaj../do mnie marsz:-Dpodlogi trza pomyc i okna by sie zdalo;-)
jakos sie ogarnac od rana nie moge...wstalismy o 9,o 10 mlody sajgon robil ze chce do Nilli...wyszedl na ogrodek i Nilla byla na swoim ogrodku i darly te swoje jadaczki.....
W koncu Swieta przyszla do mnie z Nilla,kawke zesmy wypily.....i tak leci pomalu..obiad zjedzony,Szym wlasnie zasnal...

Nerwa zlapalam:wściekła/y:dostalam list z agencji a wraz z nim umowe do podpisania na kolejny rok:angry::angry::angry::angry:from 01.08.2011 to 31.07.2012....musze poszukac stara umowe i zobaczyc jak tam jest napisane,ale mnie sie wydaje ze do 30 sierpnia:sorry2:
ale to nic...od 4tyg czekamy na telefon od landlorda albo na samego landlorda i go nie ma:no::no:.........wcielo go jak Mańke w Czechach.........
|mialam isc do agnecji sie spytac co to ma byc?jak landlord sie nie odezwie i nie zrobi tego o co prosilismy to niech sie buja........
Nie wiem co robic?:sorry2:

Ewelcia-to Wy juz rok tam mieszkacie???serio???Chętnie bym pomyła-u mnie nie wiem co robić-jak Bozię kocham
Anineczko-zdaje się 10ft właśnie...ale ręki sobie nie dam uciąć;)Ty do aranżacji w totka chciałabyś wygrać,a ja cały ogród musiałabym wymienić na lepszy model;)))))A ja robot???Nieeeee-wprawiona matka Polka;)
Margaritta-no Kochana...Słonko zajrzało wreszcie na nasze forum;)Pięknie Nikolka wyszła-szkoda,że jej w locie nie uchwyciłas;)))
Aaniu-dobrze,że Lenka się spisała w samolocie-grzeczna dziewczynka:)A teraz się rób na bóstwo;)))
No i wróciliśmy z tesco-dobrze,że byliśmy z buta,bo bym znowu pół marketu wykupiła-promocje na wszystko;)w połowie stwierdziłam,że wychodzimy,bo się nam lodziki rozpuszczą;)I ta nieszczęsna górka....

|Anineczko,tak tez uczynie:)

Lubiczanko a no juz rok...wiem,wiem szybko zlecialo;-):-)

Paula wziela Szymka na dwor,a ja troszke odpoczne,powyrywalam chwasty w ogreodku,podlalam kwiatki na zewnatrz i siadlam z kawka...czuje sie jakby mnie ktos czyms walnal w lepetyne:baffled:

witam
Tichonku zgadza sie wyprzedaż jest w sobote o 5 rano w Next:)
Anieczko no niezła ta trampolina, i fajnie że sie przydaje:)
Lubiczanko wstawie zdjęcia jak będe mieć chwilke:)
Anieaa83 baw sie dobrze w Pl i korzystaj ile wlezie ze słoneczka:)
Zgagus zaglądaj tutaj częściej:)
Ewelcia ale ten czas leci , a pamiętam jak miałas dylematy i potem przeprowadzke a tu prosze rok trzasnął..
CU

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry