Margaritta
MamaDwóchKsiężniczek
helloł laseczki
Ania83 fajowo,ze lot był bezproblemowy. Jak już wrócicie od teściów i znajdziesz chwilke to napisz mi więcej o tym opalaniu natryskowym- słyszalam, ze ono bardzo brudzi ubranie
i ja lece na wesele mało tego świadkową mam być
udanej zabawy zyczę Ci już dziś;-)
anineczko emerytko kochana
na bank to wisz 
w kazdym razie duzo sił Ci zycze takich "mlodzieńczych" ;-)
lubiczanko ja nie wiem jak TY masz czas się nudzić
normlanie wymiękam przy Tobie
buziole
barmanko po pierwsze poprosiłabym o Twoj mail jesli to nie problem, bo mam pare fotek na które się zalapałaś
o ile je chcesz
a po drugie i moje dziewczyny mają trampolinę- Od maja jakoś. Z tych większych znaczy się 10ft z siatką, jednak z tych wyzszych także- ona taka pod Martysie a calineczką nie jest- może udało Ci się ją looknąc na zlocie;-) w kazdym razie i ja na niej mogę się wyzyc- na trampolinie rzecz jasna
Nikole- tą młodszą moją trzeba wsadzać, bo nie wejdzie sama,ale drabinka zdałaby egzamin
o róznych wypadkach słyszalam niestety- jednak gdzie ich nie ma?
Nikola teraz to jak się wybije to chmur sięga
a jakie akrobacje tworzy
szok. Dla moich dziewczyn kupa frajdy
szukam foci jakiejś,,,
o mam
u nas ciąg dalszy słonka- wczoraj na lezaczku w ogródku się opaliłam z leksza
jade zaraz po Niki i znow zalegam na słonku
uwielbiam ciepelko
pozdrawiam Was wszytskie
aaa katrina115 fajną masz "prace" - raczej bezstresową co ? :-) i córcia Twoja fajniusia
Ania83 fajowo,ze lot był bezproblemowy. Jak już wrócicie od teściów i znajdziesz chwilke to napisz mi więcej o tym opalaniu natryskowym- słyszalam, ze ono bardzo brudzi ubranie
i ja lece na wesele mało tego świadkową mam być
udanej zabawy zyczę Ci już dziś;-)anineczko emerytko kochana
na bank to wisz 
w kazdym razie duzo sił Ci zycze takich "mlodzieńczych" ;-)lubiczanko ja nie wiem jak TY masz czas się nudzić
normlanie wymiękam przy Tobie
buziolebarmanko po pierwsze poprosiłabym o Twoj mail jesli to nie problem, bo mam pare fotek na które się zalapałaś
o ile je chcesz
a po drugie i moje dziewczyny mają trampolinę- Od maja jakoś. Z tych większych znaczy się 10ft z siatką, jednak z tych wyzszych także- ona taka pod Martysie a calineczką nie jest- może udało Ci się ją looknąc na zlocie;-) w kazdym razie i ja na niej mogę się wyzyc- na trampolinie rzecz jasna
Nikole- tą młodszą moją trzeba wsadzać, bo nie wejdzie sama,ale drabinka zdałaby egzamin
o róznych wypadkach słyszalam niestety- jednak gdzie ich nie ma?
Nikola teraz to jak się wybije to chmur sięga
a jakie akrobacje tworzy
szok. Dla moich dziewczyn kupa frajdy
szukam foci jakiejś,,,
o mam u nas ciąg dalszy słonka- wczoraj na lezaczku w ogródku się opaliłam z leksza
jade zaraz po Niki i znow zalegam na słonku
uwielbiam ciepelkopozdrawiam Was wszytskie
aaa katrina115 fajną masz "prace" - raczej bezstresową co ? :-) i córcia Twoja fajniusia

i nawet równomiernie schodziło później
dostalam list z agencji a wraz z nim umowe do podpisania na kolejny rok