reklama

Mamy z Irlandii!!

ewelcia a po co Ci chata z pokojem dla dwóch dziewczynek :-D:-D
a co,chcesz zmienic czy tylko przeglądasz?
U nas nie ma takich domów w ofercie na który bym się zdecydowała :dry:
A przydał by się taki z 4 pokojami na górze :sorry2:

reklama
Anineczko oj tam czepiasz sie:-pszymkowi odetne i juz bedzie jak dziewczynka;-):-D
Sama nie wiem czy chce zmienic,na razie przegladam...z jednej strony jest nam tu dobrze ale z drugiej...:sorry2:zobaczymy co to z landlordem wyjdzie:dry:

My ze spacerku wróciliśmu,zaciagnęło się tak,że myślałam,że nas zmoczy dokumentnie:baffled:Weszłam do domu,suszarkę z praniem wciągnęłam za sobą i chmury się rozeszły:eek:
Teraz czekamy na zapiekankę,jeszcze z 10 minut i wyciągam z piekarnika:-p
Się śmiejecie z tamtej chaty,a zobaczcie jakie u nas są ceny: Jug Back Lane Swords Co. Dublin, Swords, North Co. Dublin - House to let
...Zwracam uwagę,że tam są tylko 2 bedroomy:szok::-DPierdzielnięci,żadna to przecież rewelacja:sorry2:

Witajcie znowu,
Niestety ładna pogoda już była! Teraz szara rzeczywistość - znaczy sie deszczyk.

Margaritta - praca fajna, ale niekoniecznie bezstresowa.... wlaśnie dostałam dziś rano sms-ka od bossa, ze popołudniu sie gości spodziewa i czy mogłabym przygotować dwie sypialnie???? No to przygotowałam, ale tam u niego w domu jest gorąco jak w saunie, więc pot mnie zlał..... fuj! nie lubię tego!

anineczka - ja przed swoim ślubem nie miałam zamiaru się opalać, ale jak przymierzyłam moja sukienkę (kremową) i okazało się, ze kolorystycznie się z nia zlałam, to szybciutko zmieniłam zdanie, ale skorzystałam z solarium byłam chyba 3 czy 4 razy i było OK.

lubiczanka - jak masz taką ilość energii, to znaczy, że dzidzia lada moment sie pojawi - tak jest tuz przed narodzinami dziecka - powodzenia zatem!

Na co promocje,na co bo się w sobotę wybieram na zakupki do Tesco?:-p
Mój P dzis znów do wieczora w pracy:baffled:Nie dość,że chodzi od tygodnia wcześniej to jeszcze później wraca:baffled:A to dlatego,że firma będzie zamknięta przez 2 tygodnie i teraz wszyscy "kota dostają":baffled:

Hello.:-)A umnie dzionek minął oki.Troche z mężem po chodziliśmy.Byłam zdjęcia odebrać z Tesco:-).Wziełam prysznic i odpoczywam teraz.
Jakiegoś owoca zaraz trzeba isc wciagnąc.
Aniaa83 korzystaj Kochana z urlopu.No to fajniutko że włoski sobie zrobiłaś.Opalanie bomba,ladniutko bedzie wyglądac do tej sukienki co kupiłas na Blanchu.
A u Nas w Balbriggan otworzyli nowy salon kosmetyczny,fryzjer i solariummmmmmmmmmmmmmm,dostałam wczoraj ulotke Polski raczej.
Miłego wieczorku.

reklama
Boszzz co za dzień :baffled: parno i duszno! Nie znosze takiej pogody :no:
Na dodatek źle się dziś czułam :-( Nie rozumiem tego - mam dobre wyniki z krwi, a czasem tak kręci mi się w głowie że muszę się czegoś przytrzymać by nie zlądować :dry: no i w takie dni mój organizm jest mega wyczerpany i muszę się zdrzemnąć w ciągu dnia :-(

Tabasia, no tak przecież pisałaś o kozim mleku :sorry2: ja z rana, przed wypiciem kawki nie myślę racjonalnie :-p A powiedz mi jaki podajesz żółty kozi ser? Nie widziałam tego w sklepie :zawstydzona/y: Dziś zrobiłam Marcelowi kanapkę z kozim serem (białym), z ogórkiem zjadł, a samą to dalej pluł niż widział :-D

Aurelia, i co próbowałaś dziś podać kisielek? Jak poszło?

Tichonku, tak poważnie to takie sny śnią wtedy gdy organizm jest mega przemęczony (zestresowany) :tak:
A luteina to nie jest czasem na oczy? :eek:OLIMP LUTEINA BIO-COMPLEX 30 KAPSUŁEK - Apteka internetowa - Domzdrowia.pl

Lubiczanka, z rana sprawdziłam pogoda na kolejne dni :angry: skończyło się opalanie dupy na ogródku :-( a takie piękne plany mieliśmy na niedziele :angry:
Mówisz że ta trampolina ma 10ft?

Anineczka, no właśnie taką trampolinę bym chciała :tak: A powiedz mi, bo często na ogłoszeniach piszą że siatka jest potargana, czy takie coś można naprawić? (nigdy trampoliny nie miałam i nie wiem o co lotto).

Margaritta, pw wysłane. Dzięki również za odpowiedź w sprawie trampoliny :tak: Wy kupowaliście nową? A Ciebie też zapytam..gdybym kupiła używka i byłaby tam potargana siatka, to da się takie cóś naprawić?
U Ciebie było dziś słonko? :szok: U nas nie..a my z Crumlina:nerd:
Co do opalania natryskowego, miałam próbę tego przed własnym weselem. Dobrze że było sporo tygodni przed.. Masakra jakaś! Ciało się poci, ciało śmierdzi, nierówno schodzi pod biustem (nosze biustonosze na fiszbinach). Byłam pierwszy i ostatni raz. Nie wyobrażam sobie gdybym miała to na własnym weselu :no: Na szczęście był czas by pójść do solarium ;-) Reasumując - natryskowego nie polecam :no:

Ewelcia, ale chata :szok::-) W pierwszym odruchu miałam zasugerować - weź mnie ze sobą, będę Ci podłogi myła..ale po chwili zastanowienia - :-p:-p:-p

Młody bawi się fantem który dostał od sąsiadki syna...
SMOBY WARSZTAT BLACK & DECKER Sklep z zabawkami i art. dla dzieci e-zabawkowo.pl
jesuuu jak przyjemnie posiedzieć przed kompem i nie odganiać dzieciaka :-D:-D:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry