reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Looooooo ale tu dzis ruch!

Temat trampoliny.Hmm a wiec ja kupilam Mankowi taka w zeszlym roku( tylko na innych nozkach)
Buy Kid Active My First Trampoline and Enclosure. at Argos.ie- Your Online Shop for .
I sie po sezonie rozleciala..Te boki zlamaly sie w pol..
Noo ale zadna strata bo Max nie chce skakac i juz.Wyciagnal sobie moja trampoline do cwiczen a tamtej nie chcial.On panicznie sie bal
siatki:szok:
Ale kupilam mu bardzo duza zjezdzalnie i jest zadowolony:-)
Trampoline kupie za kilka lat jak dziewuchy dorosna:-)

U mnie dzis jakis nudny dzien byl.Spedzilam go oczywiscie na praniu i sprzataniu jutro w koncu prasowanie buu
Nie cierpie.. I pomyslec ze jak nie mialam dzieci to bylo moje ulubione zajecie:-)))

Witajcie
Marta-a Ty lunatykujesz czy jakie co?Ja co prawda o 4tej też nie spałam-ale to zapewne z zupełnie innej przyczyny;)))))
Aureliamarcel-no nic z tego-nic nie skutkuje:(Gratuluję Marcelkowi postępu-teraz oczy wokół głowy:)))
Gastone-my mamy do takich ustroństw takiego pecha,że nam wszystko na 1sezon służy-od gazebo,namiotu po trampolinę:/
Margaritta-ale szkoooooda tej karty:((((Widzę,że Dziewczynki mają radochę na trampolince-super:)A co do zakupków-nie inaczej;)))
Anineczko-i w takich okresach gdzie na każdym kroku widać SALE cieszę się,że u nas "nic"poza tym tesco nie ma;))))
Tichonek-no to rzeczywiście się chłopina narobi"za nic":(((
No a wczoraj wieczorkiem mi ta nieszczęsna plomba wypadła-mam nadzieję,że mnie dziś dentystka przyjmie,bo jakbym w weekend miała urodzić to ciężko będzie sobie czas zorganizować:(
No brykam-miłego dnia Wam

Witam .
Lubiczanka wypdla ci jednak plombka z jedyneczki? Ja musze pedzic jeszcze zrobic plombe miedzy 2 i 3 bo bedzie ta sama sytucja ;-(
Co do sprzetu to gazebo jescze stoi noo ale sezon sie nie skonczyl.W zeszlym roku zlamal sie parasol i to nie byle jaki no i kupilam duzego grilla i mial na sobie cover,i wichura napompowala cover i fruuuu gril polecial...:szok: razem z butla gazowa latal sobie po ogrodzie.Na szczescie nic sie stalo (znaczy nie wybuchlo) ale trzydniowy grill stracil raczke...Noo ale maz dorobil.Ale dzis wlasnie kupie grill wielko0sci mojego stolu wiec nie ma prawa fruwac po ogrodzie..chyba;-)

Moje laski juz szaleja ja w pizamie bede chodzic pewnie jeszcze dluuugo bo nie moge sie wykapac jak one szaleja a sama jestem.Wlasn9ie wcinam kisielek ze swierzych malinek,ktory zrobilam wczoraj,mniaam.

Lubiczanka bo ja ci napisalam maila i nie wiem czy zostawic ci te brudowniki na pieluchy?Czy masz juz?Bo nie mam komu oddac..

reklama
hej dziewczyny!

Ja tak szybciorem i po prośbie.Powiedzcie mi czym karmić małą przy rotawirusie? Wczoraj ja złapał,już nie wymiotuje,dziś przyszła biegunka.Byliśmy na pogotowiu,dostała zastrzyk i elektrolity do picia.
Dziś zaczęła się domagać jedzenia.Podjada paluszki,sucharki,chrupki kukurydziane,jagody..Kleiku ryżowego nie chce.Myślałam o marchwiance z ryżem,ale nie umiem zrobić. Możecie mi poradzić jak się za to wziąć?
Dzięki z góry.

Ja jutro rano na gastroskopie a później zobaczymy..

pozdrawiam wszystkie i przepraszam ze tak z doskoku i tylko o mnie,ale mała ciągle mama i mama..:sorry2:

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry