reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Barmanko moj je rozne rzeczy na kolacje. Bulke lub chleb (najczesciej pelnoziarnisty) z serem bialym, zoltym, wedlinka, jajko, pomidor, czasem z dzemikiem, jakis omlet, jajecznica z zielenina, co tam mam to mu serwuje ;)

Uciekam spac, dzisiejszy dzien mnie wypompowal... Dobranoc!

aasiuniaa - Ela mi właśnie mówiła, że ceny wynajmu u Was są strszzzzzzzne... Ela mówiła mi, że jak z ks. Krzyśkiem jak od Was wracali, to wstąpili gdzieś do jakiegoś centrum handlowego i tak przy okazji zerkneli na ceny wózków, oczy im mało nie wyszły.
A ja ich bardzo lubię, tacy serdeczni ludzie i bardzo bezpośredni.
Pozdrawiam - a co do córci - dziękuję.

to jeszcze ja z wieczora :) co by zaleglosci nie miec
barmanka ja i tak prasuje tylko potrzebne rzeczy czyli najbardziej malogo spodnie i bluzki i mojego koszule i kanty do pracy, ale teraz cieplo wiec i naszych troszke jest, ja lubie prasowac tylko teraz nie mam za bardzo kiedy bo maly zaczyna raczkowac i jak mu cos nie wychodzi to sie denerwuje i trzeba go czyms zajac, no i ta pogoda teraz ze sie nie chce :) predzej szedl spac o 19 ale teraz sie przestawil, sa lepsze rzeczy niz spanie :) a wieczorkiem dla relaksu lampka winka i juz wogole mi sie nie chce :) :D nie zajac nie ucieknie :D:-)

i jeszcze sie Ciebie zapytam a galaretke i kisiel taki z torebki to mojemu dawac czy lepiej nie, bo zapytalam KOlEZANKI i powiedziala ze tak oczywiscie dawaj, no problem :D ale chcialabum znac Twoje zdanie w tej ze sprawie :) dzieki z gory za odpowiedz :):cool2::tak:

no to milej nocki Wam zycze, dobranoc :):blink:

Ostatnia edycja:
Witam.:-)Taka piekna pogoda od rana superrrrrrrrrrrr:tak:słoneczko świeci.Ja leze w łóżeczku jeszcze.Zaraz trzeba pranie wstawić,troche mi sie nazbierało.Mój M jeszcze spi.
Także życze Miłego i słonecznego dzionka.;-)

Witam:)
Nie żeby było,że do tej pory spałam-nie ma dłużej leniuchowania jak do 6tej,ale tak mi jakoś od rana z Dziećmi schodzi;)))
LadyZgaga-no miło,że zaglądasz:)))To moze się popowstrzymuję,to częściej będziesz;)))
Misia-my inspiracji do 4tego nie potrzebowaliśmy:/Polecam;))))))a imię-J się uparł na Dominiczkę i o!
Tabasia-ale miałaś pracowity dzień-no power na całego:)
Gliwa-tak spojrzałam na Twój suwaczek i...moze urodzisz przede mna;)
Aureliamarcel-no widzę,że na bieżąco postanowiłas być-brawo:)))
Marta-a to dobrze,że to nie moja załoga,bo grzeczni to chyba tylko u Was są;)))
Ewelcia-no poszalałaś wczoraj z postami;)
Dziś chyba ostatni z tych milszych(słonecznych)dni,więc trzeba spacer zaliczyć(a miało już nie być!!!),za te okna się wezmę...poprasować nie mam co;)Co tu robić???No nic-póki co pójdę się ubrac:)Miłego dnia Dziewczynki

Witam się porannie :tak:

dobrze ze Szym tam nie skoczył:sorry2:
nooo :sorry2:

Ewelcia, aaa to masz blisko całkiem :tak:

Tabasia, a to Twój brzdąc mimo iż ma skaze nie ma alergii na nabiał (biały ser), ser zółty i na jajka?
A mojego coś wysypało :angry: W ostatnim czasie podałam to mleko ryżowe waniliowe no ale przecież to nie od tego! Normalnie nie mam sił do tej durnej skazy!! Nie wiem czy czasem nie ma czegoś "z powietrza".. przydałoby się testy powtórzyć :-(

Aureliamarcel, hihi echhh ta koleżanka :-D Słońce, mój Marcel miał skazę (wciąż ma) więc sposób postępowania z nim był zupełnie inny.. Nie wiem jak bym się zachowywała, postępowała gdyby tej skazy nie było.. Czy do wszystkiego podeszłabym na luzie? I dawała ziemniaki okroszone słoniną? Ciężko tak gdybać.. Ja Marcelowi robiłam sama kisielek. Z torebki zaczęłam robić około stycznia/lutego tego roku (nie pamiętam dokładnie), czyli jak miał skończone 20miesięcy.. A o galaretce zupełnie zapomniałam :baffled: nie pytaj jak to się stało :confused: galaretka weszła w użycie jakiś miesiąc temu, i robiłam z papierka.

Lubiczanka, a to co - pogoda ma się popsuć?
Jak się dziś czujesz?

Ja się pożegnam, idę umyć lodówkę, bo woła już o pomsta do nieba!! :szok:

reklama
barmanka no kisielek wiem ze zrobic mozna ale wlasnie o galaretke mi chodzi, i nie pytam czemu nie dawalas bo sama zapomnialam o niej :-D tak mi sie spomnialo jak ostatnio na forum pytalas chyba Tabasi czy daje swojemu maluchowi :-p dzieki za podpowiedz, no nie wiem moze sprobuje troszke :dry:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry