reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Irlandii!!

hej!

Zacznę od siebie-wsio ze mną OK tam w środku:tak:Badanie krótkie,ale nieprzyjemneeee, bleeeee - nie będę się rozpisywać bo nie ma po co:blink:
Dostałam leki na flaki i niby maja pomóc.Oby:blink:
Ogólnie moje przypuszczenia się potwierdziły-te wszystkie nudności mam na tle nerwowym.Dobrze wiedzieć.

U nas też ładnie,tzn. nie pada i słońca nie ma,ale duuuszno już 2gi dzień niemiłosiernie. Nie lubię takiej pogody,ale nie narzekam
wink2.gif

pauletta-zaszalałaś.Ja bym żydziła wydać tyle siana na ciuchy,nawet dla małej,bo sobie to już bankowo;-) Taki ze mnie dusigrosz:confused:Zdrówka Tobie!

anineczko-ja tam zawsze myślałam ze modyfikowane też ciężkostrawne (cyckowe w sumie najlepsze od zawsze;-))Ale nic to,dziś już mała dostanie rosołek i mleczko przed spaniem też.Dzięki za odp.:tak:
Po biegunce śladu nie ma.A wstała dziś o 5.30 i pierwsze słowo-bananika:-DBidulka na leżąc jadła tak ją osłabiły te 2dni głodówki:blink:
Tu plaga jakaś z tą wirusówką:baffled:Wszyscy dookoła chorują więc i tak byśmy się nie uchowały.

Tichonek-mam nadzieję że Twój P jednak będzie miał ten urlop jak przystoi:sorry2:
Skąd wiesz,może Matti ząbkowanie dzielnie zniesie.Nie myśl na zapas;-)i spij smacznie,za mnie też ;-)

lubiczanko-droga moja-nie wyganiaj maluszka:sorry2:Wiem że Ci ciężko,ale dziecię nie gotowe jeszcze widocznie..:sorry2:;-)Wytrwałości!3mam kciuki!

larcia-ja już gratuluje domku!Też myśleliśmy swego czasu, ale ja jak moniadan - boje się uwiązać na tyyyle lat.:baffled:
Na ciacha Cię wzięło mówisz..:-D

sorki jeśli kogoś pominęłam,ale nie mam głowy ostatnio:blink:

Miłego weekendu!Pozdrawiam!

Ostatnia edycja:
reklama
witam
troszke pozno ale sprzatam i to tak generalnie:tak:trzeba zrobic "bezpieczny " dom dla malucha;-)
tyle co wiem to..
Barmanka nic sie nie dzieje po galaretce, kupki tez normalne(narazie) dzis sprobuje kisielek, zobaczymy:blink:czasami i sa zielone ale to chyba po nutramigenie,albo obiadku.
lubiczanka jeszcze śmigasz?:-D
ewelcia zapraszam do athy, czasem sie trafi ladny domek do 600-650 jurkow i mamy ladne osiedla:cool2:
wiecej nie wiem:sorry2: sie poprawie obiecuje:-p

ale wszystkich pozdrawiam serdecznie:-p:-D

Kurna...weźcie mnie nie denerwujcie tymi domkami:wściekła/y:600E?:-DNawet studia u nas nie wynajmiesz:no:Za 3 sypialnie to około 1000E:dry:A czasem i za dwójkę tyle wołają:wściekła/y:
P nadal w pracy,git po prostu:sorry2:Do tego sam tam jest:baffled:Wszyscy mają urlop,powylatywali a ten zapierdziela:confused2:
I Anineczko,dostanie za to normalną stawkę godzinową,nic więcej,że sobota a że urlop to co z tego?!:dry::wściekła/y:
A ja nie wiem czy mi się @ nie rozkręca:sorry2:Wczoraj i dziś się tak dziwnie czuję i jakieś plamienie miałam,ale teraz cisza:dry:I bądź tu człowieku mądry i pisz wiersze:sorry2:A muszę obserwować coby pierwszego pilla wziąć w pierwszy dzień @:sorry2:
Madbebe o to fajno,że w środku brzuszka wsio w porządku:tak:...Trochę gorzej,że są jednak tego inne przyczyny:sorry2:Zdróweczka tak czy siak:tak:

Ostatnia edycja:
aureliamarcel klinikę dla zwierząt macie lux :-D czasem tam jeździmy,ale jak wjeżdżamy do Athy od strony Portlaoise to jedno osiedle jak by duchy tam straszyły :szok::-D:-D

madbebe no i super,że w jelitach wszystko gra ;-):-D

ewelcia nie wiem,napisz im pismo,że umowę macie do końca miesiąca i dlaczego oni postanowili inaczej.

A u nas słoneczko świeci,co prawda kropi czasami,ale nie jest źle :-)

witam
ewelcia zapraszam do athy, czasem sie trafi ladny domek do 600-650 jurkow i mamy ladne osiedla:cool2:
wiecej nie wiem:sorry2: sie poprawie obiecuje:-p

ale wszystkich pozdrawiam serdecznie:-p:-D
ogladam chatki w athy i faktycznie tam wybor niezly....sporo jest domkow na tym osiedlu...
Corran Ard, Athy, Co. Kildare - House to let
u nas w carlow za taKA chate wolaja 800e nie ktorzy 900:szok::szok:
mam kolezanke w athy mieszka za lidlem,na swiatlach w lewo...a ty gdzie mieszkasz?
druga na miescie kolo super value

anineczka w klinice w srodku nie bylam, ale obok sa drzwi takie male i tam jest GP:-D:confused: nie mam pojecia ktore osiedle, nie zapuszczam sie tam(moze to i lepiej):-pale obadam to:-pmoze hollands czy jakos tak, po lewej stronie jest, tam lepiej nie mieszkac:tak: ja mieszkam na coneyboro,od swiatel w gore ;-)
ps. jak komu lepiej pisac w skrocie tylko aurelia no problem:-D

ewelcia patrz od strony wlasnie coneyboro czyli przed mostem, bo przez ten most autem ciezko sie przebic, wiecznie korki :tak:
anineczka tamtedy jezdzi to powinna wiedziec:-p

Ostatnia edycja:
oo to jakie tanie:szok::-D
Whitecastle Lawns, Athy, Co. Kildare - House to let

ERdit :aurelia jest i na twoim osiedlu chatka fajna... http://www.daft.ie/searchrental.daft?id=1077196
powiem szczerze ze zaczelam sie zastanawiac nad tym Athy:)ciekawe co moj M na to???
ja znalazlam u nas za 650e o taka|(o ta dzwonil M wczoraj) http://www.daft.ie/searchrental.daft?id=1072380...ale ona przeciez nie umywa sie do tej w athy

Edit:
nie moge sie polapac na tej mapie...napisz mi jak krowie na rowie gdzie to osiedle sie znajdu...\
najlepiej od strony Lidla ....

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry