reklama

Mamy z Irlandii!!

Lubiczanko tak stąd:tak:Ja to w ogóle nie wiem jak się zabrac do tego:zawstydzona/y:Tzn.też tak myślałam,żeby najpierw loty oblukac,ale problem,że ja nie wiem dokąd:-DGdzie taniej,gdzie drożej,jakie linie lotnicze prócz sławnego Ryanaira tam latają a w ogóle to z geografii jestem noga:zawstydzona/y:
Jedynie co to wiem kiedy P ma urlop i niestety jest to w pełni sezonu:wściekła/y:
A do tego wiecie,co Ryanair oszalał,za bagaż 15kg. trza zapłacic 30E ale już w sezonie letnim 50E:szok:Skur****ny,no!!!:wściekła/y:

reklama
Tichonek-zależy na jak długo chcecie lecieć,ale jak my byliśmy półtoraroku temu to podręczny każdemu wystarczył-zwłaszcza jeśli lecisz w tzw ciepłe kraje-szorty chłopakom,kiecka zwiewna Tobie i tak jest oki:))))ale z tym bagażem to faktycznie pojechali:(((

Witam się
Zuzia dzisiaj wstała trochę wcześniej znaczy się o 7, ale wypiła mleczko, pokreciła się z 40 minut po łózku i zasnęłyśmy jeszcze i pospałyśmy do 8:40. Dobrze, bo mnie głowa cosik boli.
Od kiedy przeszłyśmy na mleczko 1+ to potrafi nawet pospać od 20 do 8.

Lubiczanka to fajna cena
Tichonek taakie buty z tymi bagażami :szok:
MartaF szkoda, ze siostra nie chce isc

witam
lubiczanko-4.30??lo matko przeciez to srodek nocy :szok: ja jak musze wstac o 8 to jest meczarnia:crazy: Dziekuje, ze pytasz no dzis juz lepiej,chyba przez te swieta sie tak rozleniwilam,czlowiek spal sobie dlugo i mu sie juz potem nic nie chcialo. Dobrze, ze szkola sie zaczela to sie troche rozruszam z rana, zeby jeszcze pogoda sie poprawila to zaczne na nowo chodzic,zeby sie dotlenic i bede zyc :laugh2::laugh2:.
Tichonku-a gdzie sie wybieracie na wczasy??:rolleyes2:

mnie troche te ceny biletow przerazaja, chce leciec z dziecmi do pl na cale wakacje i juz bilety kosztuja 700e za mnie i za dzieci:angry::angry::angry:a gdzie jeszcze zeby jakas kase wziasc do pl koszmar:szok:
AsienkoM-a jak mala spi Ci w nocy?? budzi sie?
Ile ja bym dala, zeby chlopcy przestali do nas przylazic,jak nie jeden to drugi albo obydwaj naraz,wtedy to ja emigruje do nich. Nieraz jak ich odprowadze z powrotem nie mija pol godz a ci juz u nas:baffled:i tak pare razy w ciagu nocy. Juz nie wiem co mam robic. Ale o dziwo jak spia z ktoryms z nas to przesypiaja cala noc. Nie wiem o co kaman,moze jeszcze potrzebuja takiego kontaktu,moze czuja sie bezpieczniej:confused: A jak Wasze pociechy??
ok wyzalilam sie :zawstydzona/y: lece bo maruda wola, ze sie nudzi, do pozniej;-)

Tichonek-ja już mam wczasy upatrzone(te wymarzone)-muszę J(tak żeby nie było,że się z jego zdaniem nie liczę)"poinformować i bukuję:)))))
Marcysiu-ja,że się tak wyrażę"przywykłam"...nie to żebym sobie chętnie dłużej nie pospała,ale jak J ma nie spać to już wolę się sama poświęcić:)ot-matka Polka;)))a daj sobie kilka dni-rozruszasz się:)))

Marcysiu na jakieś ciepłe kraje nam się marzą,ale tak się tylko rozglądam bo jak mówię P ma wolne w najdroższym wakacyjnym okresie więc wszystko to tanio nie wygląda:baffled:
No i jeśli się zdecydujemy na wczasy ze zlotu niestety będziemy musieli zrezygnowac:-(
Lubiczanko pochwal się gdzie lecita:-pI kiedy?

Tichonek-póki nie zabukuję nie powiem:rofl2::-pale podpowiedzieć mogę,że czaiłam się tam w zeszłym roku:tak:...z tym,że my z pl polecimy przy okazji pobytu w pl-starszaki z nami,maluchy u dziadków:)))

witam porannie hehe moje dziecko znowu pospało i dopiero co wstaliśmy :-D
my właśnie też rozważamy co ze zlotem. tzn. wlecimy na pewno, ale kwestia noclegu być może odpada. dzisiaj dogadam to z małżem. chodzi tylko o kase bo budujemy chate, mamy w Pl dwa wesela (jedno w czerwcu i bilety to koszmarna cena!), chcemy lecieć jakoś we wrześniu lub październiku na Teneryfe... no i wszystkiego niestety mieć nie można

reklama
Tichonek-kierunki-już doradzam...jeśli nie wiesz gdzie jakie lotnisko to wejdź na strone aerlingusa...tam wybierasz miasto wylotu i gdzie(krajami)i zaznaczasz np Hiszpanię i tam Ci lotniska wyskakują...co do linii lotniczych-niestety w tamte kierunki najlepszy(tzn najtańszy)niestety ryanair jest:/ale w Aerlingusie czasem tez można napotkać promocje:)Niestety co do terminu to fakt-środek sezonu średnio cenowo-żeby nie powiedziec koszmar...ale my przecież w lipcu byliśmy-trzeba polować na bilety(niestety najczęściej to lot wychodzi najdrożej)...trzymam kciuki:)))
Gosia-nic mi nie mów...my w maju do pl na komunię w międzyczasie nasz urlop-tydzień:)))) a po powrocie zlot...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry