reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Damada tankini dobrze zasłania brzuch,ale nie jest to strój jednoczęściowy:no:To są takie majtki z koszulką:tak:Coś takiego...

Można też bardziej luźną koszulkę kupić,jeśli nie chcesz przylegającej:tak::
b207a0abb9d829042a1d9c7080c7621b,12,1.jpg

Ostatnia edycja:
OO, hoho, i znowu sie 'glosno' zrobilo ;)

No wlasnie ja tez widzialam suwaczek Gliwy, ale siedzialam cicho jak mysz pod miotla, bo nie bylam pewna, czy wiesci juz poszly czy cos... ;) Wielkie GRATULACJE GLIWA !!! :) Ale fajnie :)

'Tankini' z Evans mialam dokladnie to, ale jak wczesniej napisalam - rozciagnelo sie przeokropnie. Ten kostium tylko wyglada jak tankini, bo pod spodem jest polaczony siateczka.
http://www.evans.co.uk/webapp/wcs/s...d=229986&parent_categoryId=209427&pageSize=24

Ale tankini wyglada tak samo ;) dol - wysokie majteczki, gora - dluzsza, zakrywajaca co trzeba ;) Dwuczesciowy kostium :) Tylko ze wlasnie mozna dostac gore z fiszbinami - jak w normalnym staniku (miekki na fiszbinach), ale w ub wakacje moda byla inna, i nie mozna bylo dostac tankini z fiszbinami.......

Nati no na razie Quinny Buzz 3 'wygrywa' ;)

Asienko
- dzieci wlasnie szybko sie ucza bajek na pamiec ;) Super, ze juz opowiada, ah! :) To musi byc slodkie! :)

A ja Wam zdradze, ze wczoraj dowiedzialam sie, ze moj dziadek zostanie piaty raz dziadkiem i czeka na wnuka ;) (jego najmlodszy syn, dwa lata starszy ode mnie, i jego partnerka spedziewaja sie dziecka) :D Takze moj dziadek zostanie najpierw pradziadkiem, a potem znowu dziadkiem :D hehehhe

A nie wiedzialam, ze jest taki watek z NK! :D Musze tam spojrzec, chociaz ja korzystam z FB, NK mam jeszcze konto, ale... nic tam nie dzialam :/

:D :D No wlasnie ja na tamtym watku dodalam na koncu link do mojego profilu FB jak cos ;) ale nie wiem czy dziala, tzn chyba trzeba sie zalogowac na FB, zeby dzialalo ;)
No, mozna mnie skojarzyc latwo Tichonku ;)

Jej, jak tylko bede miala wiecej czasu w weekend to sobie poogladam Wasze zdjecia :)

Ostatnia edycja:
reklama
My po bilansie,szybko sprawnie duzo pytan a najbardziej mnie powalilo pytanie na temat mleka,daje jej aptamil i narazie tak zostanie mam swoje zdanie i tyle na mleko krowie przyjdzie czas...a ogolnie jak to na wizytach baby happy wszystko ok Lenuska mierzy 85,5 cm i 14 kg wazy
Tichonku widzialam Twoje pytanie ale sie spieszylam i juz sie nierozpisywalam ...a jak myslisz?ja jutro robie za kierowce bo J stwierdzil ze jak przyjedziecie do nas to wtedy sobie my odbijemy takze sama widzisz :-D
Wichurko a co do usg to tak w skorcie Ci napisze ....bylam z mezem i z corcia lezalam na kozetce chyba z 40 minut pieknie Lenuska sie pokazala i tak jak wrocilismy do domu wlaczylam plytke a tam tylko 2 minuty niecale bylo nagrane tego filmiku wkurzyalm sie na maksa bo 160 euro zaplacilismy,napisalam skarge i za tydzien znowu mialam tym razem tak samo bylo 2 minuty filmiku za to moj maz sie scwanil i nagral flimik telefonem komorkowym nie wiem czy Antepowicz nie umiala tego sprzetu w Emc obslugiwac czy co nie mam pojecia z Natalka jak robilam sobie 3d to robilam w Medicusie i tez ona mi robila i wszystko bez problemu bylo
Takze z doswiadczenia jak bedziesz robic to po skonczonym badaniu niech Ci odtworzy ponownie zeby u Ciebie nie bylo takich niespodzianek

Do góry