Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
hej dziewczynki.
tak pomyslalam - a moze napisalybyscie jakie byly wasze poczatki w iralndii... bo chyba nie zawsze i nie wszystko jest super... napiszcie prosze tak obiektywnie na co sie przygotowac... bede super wdzieczna
czy np wynajetemieszkania sa wyposazone - co na pewno trzeba miec ze soba, jak traktuja obcokrajowcow i takie tam...
Ehh Witam
Moje dziecie juz od dwoch godzin w przedszkolu...pierwszy dzien.:-)
A mnie nosi :-(
Nic nie moge robic,caly czas mysle o nim. Pewnie jest mu tam dobrze,bo nie dzwonia...ale mi tak jakos glupio...tak cicho...nikt sie nie kreci,nie marudzi,nie usmiecha...:-( :-( Flipki jak sie czujesz? Kamcia Oliwierek sliczniuchy. Basiu80 Qrde! Ciezko jest wylac cale swoje dotychczasowe zycie tutaj.
Chcesz to napisalam kiedys o porodzie na bb. https://www.babyboom.pl/rodzina/rod...wiecznie_zielono_a_ludzie_pomocni_i_mili.html
co jeszcze,musze sie zastanowic nad twoim pytaniem i wtedy napisze opwiadanie nr.2
anieczka chodzi mi o same poczatki po przyjezdzie - moj wylot sie zbliza - szykuje tez paczke z rzeczami (glownie malej) do wyslania dla meza i czuje sie troche zagubiona - wiec pomyslalam ze wy mi pomozecie... strasznie bylabym wdzieczna