kasiuleczka25
Fanka BB :)
Witam sie w poludnie drogie MAMY
A my dzis strasznie dlugo spalysmy az do 9,30. W nocy musialam olive przebierac bo sie osiurala -pieluch wogole nie chce zakladac na do spania z jednej strony do nawet dobrze a z drugiej....czekaja nas takie mokre noce
. Za to nad ranem juz sie obudzila sama zawolala i poszla dalej spac.
Pogoda oczywiscie do d...y
w powietrzu cos chyba wisi, bo cos sie slabo dzis czuje,
i w glowie wiruje
Joannn Nioo dlugo karmisz ale ponoc mleczko mamusi dla dziecka jest nazdrowsze ( ja tylko karmilam 3 tygodnie bo niestety zapalenie piersi dostalam i antybiotyk bralam, a po tym antybiotyku mleczka robilo sie coraz mniej i musielismy na butle przejsc)
A jesli chodzi o przeniesienie maluszka do swojego pokoju to jest za tym im wczesniej tym lepiej. My Olivke przenieslismy do swojego pokoiku gdy miaLa 9 miesiecy oczywiscie zaopatrzylismy sie w elektryczna nianie. wieczorem butle z mlekiem dostawala sama ja trzymala i pila a ja wychodzilam spokoju zeby mnie nie widziala.No i tak zasypiala do 1, 8 miesiecy póniej sie wycwanila i zaczynala plakac gdy wychodzilam i tak jest do teraz, wiec klade sie obok wieczorem i czekam az zasnie i wychodze, naszczescie trwa to od 10 do 20 minut w zaleznosci od tego czy jest zmeczona,a gdy sie wybiega na dworze trwa to jeszcze krócej.
DODAM JESZCZE ze mam znajomych ktorzy maja 3 dzieci ( 9 lat, 5 i 4) i w piatke spia w jednej sypialni na dwoch lozkach
INNI znajomi tez maja synka 5 lat i mama z nim spi a tata osobno
NO MASAKRA a co z intymnoscia mamy i taty zero kulu kulu
A my dzis strasznie dlugo spalysmy az do 9,30. W nocy musialam olive przebierac bo sie osiurala -pieluch wogole nie chce zakladac na do spania z jednej strony do nawet dobrze a z drugiej....czekaja nas takie mokre noce
. Za to nad ranem juz sie obudzila sama zawolala i poszla dalej spac.Pogoda oczywiscie do d...y
w powietrzu cos chyba wisi, bo cos sie slabo dzis czuje, i w glowie wiruje

Joannn Nioo dlugo karmisz ale ponoc mleczko mamusi dla dziecka jest nazdrowsze ( ja tylko karmilam 3 tygodnie bo niestety zapalenie piersi dostalam i antybiotyk bralam, a po tym antybiotyku mleczka robilo sie coraz mniej i musielismy na butle przejsc)
A jesli chodzi o przeniesienie maluszka do swojego pokoju to jest za tym im wczesniej tym lepiej. My Olivke przenieslismy do swojego pokoiku gdy miaLa 9 miesiecy oczywiscie zaopatrzylismy sie w elektryczna nianie. wieczorem butle z mlekiem dostawala sama ja trzymala i pila a ja wychodzilam spokoju zeby mnie nie widziala.No i tak zasypiala do 1, 8 miesiecy póniej sie wycwanila i zaczynala plakac gdy wychodzilam i tak jest do teraz, wiec klade sie obok wieczorem i czekam az zasnie i wychodze, naszczescie trwa to od 10 do 20 minut w zaleznosci od tego czy jest zmeczona,a gdy sie wybiega na dworze trwa to jeszcze krócej.
DODAM JESZCZE ze mam znajomych ktorzy maja 3 dzieci ( 9 lat, 5 i 4) i w piatke spia w jednej sypialni na dwoch lozkach
INNI znajomi tez maja synka 5 lat i mama z nim spi a tata osobno
NO MASAKRA a co z intymnoscia mamy i taty zero kulu kulu

Ostatnia edycja:
ie nie działa juz dawno, ostatnio mozzilla nie dala sie uruchomic, a dzis google chrome, teraz testuje opera, bardzo szybka jest

mamy nakładke na duzy kibelek, bo ona chce tak jak my 
brrr
W kazdym razie pokoj dzieli z nami.I własnie na dniach urodził się pomysł,zeby ją wyeksmitowac...ale to pomysł w powijakach jeszcze;-)
U nas to jest tak, ze wszyscy spimy u malego w pokoju. I narazie tak nam dobrze;-) Wszyscy sie swietnie wysypimay bo zrobilismy tak, ze jednej strony od lozeczka zdjelismy caly bok ze szczebelkami i polonczylismy lozeczko z duzym lozkiem:-) Wiec jak sie w nocy przebudze i zobacze, ze maly spi odkryty to ja bez zadnego wstawania tylko reka zazucam na niego kolderke i dalej smacznie chrapie:-) I to samo Niki-jak sie w nocy przebudzi i potrzebuje przytulenia to tez nie placze i nikogo nie rozbudza tylko wlazi do nas na lozko- przewaznie kladzie mi sie na brzuchu i dalej smacznie spi