• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z Irlandii!!

ehhh:-(:-(:-( znowu jakies zamieszanie i nikt (procz didi) nie zauwazyl mego posta z postepami patryczka:-(:-(:-( a tak sie pochwalic chcialam:-p:-p:laugh2::laugh2:

kurcze a jesli opatrznie zrozumiecie tego posta :rofl2::rofl2: ah zaryzykuje:-)

reklama
ANINECZKO trzymam kciuki za rzucenie fajek,mnie od dnia pierwszego odzrzucilo jak sie dowiedzialam ze w ciazy jestem,choc za szklaneczka winka to tesknie bardzo,teraz moj C chce rzucic choc nie wiem czy mu sie to uda,martwie sie tylko czy jak urodze to nadal nie bede palic czy wroce do nich.najgorzej bedzie w lecie przy grilu i winku.
pozdrawiam

witam Panie:-)
Tichonek dziekuje za zyczenia dla A i nawet nie sa spoznione bo on dzis ma tez urodziny:-D
Lubiczanka Ty moja mamusko wielodzietna;-)przybij piatke:-D tak na ucho Ci powiem ,ze dzieci to tylko do sztuk 9 czy 8 warto robic,bo potem juz niestety CB ten sam placa:-D;-)mnie juz duzo nie zostalo:-Da jak jeszcze dolicze tego adoptowanego to zas sztuk wiecej:szok:swoja droga musisz koniecznie do mnie na kawke zajechac:tak:z dziecmi i mezem oczywiscie...jak sie tak abierzemy to przedszkole mozemy otworzyc:-D
ech...taaaa co ja jeszcze chcialam.....aaaa...ozdoby na choinke juz ze strychu sciagnelismy:-Dbo jak tak poczytalam,ze niektore z Was juz gotowe wszystko maja to tez se wyciagnelam:-Da co tam:-Dbrakuje tylko choinki...chcialabym prawdziwa,ale wkurza mnie pozniej wyciaganie tych igiel swierkowych z wykladziny:baffled:no i na zywa troche za wczesnie moim zdaniem, bo zdazy sie posypac,no nie?
o nic....lece poszperac w ncie,poki mala spi....a ze wszystko juz porobione to chwilka relaksu sie nalezy:happy:

Kasiuleczko-jak widzę Wy macie ciągle z domkiem jakieś przeboje(jeśli się nie mylę)...No straszne to-zwłaszcza jeśli o wodę chodzi:/.Mam nadzieję,że szybko wszystko wróci do normy:)
Dzindusia-ja w ogóle przez"to"wszystko połowy rzeczy pozapominałam-ale oczywiście brawa dla Patryczka!!!I chwal się,chwal!!!
Anineczko-no żem dumna z Ciebie:)Tylko tak trzymaj!
Margaritta-u mnie strawy brak:(Przez to siedzenie u lekarza nic nie mam-pewnie jakieś zapiekanki porobię...i może na chybcika tę grzybową co ją wczoraj miałam zmątować...Oburzyłam się Twoją wypowiedzią-zle Ci jak miodzio spływa po naszym spokojnym forum;)
Pauletta-dziękuję:)
Aga-tak jak mówisz:))))

ANINECZKO trzymam kciuki za rzucenie fajek,mnie od dnia pierwszego odzrzucilo jak sie dowiedzialam ze w ciazy jestem,choc za szklaneczka winka to tesknie bardzo,teraz moj C chce rzucic choc nie wiem czy mu sie to uda,martwie sie tylko czy jak urodze to nadal nie bede palic czy wroce do nich.najgorzej bedzie w lecie przy grilu i winku.
pozdrawiam

heh ja przed ciaza palilam i do sporo Jak tylko zrobilam test i zobaczylam plusik to wyszlam do ogrodka i zapalilam z wrazenia pozegnalnego papieroska i o dziwo cala ciaze mnie odrzucalo a jak czulam zapach papierosa to mnie niedobrze sie robilo...
po porodzie tez mi sie palic nie chcialo do ok 4 miesiaca po Wtedy mnie tak ssalo na fajka ze myslalam ze oszaleje nio i zapalilam .... i tak palilam ze 3 miesiace Teraz nie pale bo jak pora deszczowa nastala to nie mam gdzie wyjsc zapalic bo nie mam zadnego daszku a moknac nie mam zamiaru A teraz jestem chora wiec tez nie pale Aco bedzie jak wyzdrowieje?? tego nie wie nikt hihi
a co do winka itp to dla mnie alohol moze nie istniec taka juz dziwna jestem ze nie pije bo nielubie a palic owszem moge bo lubie wlasnie ale puki co jakos daje rade bez fajek

lubiczanka oczywiscie tak pol zartem sie pozalilam ze muj post przeszedl niezauwazony ale tak dla rozladowania napiecia chcialam was czyms innym zajac
I fajnie sie tak pochwalic Bo tu nikogo nie mamy w ie z rodziny a znajomi sie wykruszaja bo do pl wracaja z nadzieja ze bedzie im tam lepiej ze czasem nie ma do kogo geby otworzyc Wiec chociaz tu mozna.............

Ostatnia edycja:
dzindusia jak zębolka drugiego sie dorobiliści to musisz suwaczek zmienić:-)
A Radek mój też się tak kiwał jakby do startu się przygotowywał ale nie mógł wystartować:-DNajlepiej nagraj go w tej chwili i nam pokaż:tak:
Gratki,oczywiście i za ząbka i za kiwanie:-D:-D
Aga_Irlandia,o-widzisz :-DTo jeszcze raz (tym razem na urodziny) dla munża:tak:
wszystkiego naj

Lubiczanko hmmm czy ciagle jakies przeboje sa z naszym domkiem to nie(mieszkamy tu dopiero 1,5 roku), jak widac to od mrozu zalezy, w zeszlym roku to tylko ze zlewem w kuchni byly problemy bo rura zamarzla, no ale ma prawo bo ktos byl taki zdolny i zamiast rure poprowadzic z ukosa to zrobil literke U gdzie woda sie zbierala i zamarzala. I to sie wlasnie w tym roku powtorzylo bo nie bylo naprawione(ale M wlasnie to zrobil i bedzie z jednym spokoj) No a ze woda teraz nie leci to pierwszy raz sie nam zdarzylo, wlasnie lanlord przyjechal i sprawdzaja co jest grane- bo sasiedzi na dole wode majá.
ha ha a ze chaty sa nie szczelne i pixdzi to chyba w wiekszosci domów tak jest juz nie wspomne o plesni. Irladzkie budownictwo nie jest przystosowane do takich mrozów- ciekawe co sie bedzie dzialo jak przyjdá temperatury powyzej -20.
Margaritto a podziekowac;-)

No to zaczynam.

Przejrzałam jeszcze raz posty,wyjaśniłam z Kasiun całą tą chorą sytuację.
Kasiun nie chciała obraźliwie i wogóle nie miała na celu żadnego obrażania,ani dogadywania nikomu.Źle wszystkie zrozumiałyśmy jej czerwonego posta.A później lawina się potoczyła.
Nie używała wobec nas wulgarnych słów,źle zrozumiałam całą tą sytuację :tak:
Przeprosiłam Kasiun za to co się stało .:tak:

idę zjeśc czekoladę,całą tabliczkę....palic mi się chce :blink::wściekła/y:

aha i proszę nie wracac na forum do tej dyskusji,błagam bo już mam dośc walk przez ostatnie 2 dni.

Ostatnia edycja:
reklama
Tichonek dziekowac,dziekowac.....

Anineczka a rzucilam palenie prawie 5 lat temu;-)i od tamtej pory ani nawet mysli,zeby zapalic nie mialam....nie wroce do tego nalogu a nie:wściekła/y:i zadna sytuacja mnie do tego nie zmusi:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry