reklama

Mamy z Irlandii!!

i tam dodaj sobie vice versa, ktore napisalas bo juz sie nie moglas powtrzymac. to wobec tego co to jest jak nie uszczypliwa uwaga lub dosrywa???Moglas mi na priva napisac co myslisz a nie takie podteksty pod kazdego wiadomoscia. Juz do mnie nie pisz.

Anineczko tak najlepiej teraz wlaczyc ignora. Najpierw mi cos ZARZUCIC, NASTRASZYC a potem przelazczyc mnie na ignora i to bezpodstawnie bo ja nie uzywalam zadnych wulgaryzmow!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!I TO JEST OSZCZERSTWO. wiec teraz nie podkulaj ogona tylko prosze tutaj wkleic kopie mojego postu, kt wykasowalas, zeby kazdy mogl go zobaczyc.
a i zmienilas regulamin. dopisalas punkt 6(.anineczko a propo regulaminu wewnetrznego to sama dobrze wiesz ze dzisiaj o 11..46 edytowalas regulamin tylko po to zeby dpoisac punkt 6 i zeby zarzucic mi ze nie przestrzegam regulaminu bo dziwne po co wchodzilas tam i edytowalas posta napisanego jakis czas temu) dobrze, ze sa jeszcze ludzie na tym forum, ktorzy pomagaja mi w obronie.Czy moderator moze wlaczyc ignora???Chyba ktos musi obserwowac sytuacje, zeby ja SPRAWIEDLIWIE ocenic.

to tam niestety było,weszłam tam sprawdzic czy wszystko jest ok i postawic kropkę nad I :tak:
no widzisz,jeszcze nie włączyłam ignora ale zrobię to,bo nawet od adminów dostajemy takie polecenie,jak widac można :tak::tak:
A po za tym kochana a gdzie ja Ciebie nastraszyłam?Matko jedyna to nie w moim tonie :no::no:

reklama
asienko ja prałam wszystko ale z takich to na ręczne pranie nastawiłam... nie trzseba wszystkoego parzyć itp ..
ale nie wiadomo w jakich magazynach to leżało;-)

kasiun myslę że moderator nie moze włączyć ignora bo włąśńie jak napisałaś musi obserwować sytuację forum , w razie żeby podjąć jakieś działania

a widać wogóle gdzieś kto kogo ignorował??:szok: nie wiedziłam:-p

wogóle to nia święta powinnyście sobie wszytskie podac rękę i żyć w zgodzie :-D
ja tam jestem w tej sprawie bezstronna bo nawet nie wiem od czego to się zaczęło...

a u nas już o niebo lepiej - mały przespał prawie całą noc u siebie, i co najważniejsze nie budził się z krzykiem:) o 6 przywędrował do nas i jeszcze pospaliśmy w trójkę do 8:)
apetyt wrócił:) no i humor - broi od samego rana - już mi brakuje 3 klawiszy w komputerze... ale wolę tego mojego urwiska niż śnięte dziecko na kanapie...

Super:-D

Tichonek postaram sie byc w BG a znajdzie sie jakies zajecie dla mojego P bo on mnie przywiezie, a na ktora godzine przyjazdzacie,

Tichonek
jak zwykle mnie uprzedził i wszystko wytłumaczył:-p;-)

Czekam na drzemkę Ani i idę ruskie lepić

heheh alex dzięki wielkie :-)
to ja cię napadnę i okradnę:-D:-D:-D:-D
jak bedzie chopak to pewnie za dużo i tak nie bedziemy potrzebować bo trochę mamy uniwersalnych..
ale się zgłoszę :-)

no a co do spotkania teraz to jak wyzdrowieję:tak: bo nie chce dzieciaczków narazac...
bo Vi to jak się od nikosia nosków nauczyła to zawsze je robi... hehe
no i dawno się nie widziałyśmy ostatnio bo przed Twoim porodem

heheh alex dzięki wielkie :-)
to ja cię napadnę i okradnę:-D:-D:-D:-D
jak bedzie chopak to pewnie za dużo i tak nie bedziemy potrzebować bo trochę mamy uniwersalnych..
ale się zgłoszę :-)

no a co do spotkania teraz to jak wyzdrowieję:tak: bo nie chce dzieciaczków narazac...
bo Vi to jak się od nikosia nosków nauczyła to zawsze je robi... hehe
no i dawno się nie widziałyśmy ostatnio bo przed Twoim porodem

a no witalam Cie wtedy z ogromniastym brzucholkiem a teraz sladu nie widac zebym wogole wciazy byla

Witam
Anineczko-już się w żadną dyskusję nie wdaję:))))I'm good girl;)
Wróciłam właśnie od Gp...no przeszło2 godziny w poczekalni...potem szybka pogawędka-dr.stwierdził,że dzieci z zaskoczenia i nieplanowane są najfajniejsze-w sensie takie kochane:)I pewnie ma rację...bo u mnie żadne nie było planowane i jakie kochaniutkie:)))
Ręce mi opadają jak wchodzę na forum-CO SIĘ Z WAMI DZIEJE????Skąd tyle agresji-nie macie co robić żeby spokojnym ludziom(czyt.mnie np)robić awantury???Wezcie się kobity za coś konstruktywnego jak tyle energii macie-okna pomyć,a nie:P
Anineczko-trzymam za Ws kciuki-obyś się nie skusiła na te fajki-po co sobie przez głupoty zdrówko marnować-a wiesz,że niektórzy ludzie mają nieprzeliczalnąsatysfakcję z tego,że namącą i zbierają plony w postaci sprzeczek i kłótni?Takich olać trzeba:)

Pauletto a fakycznie mialam napisac Zielona Góra ha ha a jeszcze przed napisaniem posta sprawdzalam a i tak xle napisalam Boze jaki czlowiek jest czasem roztargniony a to wszystko przez te wode:wściekła/y:
Czuje sie jak za czasów naszych babc, co prawda wody ze studni nie nosze, no ale zagotowalam wode i pomylam naczynia w miseczkach.:laugh2:M zakupil wode w butlach.
Zaraz lanlord ma przyjechac zobaczymy.
Andziulino dzieki.

helloł nudziary :happy:

wrze widze wrze. I dobrze ilez mozna sie wazeliną okładać. :happy2:

Jedyne do czego sie czepne to... proszę nie generalizować az tak i wrzucac wszytskie do jednego wora. No.

To co - zdrowia chorującym zycze. A tym które mają parcie na "szkło" sił w walce z przeciwnosciami losu :-D

kasiuleczko a Tobie zapomniałam o tych twoich choineczkach wspomniec- normlanie superowe są. Ja uwielbiam takie "cudeńka". A ze sama nie umiem... to se podziwiam chociaz. I sie nawet lanlordowi sięgła:-p

anineczko Ci dam fajki:angry: czepne to :nerd:

dziecie spi to se małą przerwe zrobię i ja . Tyle,ze zaraz reszta wróci i trza strawę podać. No ale poki co ...

błoga cisza....

reklama
wróciłam ze szkoły poslizgałam sie autem :baffled:

dzieciaki zjadły obiadek a ja wstawię kawkę i muszę coś doczytac i ustosunkowac się do tego.

Margaritko powstrzymałam się i nie kupiłam :-p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry