anineczka
królowa mrówek :P
i tam dodaj sobie vice versa, ktore napisalas bo juz sie nie moglas powtrzymac. to wobec tego co to jest jak nie uszczypliwa uwaga lub dosrywa???Moglas mi na priva napisac co myslisz a nie takie podteksty pod kazdego wiadomoscia. Juz do mnie nie pisz.
Anineczko tak najlepiej teraz wlaczyc ignora. Najpierw mi cos ZARZUCIC, NASTRASZYC a potem przelazczyc mnie na ignora i to bezpodstawnie bo ja nie uzywalam zadnych wulgaryzmow!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!I TO JEST OSZCZERSTWO. wiec teraz nie podkulaj ogona tylko prosze tutaj wkleic kopie mojego postu, kt wykasowalas, zeby kazdy mogl go zobaczyc.
a i zmienilas regulamin. dopisalas punkt 6(.anineczko a propo regulaminu wewnetrznego to sama dobrze wiesz ze dzisiaj o 11..46 edytowalas regulamin tylko po to zeby dpoisac punkt 6 i zeby zarzucic mi ze nie przestrzegam regulaminu bo dziwne po co wchodzilas tam i edytowalas posta napisanego jakis czas temu) dobrze, ze sa jeszcze ludzie na tym forum, ktorzy pomagaja mi w obronie.Czy moderator moze wlaczyc ignora???Chyba ktos musi obserwowac sytuacje, zeby ja SPRAWIEDLIWIE ocenic.
to tam niestety było,weszłam tam sprawdzic czy wszystko jest ok i postawic kropkę nad I

no widzisz,jeszcze nie włączyłam ignora ale zrobię to,bo nawet od adminów dostajemy takie polecenie,jak widac można

A po za tym kochana a gdzie ja Ciebie nastraszyłam?Matko jedyna to nie w moim tonie

nie wiedziłam

M zakupil wode w butlach.

czepne to