reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Irlandii!!

siet Witia zasnął mi w samochodzie :angry::confused2: i nie pójdzie przez to do drugiego przedszkola:sorry::confused2: ciekawe o której wstanie
Aniaa no szkoda że tak daleko mieszkamy od siebie :-(
AsienkaM a czy wiesz że my i mężów i córeczki mamy o tych samych imionach :tak::-D:-D:-D
Lubiczanko zapomniałam napisać ...na złomowisko zdeklarował się P pojechać ...właściwie od razu powiedział że on pojedzie że ja nie muszę :-D:-D:-D:-D:-D ciekawe skąd ta jego chęć pomocy hmmmm:rofl2: aaa i paczuszka wysłana ;-)

reklama
Margaritko oj zdróweczka dla Nikusi.No co za cholerstwo się jej czepiło :sorry:
Mam nadzieję,że do soboty będzie jak nowo narodzona :tak::tak:
bo ja lepiej :tak: rutinacea i panadol zadziałały :-)

co do tego Paryża muszę się głęboko zastanowic.M ma 27 stycznia 30 urodziny i myślę,że to dobry prezent :tak: ale muszę tydzień czekac na wypłatę,a nie wiadomo czy promocja dalej będzie :confused2:;-)
Kota mam komu sprzedac na te 4 dni,moja koleżanka to taka kociara,że co przyjdzie do mnie to kota chowa za pazuchą i chce mi gwizdnąc :-D:-D:-D

Lubiczanko na nas również możecie liczyc,myślę,że to wiecie ;-):tak::tak:

Witam ponownie
Pauletta mam nadzieje że auto dojdzie do siebie:)
Asieńka ważne żebyś ty była szczęśliwa a inni niech cie nie obchodzą.
Anieczka(królowo mrówek:) bookuj śmiało ja tez oferuje swoją pomoc w jakiej kolwiek formie. Lubiczanka bierze zwierzęta a ja dzieci :))))!!!!!!
Margaritta dobrze że masz madrą córke:)

A ja odebrałam Oliviera z przedszkola i pojechalismy mu buty kupic i do razu Wam mówię że w LifeStyle sports maja duzą dostawe butów na wyprzedazy!!:)
Byłam też zapisać Oliviera do szkoły w razie w gdyby nie chcieli mi go do innej przyjąć.
A teraz objedzona po obiadku odpoczywam, umówiłam sie na póżniej z koleżanką:)

Ciao!

Ja dzis w marudnym nsatroju....znow nam kasa daje do wiwatu. A. musial zadzwonic do agencji,ze na rent nie mamy....czy moze byc gorzej? ZARAZ na bruku wyladujemy...tragedia....

AsienkoM- sliczna Zuzia...malenstwo:)
Nie wiem co komu mialam...zapomnialam.

Ide sobie bo tylko bede truc;)

Hey

Asienka Zuzia śliczna :-)
Misia, uu i co zgodzili sie w agencji?
a ja ledwo z obiadem sie wyrobiłam, bo dzis meeting w szkole i Eryk skonczył godzine wczesniej
Vikamciag, a moze to jednak czwórka?? tylko wyglada jak piatka... bo to naprawde dziwne, ale nie niemozliwe

a moja Emma oczywiscie zniow spac w dzien nie chce, a łazi ze smokiem i pielucha i kładzie sie na dywanie, a jak ja dam do lozeczka to siedzi tam godzine i gada zamiast spac
poza tym chec na słodkie znow mam ;-) chyba musze te bułeczki zrobic

Anineczka, ja tez mam czasem w nocy gonitwe mysli, nienawidze tego, nie spie np 2 godziny bo za duzo mysle, ale wtedy tez wpadaja mi najlepsze pomysły do głowy, wiec czasem to dobre ;-)

margaritta-no co Ty?Natychmiast mi przepedzaj dziadostwo i niech Nikusia szybko do siebie dochodzi!!!!!!!!!
Anineczko-nie ma co za dużo myśleć...a Wam też się przyda trochę wytchnienia...Tak więc trzymam kciuki zeby sie promocja nie skończyła:)))
Monidan-coś w tym jest,ze w nocy jak się zaduma to czasem fajne mysli się rodzą:)
misia-głowa do góry...bedzie dobrze-na pocieszenie Ci powiem,ze my w każdym miesiącu sie spózniamy z czynszem-moja wina,ze 18ty zazwyczaj w środku tygodnia wypada...a jak w grudniu landlord napisał smsa do J dlaczego nie ma kasy(chyba 21go)to go tak objechałam,że jest niemiły itd,że po wpłacie(23go)napisał że baaardzo dziękuje za wpłatę...na dobra sprawę-co oni mogą zrobić?przecież was nie wyrzucą:/
Pauletta-ależ masz uczynnego męża-żeby tak w większej ilości rzeczy chciał Cie wyręczać;))))

Asienka nie przejmuj sie rodzina i ich gadaniem ...glowa do gory

Margarita zdrowka dla corci

Asienka_R no to ja licze ze i mnie odwiedzicie jak bedziecie u Asi :-) ja mieszkam na przeciwko Asi :-)

Czekamy na znajomych,Natalia juz sie doczekac nie moze kiedy kolega przyjedzie i co chwile pyta mama juz :-D

Ostatnia edycja:
No i stało się :eek:
Lecimy do Paryża :-D:-D
Dzięki Kamciu za wszystko,ona to ma głowę do wyszukiwania promocji.Koszt lotu to 109 euro :tak:
Teraz mi dzielnie wyszukuje hotelu bo jak się okazuje ciapa i gapa ze mnie przy wyszukiwaniu tanich ofert :confused2:
Tak więc jeszcze tylko dzieci sprzedac i zwierzyniec od 17 do 21 marca :sorry::zawstydzona/y:;-)

reklama
Do góry