reklama
Aniaa83
Fanka BB :)
Witam
moj J mowi ze lepiej bedzie jak nie bedziesz jezdzic autem... nie bede Ci pisac dlaczego bo nie chce Cie straszyc...najlepiej oddaj w dobre rece auto i niech dobry mechanik naprawi a jak masz jakies pytania to pisz J chetnie odpowie
Asienka przeurocza Zuzia
Tichonek korzystaj poki mozesz:-)
a ja mam ochote na kielbase z grilla :-)od wczoraj za mna chodzi jak pogoda sie utrzyma to chyba odpalimy grilla
Kamcia swietne sa ta albumy musze przyznac :-)
Kurde autko mi się sypie :-( wczoraj wymieniali amortyzator ale się okazało że nie mogli rozmontować czegoś tam bo nie chciały śruby puścić tak dojechane były i musieli ciąć aby wymienić ten amortyzator no i teraz pół ośka do wymiany i cos tam jeszczepóki co zrobili tak że można jeździć przez krótki okres czasu ale mam luzy na łożysku przez co mam luzy na hamulcu i doopa bo nigdy pierwsze naciśnięcie hamulca nie działa dopiero za drugim razem łapie bo przez te luzy na łożysku są też luzy na hamulcu
no i weź tu jeździj
P ma sprawdzić dziś na szrocie czy mają części i jak będą to jutro mi wymienią
Idę posprzątać bo po podłodze grasuje mi mały odkurzacz który wszystko co możliwe zgarnia do buzi
Asieńka Zuzia przurocza :-)
moj J mowi ze lepiej bedzie jak nie bedziesz jezdzic autem... nie bede Ci pisac dlaczego bo nie chce Cie straszyc...najlepiej oddaj w dobre rece auto i niech dobry mechanik naprawi a jak masz jakies pytania to pisz J chetnie odpowie
Asienka przeurocza Zuzia
Tichonek korzystaj poki mozesz:-)
a ja mam ochote na kielbase z grilla :-)od wczoraj za mna chodzi jak pogoda sie utrzyma to chyba odpalimy grilla

Kamcia swietne sa ta albumy musze przyznac :-)
Ostatnia edycja:
anineczka
królowa mrówek :P
Witam ponownie 
AsieńkoM śliczności córeczka.Dajesz sobie radę z karmieniem?
Tichonku współczuję bólu,ja dostałam antybiotyk na podobne objawy.Bolało niemiłosiernie tylko,ze jeszcze gorączkowałam.
Ale wam fajnie z tym kinem,też już nie pamiętam kiedy byłam z mężem gdzieś sama ;-)
A wczoraj znalazłam bilety do Paryża z aerlingusa na marzec za 0.00e.Tylko podatek zapłacic wychodziło coś ok 156euro za dwójkę w dwie strony
Na 4 dni...no i poleciałabym się porandkowac z mężem
ale co z dziecmi
szlak by to
oooo Bina to ma fajnie,tesciowa na miejscu 
fajnie masz Bina :-)
Pauletta kurcze nie miał się kiedy scoopy popsuc

Nie boisz się nim jeździc?
Ewelcia wow 8 kg schudłaś? Ja też bym tyle chciała.
Właśnie koleżanka pożyczyła mi książkę o diecie rozdzielnej i psychicznie się do niej przygotowuję
no bo jak nie zjeśc schabowego z ziemniaczkami?? Niepojęte 

Renni trzymam kciuki.Jak tam Natalka? ;-) gdzie ty się podziewasz?
piję szybko kawkę i lecę do przychodni.Mają mi wystawic list do medicala,że Antek będzie miał operacje i że jest częstym gościem w przychodni...a za list 20 euro sobie zażyczyli

AsieńkoM śliczności córeczka.Dajesz sobie radę z karmieniem?
Tichonku współczuję bólu,ja dostałam antybiotyk na podobne objawy.Bolało niemiłosiernie tylko,ze jeszcze gorączkowałam.
Ale wam fajnie z tym kinem,też już nie pamiętam kiedy byłam z mężem gdzieś sama ;-)
A wczoraj znalazłam bilety do Paryża z aerlingusa na marzec za 0.00e.Tylko podatek zapłacic wychodziło coś ok 156euro za dwójkę w dwie strony

Pauletta kurcze nie miał się kiedy scoopy popsuc

Nie boisz się nim jeździc?
Ewelcia wow 8 kg schudłaś? Ja też bym tyle chciała.
Właśnie koleżanka pożyczyła mi książkę o diecie rozdzielnej i psychicznie się do niej przygotowuję

Renni trzymam kciuki.Jak tam Natalka? ;-) gdzie ty się podziewasz?

piję szybko kawkę i lecę do przychodni.Mają mi wystawic list do medicala,że Antek będzie miał operacje i że jest częstym gościem w przychodni...a za list 20 euro sobie zażyczyli

AsienkaM1986
mama Zuzi
Asienko M sliczna mala coreczke masz:-)...a powiedz mi Wy mieliscie Honde Civic,taka czarna??
Bo bylismy raz w dublinie ogladac i byl ta honda taki Pan podobny do Twojego mezai mowl ze ma zone w ciazy i ze pracuje w piekarni czy jakos tak
;-)
l
Nie, my mamy Saba model 93, z 2006 roku. A maz pracuje na farmie
anineczka jest karmiona butelka i tak juz zostanie, to byl ciezki wybor, bo ja zazwyczaj bardzo przejmusie tym co ludzie o mnie mysla i nie chcialam wyjsc na okropna matke i osobe ale to jest dla mnie meczace, nie czuje tego.
Ostatnia edycja:
Anineczko a no 8kg///tylko z tych 8 zostalo mi 5,5kg na minusie...bo w swieta jadlam wsio!!!!teraz jak juz pisalam zaczelam..ale to bylo bez sensu bo np.do 15 dietowalam a pozniej mnie checilo na cos slodkiego albo cos zakazanego....bo nie pale ....
Ale postanowilam sobie ze sprobuje jesczze raz od poniedzialku i mam nadzieje sie nie poddac...wtedy tez moze juz mniej mnie bedzie checilo na fajke!!!
JAk juz sie wciagnelam w ta diete to nie obchodzily mnie ziemniory i schabowy....moglam gotowac dla M i Szymka a sama nie jesc..zapachy mi wystarczyly

Mam sloik bigosu i na niedziele juz mam plan na obiad....schabowy,bigos i ziemniory...to takie wkroczenie w diete

JAk zaczelam sie odchudzac za cel mialam postawione 11kg do zgubienia...ale ze tak ladnie mi szlo to dolozylam sobie jeszcze 3kg...i wtedy sie cieszylam ze jeszcze 6kg a teraz to....

musze sie wziasc w garc......
Asienko ...a juz myslalam ze poznalam Twego meza;-)
Ale postanowilam sobie ze sprobuje jesczze raz od poniedzialku i mam nadzieje sie nie poddac...wtedy tez moze juz mniej mnie bedzie checilo na fajke!!!
JAk juz sie wciagnelam w ta diete to nie obchodzily mnie ziemniory i schabowy....moglam gotowac dla M i Szymka a sama nie jesc..zapachy mi wystarczyly

Mam sloik bigosu i na niedziele juz mam plan na obiad....schabowy,bigos i ziemniory...to takie wkroczenie w diete

JAk zaczelam sie odchudzac za cel mialam postawione 11kg do zgubienia...ale ze tak ladnie mi szlo to dolozylam sobie jeszcze 3kg...i wtedy sie cieszylam ze jeszcze 6kg a teraz to....

Asienko ...a juz myslalam ze poznalam Twego meza;-)
Ostatnia edycja:
lubiczanka
My z Danielkiem spacer zaliczylismy,o 13tej kolejny-jeśli się nie rozpada:/
Bina-zazdraszczam-ale Ci dobrze...tez bym się nie mogła doczekać
))
anineczko-że co niby?Dzieci nie masz z kim zostawic?Bo Cię chlasnę!!!
Aaniu-o tak-taka kiełbaska dobra nie jest zła
))ja natomiast jak w sklepie zobaczyłam masło orzechowe to musiałam kupic i juz po kanapce jestem
)))
Tichonek-tylko w kinie niech Cię nie dopadnie atak kaszlu,bo jeszcze Was eksmitują
Dbaj o siebie i korzystaj...a Mateusz juz taki duży???Leeeeci...czas oczywiście
Andzulina-no jakby mogło być inaczej...a przypuszczam,,ze na Ciebie zadna dieta nie poskutkuje,bo jedna kostucha we wszechswiecie wystarczy-a ty lepiej wygladasz jako człowiek
Bina-zazdraszczam-ale Ci dobrze...tez bym się nie mogła doczekać
anineczko-że co niby?Dzieci nie masz z kim zostawic?Bo Cię chlasnę!!!
Aaniu-o tak-taka kiełbaska dobra nie jest zła
Tichonek-tylko w kinie niech Cię nie dopadnie atak kaszlu,bo jeszcze Was eksmitują
Andzulina-no jakby mogło być inaczej...a przypuszczam,,ze na Ciebie zadna dieta nie poskutkuje,bo jedna kostucha we wszechswiecie wystarczy-a ty lepiej wygladasz jako człowiek
asienka_r
mama Ani i Gabrysi
AsienkoM najważniejsze, żebyście były obie zadowolone z Zuzia i szczęśliwe, opinia innych nie jest ważna. Ty jestes mama. A my szanujemy każdą decyzje:-)
pauletta82
Sexy Big Mamma
Aniaa83 ale ja nie mam wyboru i muzsę jeździć z tym że tylko po mieście nigdzie się nie wybieram nim dalej
ja muszę Wiktorka odstawiać do dwóch przedszkoli do jednego się przejdę bo jest blisko ale drugi po drugiej stronie miasta i nie miałabym tam szans dojść na piechotę tzn ja tak ale by Witia nie dał rady
a części jutro P kupi także tylko dziś jeszcze jeden kurs jutro dwa na sobotę autko do mechanika i będzie wsio grało
;-)
Anineczko no muszę przyznać że raczej zrelaksowana w trakcie jazdy nie jestem
ale jestem teraz taką zawali drogą jadę powoli i w dużych odstępach od samochodów 
a już zaczynam się wprawiać w operowaniu hamulcem
a i nei scoopy tylko Snoopy 

z tego względu że jak patrzę na niego od przodu to mi strasznie tego psa snoopiego przypomina 

Anineczko no muszę przyznać że raczej zrelaksowana w trakcie jazdy nie jestem

anineczka
królowa mrówek :P
AsienkoM tutaj nikt nie będzie cię oceniał ;-)
Lubiczanko wiem kochana,że na was zawsze można liczyc,ale wyobraź sobie jeszcze 2 dzieci i trójka zwierząt.No meksyk totalny

Nie zafundowałabym wam takich atrakcji 
Ty masz się zając sobą bo jesteś w szczególnym okresie,a ja jakoś przeżyję ten Paryż,a co.Za 15 lat też będą takie promocje

Pauletta wybacz moją pomyłkę

Lubiczanko wiem kochana,że na was zawsze można liczyc,ale wyobraź sobie jeszcze 2 dzieci i trójka zwierząt.No meksyk totalny

Ty masz się zając sobą bo jesteś w szczególnym okresie,a ja jakoś przeżyję ten Paryż,a co.Za 15 lat też będą takie promocje

Pauletta wybacz moją pomyłkę

reklama
Aniaa83
Pauletta ja sobie zdaje sprawe ze teraz bez auta to jak bez reki....szkoda ze mieszkasz tak daleko bo J by Ci naprawil auto
Asienko Twoj wybor,Twoja decyzja a nam nic do tego.....
Lubiczanko i jednak bedzie grill :-)takze jak masz ochote na karkowke badz kielbase to zapraszam :-)
Asienko Twoj wybor,Twoja decyzja a nam nic do tego.....
Lubiczanko i jednak bedzie grill :-)takze jak masz ochote na karkowke badz kielbase to zapraszam :-)