reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Witam

Kurde autko mi się sypie :-( wczoraj wymieniali amortyzator ale się okazało że nie mogli rozmontować czegoś tam bo nie chciały śruby puścić tak dojechane były i musieli ciąć aby wymienić ten amortyzator no i teraz pół ośka do wymiany i cos tam jeszcze :wściekła/y: póki co zrobili tak że można jeździć przez krótki okres czasu ale mam luzy na łożysku przez co mam luzy na hamulcu i doopa bo nigdy pierwsze naciśnięcie hamulca nie działa dopiero za drugim razem łapie bo przez te luzy na łożysku są też luzy na hamulcu :no: no i weź tu jeździj :confused2: P ma sprawdzić dziś na szrocie czy mają części i jak będą to jutro mi wymienią :sorry:
Idę posprzątać bo po podłodze grasuje mi mały odkurzacz który wszystko co możliwe zgarnia do buzi :confused2::sorry:
Asieńka Zuzia przurocza :-)

moj J mowi ze lepiej bedzie jak nie bedziesz jezdzic autem... nie bede Ci pisac dlaczego bo nie chce Cie straszyc...najlepiej oddaj w dobre rece auto i niech dobry mechanik naprawi a jak masz jakies pytania to pisz J chetnie odpowie

Asienka przeurocza Zuzia

Tichonek korzystaj poki mozesz:-)

a ja mam ochote na kielbase z grilla :-)od wczoraj za mna chodzi jak pogoda sie utrzyma to chyba odpalimy grilla:-D

Kamcia swietne sa ta albumy musze przyznac :-)

Ostatnia edycja:
Witam ponownie :tak:

AsieńkoM śliczności córeczka.Dajesz sobie radę z karmieniem?

Tichonku współczuję bólu,ja dostałam antybiotyk na podobne objawy.Bolało niemiłosiernie tylko,ze jeszcze gorączkowałam.
Ale wam fajnie z tym kinem,też już nie pamiętam kiedy byłam z mężem gdzieś sama ;-)
A wczoraj znalazłam bilety do Paryża z aerlingusa na marzec za 0.00e.Tylko podatek zapłacic wychodziło coś ok 156euro za dwójkę w dwie strony :tak: Na 4 dni...no i poleciałabym się porandkowac z mężem :sorry: ale co z dziecmi :confused2: szlak by to :sorry: oooo Bina to ma fajnie,tesciowa na miejscu :tak::tak: fajnie masz Bina :-)

Pauletta kurcze nie miał się kiedy scoopy popsuc :confused2::sorry:
Nie boisz się nim jeździc?

Ewelcia wow 8 kg schudłaś? Ja też bym tyle chciała.
Właśnie koleżanka pożyczyła mi książkę o diecie rozdzielnej i psychicznie się do niej przygotowuję :confused2::eek: no bo jak nie zjeśc schabowego z ziemniaczkami?? Niepojęte :no::rofl2:

Renni trzymam kciuki.Jak tam Natalka? ;-) gdzie ty się podziewasz?:eek:

piję szybko kawkę i lecę do przychodni.Mają mi wystawic list do medicala,że Antek będzie miał operacje i że jest częstym gościem w przychodni...a za list 20 euro sobie zażyczyli :eek::confused2:

Asienko M sliczna mala coreczke masz:tak::-)...a powiedz mi Wy mieliscie Honde Civic,taka czarna??
Bo bylismy raz w dublinie ogladac i byl ta honda taki Pan podobny do Twojego meza:rofl2:i mowl ze ma zone w ciazy i ze pracuje w piekarni czy jakos tak:nerd:;-)

l

Nie, my mamy Saba model 93, z 2006 roku. A maz pracuje na farmie

anineczka jest karmiona butelka i tak juz zostanie, to byl ciezki wybor, bo ja zazwyczaj bardzo przejmusie tym co ludzie o mnie mysla i nie chcialam wyjsc na okropna matke i osobe ale to jest dla mnie meczace, nie czuje tego.

Ostatnia edycja:
Anineczko a no 8kg///tylko z tych 8 zostalo mi 5,5kg na minusie...bo w swieta jadlam wsio!!!!teraz jak juz pisalam zaczelam..ale to bylo bez sensu bo np.do 15 dietowalam a pozniej mnie checilo na cos slodkiego albo cos zakazanego....bo nie pale ....
Ale postanowilam sobie ze sprobuje jesczze raz od poniedzialku i mam nadzieje sie nie poddac...wtedy tez moze juz mniej mnie bedzie checilo na fajke!!!
JAk juz sie wciagnelam w ta diete to nie obchodzily mnie ziemniory i schabowy....moglam gotowac dla M i Szymka a sama nie jesc..zapachy mi wystarczyly:-D:-D:-p
Mam sloik bigosu i na niedziele juz mam plan na obiad....schabowy,bigos i ziemniory...to takie wkroczenie w diete:-D:-D:-D:rofl2:
JAk zaczelam sie odchudzac za cel mialam postawione 11kg do zgubienia...ale ze tak ladnie mi szlo to dolozylam sobie jeszcze 3kg...i wtedy sie cieszylam ze jeszcze 6kg a teraz to....:angry::angry::angry:musze sie wziasc w garc......

Asienko ...a juz myslalam ze poznalam Twego meza;-)

Ostatnia edycja:
My z Danielkiem spacer zaliczylismy,o 13tej kolejny-jeśli się nie rozpada:/
Bina-zazdraszczam-ale Ci dobrze...tez bym się nie mogła doczekać:)))
anineczko-że co niby?Dzieci nie masz z kim zostawic?Bo Cię chlasnę!!!
Aaniu-o tak-taka kiełbaska dobra nie jest zła:)))ja natomiast jak w sklepie zobaczyłam masło orzechowe to musiałam kupic i juz po kanapce jestem:))))
Tichonek-tylko w kinie niech Cię nie dopadnie atak kaszlu,bo jeszcze Was eksmitują;)Dbaj o siebie i korzystaj...a Mateusz juz taki duży???Leeeeci...czas oczywiście
Andzulina-no jakby mogło być inaczej...a przypuszczam,,ze na Ciebie zadna dieta nie poskutkuje,bo jedna kostucha we wszechswiecie wystarczy-a ty lepiej wygladasz jako człowiek:)

Aniaa83 ale ja nie mam wyboru i muzsę jeździć z tym że tylko po mieście nigdzie się nie wybieram nim dalej :no: ja muszę Wiktorka odstawiać do dwóch przedszkoli do jednego się przejdę bo jest blisko ale drugi po drugiej stronie miasta i nie miałabym tam szans dojść na piechotę tzn ja tak ale by Witia nie dał rady :no: a części jutro P kupi także tylko dziś jeszcze jeden kurs jutro dwa na sobotę autko do mechanika i będzie wsio grało:sorry:;-)
Anineczko no muszę przyznać że raczej zrelaksowana w trakcie jazdy nie jestem :confused2::sorry: ale jestem teraz taką zawali drogą jadę powoli i w dużych odstępach od samochodów :confused2::sorry:a już zaczynam się wprawiać w operowaniu hamulcem :sorry: a i nei scoopy tylko Snoopy :-D:-D:-D z tego względu że jak patrzę na niego od przodu to mi strasznie tego psa snoopiego przypomina :eek::-D:-D:-D

AsienkoM tutaj nikt nie będzie cię oceniał ;-):tak:
Lubiczanko wiem kochana,że na was zawsze można liczyc,ale wyobraź sobie jeszcze 2 dzieci i trójka zwierząt.No meksyk totalny :szok::szok::-D Nie zafundowałabym wam takich atrakcji :sorry:
Ty masz się zając sobą bo jesteś w szczególnym okresie,a ja jakoś przeżyję ten Paryż,a co.Za 15 lat też będą takie promocje :-D:-D:-D
Pauletta wybacz moją pomyłkę :zawstydzona/y: :sorry::-D

reklama
Do góry