Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kurde autko mi się sypie :-( wczoraj wymieniali amortyzator ale się okazało że nie mogli rozmontować czegoś tam bo nie chciały śruby puścić tak dojechane były i musieli ciąć aby wymienić ten amortyzator no i teraz pół ośka do wymiany i cos tam jeszczepóki co zrobili tak że można jeździć przez krótki okres czasu ale mam luzy na łożysku przez co mam luzy na hamulcu i doopa bo nigdy pierwsze naciśnięcie hamulca nie działa dopiero za drugim razem łapie bo przez te luzy na łożysku są też luzy na hamulcu
no i weź tu jeździj
P ma sprawdzić dziś na szrocie czy mają części i jak będą to jutro mi wymienią
Idę posprzątać bo po podłodze grasuje mi mały odkurzacz który wszystko co możliwe zgarnia do buzi
Asieńka Zuzia przurocza :-)

Na 4 dni...no i poleciałabym się porandkowac z mężem
ale co z dziecmi
szlak by to
oooo Bina to ma fajnie,tesciowa na miejscu 
fajnie masz Bina :-)

no bo jak nie zjeśc schabowego z ziemniaczkami?? Niepojęte 

Asienko M sliczna mala coreczke masz:-)...a powiedz mi Wy mieliscie Honde Civic,taka czarna??
Bo bylismy raz w dublinie ogladac i byl ta honda taki Pan podobny do Twojego mezai mowl ze ma zone w ciazy i ze pracuje w piekarni czy jakos tak
;-)
l

musze sie wziasc w garc......
ja muszę Wiktorka odstawiać do dwóch przedszkoli do jednego się przejdę bo jest blisko ale drugi po drugiej stronie miasta i nie miałabym tam szans dojść na piechotę tzn ja tak ale by Witia nie dał rady
a części jutro P kupi także tylko dziś jeszcze jeden kurs jutro dwa na sobotę autko do mechanika i będzie wsio grało
;-)
ale jestem teraz taką zawali drogą jadę powoli i w dużych odstępach od samochodów 
a już zaczynam się wprawiać w operowaniu hamulcem
a i nei scoopy tylko Snoopy 

z tego względu że jak patrzę na niego od przodu to mi strasznie tego psa snoopiego przypomina 

Nie zafundowałabym wam takich atrakcji