reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Irlandii!!

Hejo 'Forum ożyło, bo produkujecie jak szalone:-p:-D

Wilwia super, gratuluję:-):-):-) , spokój psychiczny jest najważniejszy:-)

Misia wcale nie widać tych 10 kg
Vikamcia o kurcze:szok:, to naprawdę dziwne z tą 5, ale gratulacje
Pauletta Zuzi też gratuluję jedyneczki
Ewelcia powodzenia w rzucaniu:rofl2::-p

Ja siedzę na kompie, ale co chwilę się odwracam i sprawdzam, czy Ania po łóżku nie skacze:confused2::sorry:. W dodatku wczoraj zaczęła wchodzić na krzesło, jeszcze tylko niech się nauczy na te w kuchni to nie nadążę za nią.

reklama
dzień dobry:)
widzę, że humory dopisują od rana:)
Kasiuleczka - może spraw sobie lepszy budzik?? albo wynieś go na drugi koniec pokoju, żebyś musiała wstać i go wyłączyć:p
Lubiczanka - a ty na jakie diety chcesz? a co z Fasolinką?
Ewelcia - gratuluję podjęcia słusznej decyzji i trzymam kciuki:) a co do Dukana, to ja wytrzymałam miesiąc - ale jak mi nerki zaczęły siadać, złe wyniki krwi i zrypka od lekarza - dałam sobie spokój...
Misia - 10 kg??? gdzie???
AsieńkaM - Zuzia śliczna:)

Kurde autko mi się sypie :-( wczoraj wymieniali amortyzator ale się okazało że nie mogli rozmontować czegoś tam bo nie chciały śruby puścić tak dojechane były i musieli ciąć aby wymienić ten amortyzator no i teraz pół ośka do wymiany i cos tam jeszcze :wściekła/y: póki co zrobili tak że można jeździć przez krótki okres czasu ale mam luzy na łożysku przez co mam luzy na hamulcu i doopa bo nigdy pierwsze naciśnięcie hamulca nie działa dopiero za drugim razem łapie bo przez te luzy na łożysku są też luzy na hamulcu :no: no i weź tu jeździj :confused2: P ma sprawdzić dziś na szrocie czy mają części i jak będą to jutro mi wymienią :sorry:
Idę posprzątać bo po podłodze grasuje mi mały odkurzacz który wszystko co możliwe zgarnia do buzi :confused2::sorry:
Asieńka Zuzia przurocza :-)

Wiedziałam, że zapomniałam:confused2:

AsienkoM
Zuzia jest przeurocza i przypomina mi moją Anię, taka kruszynka była, jak ją ubraliśmy w ubranka to wszystkie za duże:rofl2:, a newborny mieliśmy. Przeurocza jest. Niech się zdrowo chowa.
Pauletta współczuję tych przejść z autem

Dziecko zajęło się klockami to mogę usiąść spokojnie, uff

Witam:-)

Ja tez ostatnio na diecie jestem, ciekawe jak dlugo:-D:-D
Wyeliminowalam slodycze, czipsy itd
Pije duzo wody, herbate zielona, jem do 18, staram sie jesc chudo, wiecej gotowanego niz smazonego no i troszke cwicze. Zobaczymy co z tego wyjdzie, trzymajcie kciuki!

Pauletta-wspolczuje problemow z autem

asienkoM-sliczne te Wasze malenstwo, nic tylko tulic i tulic.:tak:

Bry:-)
Jak na czwartek i na mnie przystało:zawstydzona/y::-p:-D....
Dziewczyny już odliczam dni do powrotu,chcę do domu:sorry:Tu mi dobrze,nic nie trzeba robić,gotowanie mam z głowy,wszystko pod nos podstawione,Radka mam z kim zostawić,ale jednak najlepiej u siebie:sorry::tak:
Dziś się z mężem sami do kina się wybieramy,potem na jakąś kolacyjkę bo w Irlandii nie mamy na to szans:sorry:
A ja przeziębiona na maksa,kicham,prycham,smarkam,kaszlę:confused2:Wczoraj mnie takie drapanie w gardle dopadło,że myślałam,że wnętrzności oddam razem z oczami:confused2:
Dostałam od lekarza receptę na syrop,tabletki i krople do nosa i jeszcze wczoraj,za radę dziewczyn (dzięki Wam bardzo) dokupiłam Strepsils miodowo-cytrynowy:tak:Męczy mnie straszennie,spać w nocy nie mogę bo jak nie zapchany nos to kaszel i tak wkoło Macieja:confused2:
Jutro jedziemy jeszcze na USG 3D i znów się doczekać nie mogę:-)
AsienkoM piękna ta Twoja maleńka Zuzieńka:-)

Pauletta na diecie Dukana mozesz jesc ile chcesz ale tylko dozwolone produkty...ja nigdy glodna nie chodzilam.....a chudlam i o to w tym chodzi...mozesz wejsc na watek"wracamy do formy"wrzucalam tam ostatnio przydatne linki.
Andzulina robilam badania jakos w grudniu i moja GP byla wrecz zachwycona moimi wynikami;-)dopytywala sama czy jakas diete stosuje;-):tak:.....nawet zolc/dz ktora mialam na watrobie jeszcze w czerwcu znikla...;-):tak:
Najwidoczniej Tobie nie pasuje ta dieta
Asienko M sliczna mala coreczke masz:tak::-)...a powiedz mi Wy mieliscie Honde Civic,taka czarna??
Bo bylismy raz w dublinie ogladac i byl ta honda taki Pan podobny do Twojego meza:rofl2:i mowl ze ma zone w ciazy i ze pracuje w piekarni czy jakos tak:nerd:;-)

lece na okurzaczu polatac;-);-);-)

l

Lubiczanka - no ja myślę :evil:
Ewelcia - no właśnie chyba nie dla mnie...
Pauletta - oby udało się naprawić jak najszybciej czterokołowca:)
Tichonku - korzystaj korzystaj... a najbardziej z chwil sam na sam z mężowskim:) i wracaj do nas:)

reklama
dzien doberek.
busy dzien od samego rana,na sprzatanie mnie wzielo,jutro torta dla mezusia na urodzinki pieczemy z mala,wiec imprezka sie w sobote szykuje,a w niedziele lecimy do UK na weeked,mala tesciami zoataje a my na 4 dni lecimy sie odprezyc i zrelaksowac,maz pilke bedzie ogladal a ja juz spa masaze sobie w hotelu zamowilam,naprawde doczekac sie nie moge,no a najwazniejsze to zakupy,zakupy,zakupy.
ciumki

Do góry