reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Irlandii!!

Hejoo z wieczorka :-) dzieciaki śpią cisza spokój i bałagan po całym dniu jakby tornado przeszło a rano sprzątałam :dry::sorry2::sorry2::sorry2: i ja się ząbkiem pochwalę mamy prawą górną jedyneczkę :tak: a i bym miała taką nieśmiałą prośbę do dziewczyn Galwayowskich :zawstydzona/y: jak pisałam wcześniej w poniedziałek będę w Galway z Wiktorkiem na pobranie krwi idę i nie wiem jak długo to potrwa a nie chcę ciągać ze sobą Zuzki po szpitalach czy mogłabym którejś podrzucić młodą??:sorry2::sorry2::sorry2: plissss :-)
Wilwia gratuluje :-) no to jakby nie patrzeć nawet bliżej Tuam będziesz cieszy mnie to niezmiernie :tak::-):-):-)
Vikamcia ale z tego co wiem to piątki na samym końcu wychodzą po 4 i 3 także jestem w szoku że Vi już ma :shocked2: i gratuluje :-)
maobull właśnie może pogadasz z nami tak trochę mniej "formalnie" :sorry::sorry::sorry:

reklama
wiem pauletko ..
ale nie ma innej opcji , bo to napewno 5 i ja tez jestem w szoku że wyszedł jej autentyczny "pineczek"jak to sie u nas mówi;-)
a ma szparę za 2 na jeszcze dwa ząbki... :tak:

kasiuleczka a może spróbuj dietyu dukana... jakaś sławna ostatnio ta dieta:tak:
i ponoć działa cuda.. czytałam jedna dziewczyna od 22 listopada do dziś schudła 8 kg:szok::tak: to dużo...
zresztą wcale gruba nie jesteś żebyś sie miała czym przejmować..
a jeśli chodzi o małą , zbudź ją rano kilka razyt to i wcześniej spac zacznie chodzić;-)

Co do mróżenia słoików nigdy tego nie robiłam , zawsze w woreczkach mniej miejsca zajmuje w zamrażarce. A bigos zagotowuje w słoikach i do lodówki.
Pauletta jak nic nie bede mieć w planach to śmiało możesz do mnie przywieść małą:)

Vikamcia wiem wiem ze mloda musze zbudzic rano ale co z tego jak ja sie z lozka zwlec nie moge...zaczelam lykac nawet witaminy kupilam sobie w pl babka w aptece mi doradzila wlasnie takie na sennosc,zmeczenie ..., a dieteke to wlasnie tá stosuje , wczesniej udalo mi sie schudnac 5 kg wiec teraz tez chce tyle zgubic.

Kasiuleczka ja na Dukanie w 1,5miesiaca schudlam 8kg:tak::tak::tak::szok:juz tak z lekka pod niezlego lachona podchodzilam:-D:-D:-D:zawstydzona/y:ale swieta byly i uwaga od 24grudnia do 1stycznia 3kg mi przybylo:wściekła/y:pozniej 1kg scudlam...bo zaczelam od nowa diete,ale ...musialam przerwac bo nie dalam rady....mam zamiar zaczac od poniedzialku....
Nie dalam rady z powodu...hmmm nie ma sie czym chwalic...a moze i jest...rzucam palenie:tak::tak::tak::tak:jeszcze w tamtym tyg popalalam...pol dziennie czy jedna a w tym tyg nic:-).....nawet dzis byli znajomi-wszyscy pala...i ja sie nie skusilam...moja "slaba-silna wola"na razie dziala!!!!!!!!!!!!!!!Trzymajcie kciuki za mnie!!!
Anineczko a jak tak u Ciebie palisz???

Vikamcia gratuluje zabkow Vi!!!
Pauletto Zuzi rowniez!!!
Wilwia super ze znalezliscie domek !!!!!!wreszczie odzyskacie spokoj!!!
Ja tez normalnie mrozilam zupki w sloikach i nic sie nie dzialo...czesto gesto prosto z zamrazalki wkladalam w wode i na kuchenke zeby sie odmrozila!!!!

ewelcia super! mam nadzieję,że ostatecznie się pożegnasz z fajciochami :-D
a ja? a co cię to? :-p rzucam za każdym razem :tak::tak:

Wilwia no proszę,niedługo zdominujecie Claregalway :-):-)
Fajnie :tak::tak:

U nas w słoikach mroziło się tylko koperek i pietruszkę :-D:-D

ide zrobic mężowi śniadanie na rano do pracy.O! taka ze mnie dobra żona :eek::-D

reklama
Do góry