lubiczanka
Fanka BB :)
Gliwa-eeee-to nie mozna było popatrzec sobie;/ja pamietam jak mi zamki na Dawida urodziny dwóch panów przywiozło-oj miałam na co z kumpelą popatrzeć;-)
Biola-to wizyta nieunikniona

Biola-to wizyta nieunikniona

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

starsi ale bardzo mili.
:-)

kusza tymi przepisami, jedzeniem, ciastami ze
no i siłą rzeczy musiałam to z malinami wypróbować- wczoraj się zabrałam - dziś wzięłam troszke do biura i zostało niewiele w sumie, bo jest zajebiste
a malinki drogie dziewczynki w Tesco swiezutkie zawsze są - a jakie mi sie piekne i duże traily
miodzio. Myśle ze fajny byłby ten przepis z rabarbarem , ale malinki zbliżone bo tez kwasnawe troszkę. (kwasnawe- co to za słowo w ogóle
)
załaczyłabym focie,ale w fonie są a ten nie kolo mnie a wstac mi się nie chce
nadrobie ;-)
nie wiem kiedy to tak śmiglo ,ale w szoku totalnym jestem
i tu ma i tam ma i w ogóle
i te problemy....ehhh