reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Kielc i Okolic

Hejka - my mamy zaproszenie na dzisiaj na Cedzynę - znajomi jadą z synkiem, tyle że tamten już przedszkolak, a ja bym się bała na takie upały brać Karolę, o udar cieplny albo porażenie słoneczne u takiego dziecka nie trudno.

Za to w poniedziałek na wieczór omówiłam się ze starymi przyjaciółmi na spacer z naszymi maluchami. Koleżanka ma starszego chyba 4 letniego synka (nigdy nie mogę spamiętać ile ten mały ma :-p) a kumpel o dwa miesiące starszą od Karoli córcię.

Idę z małą teraz szybko na placyk póki nie jest za gorąco.
Miłej niedzieli :cool2:

reklama
Dzien doberek.
Znowu taka duchota nic się nie chce, a ja na dodatek dostałam @ :wściekła/y: to juz w ogóle chodzę wściekła;-)
Mały usypia, bedzie chwila ciszy bo tak mi dziś łobuzuje ok 6:angry:
Pomarudziłam troche i zmykam.
Co u was?
kamilka napisałam ci pw

kalka - nie przejmuj się - ja mam gorszy problem - jestem meteopatą i na te zmiany ciśnień i pogody reaguję tak ze wyglądam jak zombi, przestawiłam się na nocny tryb życia, wstaję o 10 i przez takie numery Karola wstając o 8 do 10 jest zdana na łaskę taty (o ile nie jest w pracy albo po nocy) i jest bez śniadania, a dzisiaj wylądowałyśmy w szpitaliku, bo niunia przyniosła mi pusty portfel a były w nim wczoraj wieczorem drobne - drobnych nie znalazłam jeszcze w domu ale po prześwietleniu wiemy że nie ma ich w Karolci :-p

Kobitki,my już jutro z rana wyjeżdzamy na tydzień nad morze.
spakowani na maxa(chyba nic nie zapomniałam):confused::confused:
Torby i wózek już zapakowaliśmy do auta,jutro rano tylko ostatnie drobiazgi.

Będzie mi Was brakowało,przez ten tydzień.
Chyba że uda mi się dorwać jakąś kafejkę to dam znak życia:-D.

Zdrówka dla wszystkich małych i dużych.
Dziewczyny,miłego urlopowania.

Buziaki od moich łobuziaków.

Ale pustki na dziale :-D My się kisimy w Kielcach. Byłam dzisiaj rano załatwiać papierki do ślubu i w piątek idziemy podpisać umowę przedślubną i będę musiała wygonić męża do spowiedzi - będzie wesoło :-p Nie mam siły na nic :zawstydzona/y: Ta pogoda mnie zabija powoli :wściekła/y:

Jak któraś ma ochotę się spotkać to serdecznie zapraszam na spacer albo na kawę i ciacho ;-)

I znowu pustki :cool2:

Karola ma od kilku dni stan podgorączkowy a ja mam zapalenie gardła i umieram :dry: Kto wymyślił żeby chorować w wakacje :dry:

witajcie dziewczyny

widze ze na wakacje nasz watek zamarl... ale wiecie ja tez sie rozchorowalam tylko chyba to grypa bola mnie stawy i glowa gardlo i nos mam zapchane MATKO!! I to z dnia na dzien:baffled::baffled:

u nas nic sie nie dzieje Adas grzeczny... :-p:-p:-p ale taki madrala sie robi z niego ze sie zastanawiam po kim on to ma?:confused: fajny jest a ja moglabym go zacalowac hehe

Dziewczyny - błagam was nie dawajcie swoim dzieciom EURESPAL-u. Karola ma ciągle skierowanie do szpitala jakby jej się pogorszyło. Od zeszłego wtorku ma biegunkę od 3 do 8 kupek dziennie. Na szczęście je normalnie i dużo pije, ale jeśli jej szybko nie przejdzie to szpital się kłania. Jak na razie na lekach robi 4 i mam nadzieję że jutro będzie znowu mniej. A zaczęło się od tego że w zeszły poniedziałek dostała Eurespal i brzuszek ją zaczął boleć.

Na stronie na portalu medycznym jest artykuł o tymże leku. Że lek ten ma więcej skutków ubocznych niż jest opisane w ulotce np: biegunka, zaparcia, ostre skurcze oskrzeli, arytmia, upośledzenie układu pokarmowego i oddechowego.

A po za tym to wam powiem że 8.08 miałam ślub kościelny i zdjęcia wkleję na zamkniętym za dwa tygodnie jak nam je fotograf przekaże :tak: Sesja zdjęciowa w lesie i na maneżu - sukienkę czeka pralnia chemiczna :-D:-D:-D:-D:-D

reklama
HEJ.
O kurcze to na prawdę Karolcia się umęczy.
Ja kiedys dawałam Maciusiowi ten Eurespal,ale na niego nie działał,i po kolejnej wizycie u lekarki i jak chciała mi go przepisać to jej powiedziałam że nie chce tego leku bo mu nie pomaga.

Do góry