reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Kielc i Okolic

reklama
DUZO OSÓB nie wyjechało z placu bo nawet jak egzaminator do mnie mówił ze wczesniej nie zwracali uwagi jak wjezdzallas w koperte mogłas sobie dojechac przymykali oczy a teraz płynnosc jazdy musi być tak samo wczesniej najechanie na linie nie bylo blędem a teraz jest jest ze zbiornikami wczesniej wystarczyło pokazac a terza losujesz i musisz opowiedziec jak sprawdzic poziom plynu hamulcoego lub chlodzacego i oleju nie wystarczy pokazac :no: mona sie zamotac z nerwów :-(teraz jak zrobisz 2 bledy na placu o czym informuje Cie egzaminator nir masz możliwości wyjechania na miasto Egzamin trwa 25 minut jezeli wykonasz wszystkie zadnie w tym czasie jak znajde linka odnosnie tego tematu to wkleje a teraz ide bo Wojtek rozdraznił Gabi i beczy i nie moze sie uspokoic :wściekła/y: Obydwoje maja ospe a mnei zamnkną do czubków niedlugo :wściekła/y:

Joanna no tak bywa,teraz ciężko zdać prawko nie to co wcześniej,może i dobrze że teraz ucza gdzie płyn i wszystko bo ja prawko mam już ponad 5 lat a nie wiem gdzie co i jak:szok:

Czesto widze z okna jak na świętokrzyskiej robią koperty już na egzamin i za chwile ktoś wychodzi z za kierownicy, egzaminator dziękuje i tyle:no:
Ja zdałam za trzecim razem, pierwsze dwa na łuku facet przyszedł z listwa i odmieżał odległość od lini zatrzymania szok co teraz wyprawiają.

hej dziewczyny

u nas buro i ponuro ale mamy Kielecki dol... a tak wogole wczoraj bylam na koncercie na kadzielni moze ktoras byla??:confused::confused::confused::-):-):-):-):-) ale bylo fajnie tylko szkoda bo na Kate Rayan rozpadal sie deszcz i ludzie zaczeli rezygnowac wychodzic...

a tak Swieto Kielc spotkalybysmy sie a tu Duuuu....aaa nbo pogoda :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:ehhh

kalka- ja ide na mgr na UJK w Kielcach jak sie dostane... bo egzamin jest...

Ja od wrzesnie ide na prawko i mam nadzieje ze nie bede polmozg...i ze nie beda sie na mnie drzec bo ja moge szybko w morde dac i bedzie koniec jazdy...:dry::dry::dry::dry:

Kamilka tylko nie wybieraj sie do Tom-a :no: wykłady spoko tylko egzaminator do d... sie okazal ja więcej nauczyłam sie na dodatkowych godzinach u Chajzlerów z Basią bardzo dobrze sie jeżdzi a teraz przed następnym egzaminem zamierzam pojeżdzic z jej męzem :tak:

jeszcze nie wiem gdzie pojde zanim to zrobie rozejrze sie po szkolach i popytam znajomych ale za ta podpowiedz dzieki:-):-):-):-)

dziewczyny ale jestem padnieta ale ale mam caly tydzien pierwsza zmiane wiec wiec wiec zapraszam na spacerek

Kalka moze wreszcie sie spotkamy...
krlnk- z toba tez:-):-p:-p

no i dziewczynki odliczam czas do kolejnego baby:))) tym razem corci tylko data sie nie zalamujcie bo to na powaznie heh:tak::tak::tak::tak:

hehe :) to ja mniej więcej tyle do staran o syneczka ;P
Po porodzie to w ogóle NIGDY WIECEJ ZADNYCH DZIECI :) ale już mi przeszło i teraz to szczerze sobie nie wyobrażam mieć tylko jedno :)

Ja co do spotkania to bardzoo chętnie :) teraz mam juz po egzaminach, sesja zaliczona więc tylko jakby sie pogoda unormowała to mozna sie wybrać na wyścigi ;P WÓZKÓW ;)

Hej Babeczki.
Ale mamy pogode do du..., nic sie nie chce, a tu cały tydz sie taki zapowiada:szok:
Kamilka jasne, możemy śmigać na spacer. Karola a ty na dabrowie mieszkasz tak?
bo ja to zapominalska jestem, a zaglada tu ktoś ze stoku jeszcze bądź okolic:sorry2:
Moje dziecie śpi, chyba też utnę sobie drzemkę.

Kamilka, hoho macie troszke czasu do oczekiwania na córę:-)

reklama
Do góry