Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Było by fajnie gdyby tak spała, ale to Karola budzi się rano a ja muszę razem z nią. Ja bym sobie jeszcze chętnie podrzemałahey, pobudka!!! kawka stygnie ;-)
Masiula to mieliście przygodę, hehe ;-)
Kamilka, moja też sie tak przewracała jak miała ok 15mcy, ale im dłużej trenowała chodzenie i bieganie tym rzadziej się przewracała i traciła równowagę. Zobaczysz, że mu przejdzie :-)
Sol, ja tez wstaje nawet przed 6 a młoda jeszcze spi i spi... ona sie wyspi a ja potem chodze jak zombie...poza tym te zmiany pogody dobijaja... ciśnienie skacze jak głupie... własnie 2 kawe pije i moze mnie ożeźwi ;-)
A dziś taka ładna pogoda, że się zastanawiam gdzie by tu iść na jakiś dłuższy spacer :-) bo po osiedlu to mi sie nie chce...

Witajcie dziewczyny
Kiedys byłam na tym forumale przez chwilkę
i bardzo dawno temu
Przedstawiam się od nowa
Mieszkam na słonecznym wzgórzu
Mam dwójkę dzieciaczków
4 letnią Weronikę
i 2letniego Wiktorka
I tez własnie piję kawkę![]()
Hej baby.
Dzisiaj nie mam na nic czasu, roboty tyle ze nie mam nawet jak zjesc
Sol pudło to mozesz z jakiegos sklepu złatwic, ...chyba
truska witaj, fajnie ze nowa mamusia sie odezwała, zagladaj do nas czesciej.Widze ze masz dzieciaki z taka sama róznica wieku jak ja![]()

Nareszcie!!! me modły zostały wysłuchane!!!! poleciała propozycja i od razu jest odzew
Ok, kiedy Ci pasuje?? ja się mogę dopasować, no problem ;-)
ps. wolisz kawę czy pivo?? muszę się psychicznie nastawić ;-)

Bo prawdopodobnie nie będzie miała Karola rodzeństwa więc na co mi to wszystko? Chociaż ciuszki zostawiam bo mam cichą nadzieję że za parę lat może M zdecyduje się na drugiego dzieciaczka. A za parę lat będę mądrzejsza w wyborze wózka 
Okazało się że od góry ma maleńką dziurkę i paruje i stąd ten zapach. Co chwila musi coś w tym samochodzie wymieniać. A jakby się podliczyć to kupiła by już inny może mniej awaryjny
może i lepiej że nie mamy kolejnej skarbonki - Karola mi wystarczy 

a ja już się nudzę. Szkoda ze pogoda do pupy bo bym z małą na spacer wyszła. I tak chyba wyjdę po blok rysunkowy taki duży żeby mogła sobie malować.