Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Ehh, doś mam juz latania po lekarzach :-(
Ciacho to ty niedługo już będziesz tuliła swoją kruszynkę:-)ja muszę poczekać do maja:-)Heh... mnie też jutro czeka wizytaMam widzenie z moją małą kruszynką
![]()
Znowu mam jakieś dziadostwa w moczu... ale pod koniec ciąży to już mnie nic nie dziwi...
U mnie biało, że aż strach, ale w sumie po kilku bezśnieżnych świętach to nawet miła odmiana![]()
Ja to raczej w szpitalu w swojej miejscowosći bo niestety nie jestem z samych kielc...Ja mam termin na połowę marca
sol a ta chonika to ile miała, tzn. metrów? Słyszałąm że na bazarach są tanie, no ale mój mężuś nie lubi jeździć na bazary, więc chyba kupimy w eclercu, bo mamy najbliżej
Co do tego sklepu na maja, to ostatnio kupiłam tam przebierak ale dla kuzynki no i był 8 zł tańszy niż na śląskiejMój M stwierdził że wydaliśmy to akurat na benzynę żeby tam dojechać
![]()
Dziewczyny a wy gdzie chcecie rodzić?mrozik to wiem że tak jak ja na Czarnowie, pewnie się spotkamy bo amy podobny termin, a ciacho i julita?chyba nikogo nie pominęłam
z wygwizdowa

A my właśnie wróciłyśmy od truski - gadułyz wygwizdowa
![]()