reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Kielc i Okolic

Witamy po weekendzie.
Mój Maciuś już w szkole,Emil właśnie szopkę odstawia ,a stary jeszcze śpi.
A ja dziś idę na pogrzeb,zmarł taki bliski sąsiad wujek na niego wołaliśmy:(Szkoda bo bo bardzo lubiłam.
A ja wczoraj jak wyszłam wieczorem z psem,takie ślisko było że hoho,tak pierdylnęłam że obdarłam całe prawe kolano,boli mnie jak cholera.No ale cóż jak żem graślawiec to mam.
U nas ładnie na dworku,bez wiatru,delikatny mrozik jest.
więc trzeba łobuzów na sanki zabrać jak Maciuś ze szkoły wróci.
A od jutra znowu wożenie o na treningi.
Miłego dnia życzymy.

reklama
hej ja przy kawce siedzę

Dzisiaj Weronika została w domu bo po nocy miała zatkany nos
no i spanikowałam
teraz czuje się ok, ale juz pewnie na basen nie pójdzie
Moze w piątek odrobi.
Jutro jak nic miedzyczasie nie wyskoczy pójdzie do przedszkola

Witam się poniedzi.. tfu nie lubię poniedziałków :dry:

Coś miałam dzisiaj zrobić i to już od jakiegoś czasu pamiętałam że na 4 mam coś zaplanowane a wczoraj kaplica i nie pamiętam. Jestem zła bo pamiętam że to było coś ważnego :no:

Nie widzę żeby był dzisiaj wiatr więc może wyjdziemy z Karolą na sanki bo wczoraj nie zauważyłam a wiatr jej wiał w buźkę i sypał śnieg na jej twarz.:sorry2:

również sie witam
Ciacho - gratulacje. Zagladaj czasem jak ci mała pozwoli i dawaj nowe fotki ;-)

A ja od dzisiaj na zwolnieniu. Leżałam do tej pory. Nic mi sie nie chce. Wstałam kości rozprostować, bo ile można tak na lewej stronie leżeć :sorry2:
Mój mały coś ostatnio nie ma ochoty na zabawy w śniegu. Pół soboty go namawiałam, a on nie, naprawdę mamusiu nie che - i już po wyjściu było.
My jutro na basen idziemy - tzn Filipek. W sobotę idzie tez moja siostra z Zuzka roczną - pierwszy raz ida, mam nadzieję że małej sie spodoba :tak:
Julita - a co cię boli? Bo u nas na marcówka ostatnio gorącym tematem było spojenie :dry:

hey kobitki :-)
Witam w nowym roku :-)
Ciacho gratulacje!!
Sol gratulacje dla córci ;-)
Asiulka to się potłukłaś bidulko
Sol wiesz, ja też mam ostatnio "kurzą pamięć" i wszystko zapisuje sobie bo boję się ze zapomnę... masakra
Pogoda jest dziś boska, także trza korzystać. Moja młoda kataru dostała, ale nie ma nic więcej więc spacer będzie :-)
Po tych Bieszczadach czuję się wypompowana bo bez przerwy gdzieś chodziliśmy, jeździliśmy i w ogóle.. zaliczyliśmy ze 4 kuligi, w tym jeden w samego sylwestra :-) ale ogólnie fajnie było. Stęskniłam się za młodą, jak wczoraj wieczorem wróciliśmy to ona nasz powrót skwitowała tylko - O-mama-o tatulek. i wróciła do oglądania bajki.... hehe wyrodne dziecko...

Marla - musiało być super. macie zdjecia z kuligów? Wiecie że ja jeszcze na rzdnym ne byłam, a marzy mi sie taki - moze w przyszłym roku :sorry2:

Wiecie co... po tym przeklętym porodzie coś mi się w głowie porobiło... uciekają mi słowa.... wiem o czym mówię, mogę opisać z detalami a nie potrafię podać nazwy... uciążliwe to jest... A tak poza tym mała jest śliczna:) kochane z niej dziecko... je i śpi:tak::tak::tak: a nawet jak się w nocy obudzi to będzie się kręciła i robiła to swoje "e e e" ale płakać nie zapłacze :):-):-):-) Ogólnie to płacze tylko przy kąpieli ( te baby w szpitalu tak ją nastraszyły), ale i to coraz mniej. Normalnie jest na tym świecie od tygodnia a mnie się wydaje jakby tu była zawsze...:cool2::cool2::cool2: Czarodziejka

aaaaaaaaa dziękuję Wam za gratulacje :*

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry