Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
misia80- no mnie tez bolalo spojenie pewnego razu w nocy jak sie przekrecalam chrupnelo i straszny bol poczulam i okazalo sie ze peklo wiec uwazaj na siebie... ja mam lezec ale szczerze to rozpiera mnie energia tylko bym prala sprzatala i prasowala..dlatego nie wiem jak to wyjdzie.. a jeszcze maluszek wariuje jak nie wiem... a i wiesz co ze
ciesz sie ze to juz nie dlugo bo ciezko mi juz
![]()

Ta pogoda nie sprzyja bieganiu gdziekolwiek
Miałam parę rzeczy dzisiaj zrobić, ale chyba sobie jeszcze trochę pośpię ;-) 

Do tego gmerając łapkami w podbrzuszu
Skąd to to ma tyle energii to ja nie wiem 
nie polecam wózków firmy ADBOR ładne ale bardzo ciężkie BEZ DZIECKA 16kg.Mnie takim wózkiem obdarowali więc nie mam wyboru ale już myślę ,żeby na lato kupić wózek typu parasolka .Teraz jak mam wyjść to nie bardzo chcę Wózek 16 kg ,Gabulcia ponad 13 kg plus jeszcze zakupy ,mimo ,ze mieszkam na parterze ale jestem zlana potem bo biegam zanoszę dziecko do kojca w tym czasie wózek na klatce potem biegiem po zakupy i pomału taszczę .Nie mogę bardzo dżwigać bo jestem po trzech cesarkach i już miałam dwa razy krwotoki nie wiadomego pochodzenia ,jak się powtórzy mogę wylądować w szpitalu .Także jak bym miała możliwośc to zamienilabym go na lżejszy model .Pytajcie ile waży wózek bo jak mieszkacie wyżej to ciężko Wam będzie wnosić a powiem szczerze ,ze ja kilka razy spotkałam się z obojętnością nikt z sąsiadów nie kwapił sie żeby pomóc ,tylko tak starsza sąsiadka ,schorowana kobitka .Shiraaine u Ciebie to już za miesiąc jak zobaczysz malkeństwo ???Ale Ci fajnie.Jak się wogóle czujesz?Męczy Cię duży brzuszek,przytyłaś dużo w ciąży bo ja na razie 6 kg,a już czuje się jak słoniątko.Jak wchodzę na 3 piętro to mam zadyszkę.
Kamilka Ty rodzisz na Kościuszki.Chodzisz do szkoły rodzenia?Jak wrażenia?
Dziewczynki kupiłyście już wózki,jakie polecacie?
no lecę po córkę do szkoły zajrzę do Was pózniej
Cześć dziewczyny,a ja jestem:-)Też mam zamiar coś dziś upichcić:-)
AHaa ja też bym chciała pracować,ale niestety nie mogę!!!W domu można oszaleć samemu!!! Uważaj na to uczucie ciężkości w podbrzuszu...omacaj się...może to macica Ci twardnieje,bo to podobne uczucie...
nie oficjalnie to ja spotkam się z moją córcią jeszcze w tym miesiącu - prawdopodobnie jeszcze przed świętami, święta chyba będą w szpitalu, ale córcia przy boku to zrekompensuje
A co do wózka - nasz kombajn waży 13 kg z gondolą, trochę mniej bez. Tomas R&X-treme - my sami taki wybraliśmy na Ściegiennego, bo wyszedł nas tam najtaniej. Zresztą tam kupiliśmy wszystko łącznie z łóżeczkiem, kocykami, przewijakiem, kosmetykami itp itd... Gościu nawet dał nam rabat na wyprawkę za to że wcześniej braliśmy u niego wózek. A niedługo chcę tam jeszcze męża zaciągnąć po karuzelkę i ochraniacz bo zapomnieliśmy w tym wszystkim o nich 

ja też do tej pory nie mogłam:-( i wiem coś o tym ze w domu można oszaleć:-) ja leżałam tydzień w szpitalu z powodu krwotoku a potem ponad miesiąc w domu - duży krwiak mi sie zrobił:-( i teraz już dobrze jest mam nadzieje!
no wyczuwam macicę, jest trochę twarda! a to coś złego? i czuję czasami takie ciągnięcia jakby ucisk na pęcherz.....ojej mam się bac???