Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

To daj znać kiedy idziesz się zdonować to może się razem wybierzemy? Bo ja się dzisiaj z bolącym gardłem obudziłam i mnie rozłożyło - jednak miałam dobre przeczucie 
Jeny mnie takie coś nie rusza - jak mój brat cioteczny prawie sobie odciął siekierą nogę - przełamał kość - wisiała mu noga na mięśniach to wszyscy rzygali a ja z babcią go złapałyśmy - jakoś opatrzyłyśmy i po karetkę dzwonimy - noga odratowana - jakby przeciął mięśnie mogło by być gorzej. Mnie takie coś nie rusza w ogóle, tylko te igły w moim kierunku - bo sama używam igieł do piercingu dla innych czy na sobie i jest spoko.
Właśnie dostałam ciepłą herbatkę - żyć nie umierać
Aż nie mam ochoty zdrowieć - dawno się tak nie byczyłam 
Ja bym wolała mieszkać dalej od teściów i mojej mamy ale z drugiej strony mam niańki dla Karoli za darmo 

PO miesiącu poszłam do lekarza bo mnie swędziało a babka do mnie - kiedy pani miała zdjęty gips? A ja - jaki gips
Kość pęknięta wzdłuż była - babka mi proponuje gips - tylko po kij jak już się zrosło? Ehh dziwne te lekarze