Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
M była na ostatnim szczepieniu Karoli sam i też zapomniał książeczki ale pani powiedziała że spoko tylko żeby przynieść na następną wizytę to się uzupełni ale one w karcie mają wszytko więc nie ma problemu. Więc po miesiącu uzupełniliśmy książeczkę Karoli.
a resztę my z Karolą opędzlujemy
Karola wykąpana - sama wyszła z kąpieli - też bym wyszła jak by mi wodę spuścili
więc obyło się bez płaczu wychodzenia z łazienki
A i się pochwalę - udało mi się schować dzisiaj sukienkę ślubną. Wisiała na szafce od sierpnia. Nie udało mi się jej sprzedać więc postanowiłam ją zatrzymać. Teraz grzecznie wisi w szafie i czeka... może na Karolę ;-)Witaj...jak będziesz często pisać to się szybko poznamy:-)Hej. Jestem nowa. Mieszkam ok. 40 km od Kielc ale tu studiuję zaocznie. mam 24 lata, dwie córeczki, nie pracuję. Nie wiem co jeszcze moge Wam o sobie napisać.

A przynajmniej mi zostanie pamiątka. W końcu trochę się nad nią napracowałam żeby tak wyglądała, welon sama szyłam aż sobie palce tak podziabałam że mi krew leciała. Do tego te bordowe pierdoły na całej kiecce też musiałam dołączyć - teraz jak o tym myślę to chyba nie chcę jej sprzedać. Przeżyłam w niej dwa śluby - cywilny i kościelny i odechciało mi się ją sprzedawać
Po za tym przyniosła mi wiele szczęścia - poprzedniej właścicielce podobno też choć oddała ją do komisu bo nie miała miejsca żeby ją trzymać.
]