julita1212
Szczęśliwa mamusia:) Cudownej dwójeczki :*
witam
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A teraz lataj cały dzień za dzieckiem
julitka - już niedługo 
A to kolega chce korepetycje, a to stronkę trzeba poprawić, a to Karola chce cały dzień na dworze siedzieć itp itd. A mieliśmy plana jechać do mojego taty do Warszawy na długi weekend bo M ma wolne a tu lipa bo jego chrzestny zadzwonił że przyjeżdża i żebyśmy byli 1-2 w Kielcach
Ale na ślub cywilny czy kościelny nie przyjechał a życzenia zamiast poprosić nas do telefonu to kazał teściowej nam przekazać
A tak chciałam jechać - spotkałabym się z koleżanką, moja siostra zobaczyła by wreszcie Karolę na żywo bo jeszcze się nie widziały 

. Bo układałam sobie dopiero zimowe rupiecie i mi sie przypomniało
. Minęło już 5 dni, a to czrnej jak było tak jest. Nic nie blednie
Ja jak zjechałam z 3 schodków w szkole w liceum to miałam nadgarstek i kostkę w szynie i roczny zakaz ćwiczeń bo sobie jeden krąg rozwaliłam - na szczęście się tylko przekręcił o trochę w lewo ale nie było to za przyjemne - po dwóch latach sam się nastawił
Więc ciesz się że tylko siniaki - rób sobie okłady zimne - powinno szybciej zejść - ale one lubią długo się trzymać
A z tym szpitalikiem miałaś rację, nie ma sensu trzymać tam dziecka żeby jeszcze coś innego złapała
To zdrówka dla Wiktorii - oby szybciutko mogła wrócić do wiosennych spacerków 

A chcesz coś się dowiedzieć odnośnie rekrutacji czy jak jest w przedszkolu?