reklama

Mamy z Kielc i Okolic

Wiem że nikt nie mówił że będzie lekko, ale mówią też że ciąża to nie choroba a u mnie te 9 miesięcy to tak jak choroba trzeba było na każdym kroku uważać...
Ale wiem nie powinnam narzekać tak więc poprawiam się...koniec z marudzeniem!!!
Dziewczyny za 9dni będzię maj:happy: matko jak ten czas szybko zleciał:szok::szok:

reklama
julutka - ano zleciał :-D Moje dziecię w maju do przedszkola, twoje niedługo się urodzi, ja na lipiec planuję zaciążyć znowu :-D Adaś niedługo będzie miał 2 urodziny, Wiktoria mrozika ma już półtora miesiąca :-D Moja ciąża też cudowna nie była, 7,5 miesiąca leżenia żeby coś się nie stało, bóle kości, pierońskie bóle kręgosłupa i poród jak z koszmaru sennego (chociaż bardzo nie bolało) to widok sinego ciałka nie nastraja pozytywnie. A mimo wszystko chcemy drugiego a ja znowu zaczynam mieć problemy z jajnikami i chyba kolejna laparo mnie czeka :dry: Więc nie ma na co czekać :tak: A ja Ci radzę się wyspać póki możesz :-D Bo po porodzie będziesz miała tak lekki sen że przez miesiąc się nie wyśpisz na pewno :-D Chociaż życzę Ci żeby twoje maleństwo było aniołkiem to wiem że nie da się :-p

Cześć Dziewczyny, witam się z wami już piątkowo:)
U mnie już po śniadanku...teraz na chwilkę położyłam się obok lapka i piszę...ale zaraz muszę ogarnąć chatkę bo ma mnie koleżanka odwiedzić...
Obiecałą że wyciągnie mnie na spacer:-D strasznie się ciesze oby tylko pogoda dopisała:tak:
A męzuś po moim wczorajszym kiepskim dniu obiecała że dziś pójdziemy na małe zakupy:happy:

Tak więc zobaczymy jak to się dziś dzień potoczy...

A tak wogóle to weekend majowy niebawem, podobno mają być 1 i 2 jakieś festyny czy tam pikniki :tak: no a 3 to ja chciałam zrobić jakąś małą imprezkę no chyba że mała się wcześniej pofatyguje na świat:):laugh2:

Tyle że jakoś żadnych oznak zbliżającego się porodu nie widać...jak zwykle tylko brzuch twardnieje co jakiś czas no i w nocy mam takie bóle jak na @ ale w dzień ustają:szok:

Miłego dniaa dla wszystkich:tak:

Raj dla motocyklistów i... dzieci. Dziś ruszają dwie niezwykłe imprezy w halach Targów Kielce - Strefa Biznesu, Echo Dnia - lokalny portal przedsiębiorców
targi są od piatku do niedzieli. Tu jest info na ich temat. Będa też równocześnie targi moto..

Ja idę bo mamy niebawem jakiś mały "plac zabaw" Filipkowi i Wiktori urządzić na ogródku, więc z chęcią podpatrzymy, może będzie coś ciekawego. Oczywiście o ile z Wiki będzie dobrze, bo strasznie mi w nocy kasłała. Katar minął a kaszel sie paskudny przypałętał. Aż mi flegmą w nocy zwymiotowała. Dzisiaj idę znowu do lekarza, bo wczoraj było ok, lekarka kazała tylko do niedzieli leki jeszcze podać. A tu taka niemiła niespodzianka. Może mi od tych leków kaszle? Sama nie wiem, bo niby eurespal działa wykrztuśnie i rozrzedzającą...

julitka - a to nie czasem skurcze przepowiadające? :-D

A ja mam zapiernicz, robię statystyki dla pielęgniarki do pracy mgr, próbuję pisać swoją inżynierkę, robię stronę koleżance bo otwiera własny biznes, w środę mam rozmowę o pracę, M w pracy a Karola dokazuje. Na dodatek mam dzisiaj wizytę tel pielęgniarki coby się ugadać co do szczegółów więc muszę posprzątać a jutro szwagierka z wizytą :-D bo zaproszenie na komunię chcą przynieść. A jeszcze 2 dni temu miałam taki spokój :-D

Witajcie niedzielnie:)
Sol bardzo bym chciała żeby to były skurcze przepowiadające ale one są tak nieregularne ze ja już sama nie wiem:baffled:

No to miałaś wczoraj bardzo pracowity dzień:)...a na dziś zapowiadają bardzo łądną pogodę więc mam tylko nadzieje że im się sprawdzi bo nie chce mi się w domu siedzieć:no:

A kto Ci powiedział że przepowiadające mają być regularne? Po za tym może są regularne tylko jedna silniejsza drugie słabsze i ich nawet nie czujesz? Ja w ogóle nie czułam przepowiadających - na ktg mi powiedzieli że mam :-D Za to bardzo boleśnie odczuwałam kopniaki Karoli i jak mi w coś piętę wciskała albo piąstkę :-D Będzie dobrze :tak: Trzymam kciuki za spokojny poród :tak: A pogoda bardzo ładna jest :tak:

A dzisiaj znowu siadam do wszystkiego :-( Wczoraj nie skończyłam tych statystyk i muszę to dzisiaj zrobić :dry: A potem praca inżynierska :-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Hej Dziewczyny.
Pogoda piękna a ja z małym w domu :(
Gorączka minęła w czwartek
a od wczoraj walczymy z porządnym kaszlem i katarem.

Sol ale pracowita z Ciebie kobitka, trzymam kciuki za rozmowę. o pracę :)
Julitka w którym szpitalu rodzisz? Pewnie nie raz już pisałaś, ale ja nie doczytałam ;/

Spokojnej niedzieli

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry